Eskişehir'de Estetik Cerrah tavsiyeleri

Kızlar bir şey soracağım ben burun ameliyatı olurken aynı zamanda çene ucumuda implantla büyütmek istiyorum Eskişehirde olduğum için bekir oksaya olamk istiyorum ameliyatımı kendisi kbb uzmanı ama estetikte yapabiliyor acaba çene ameliyatınıda yapabilir mi bilgisi olanlar varsa yazabilir mi? Çünkü bir arkadaşımız yine kbb uzamnı emre ilhana hem burun hem de çene ameliyatı olmuştu acaba uzamanlık alanına giren bir operasyonmudur kbbcilerin merak ediyorum....?

Bekir Oksay ile görüşmek istiyorum ama kendisnin mail adreslerine ulaşamıyorum bilenler varsa yazabilirler mi?

Kimse bilmiyor galiba çalıştığı kurumun internet adresinde de belirtilmiyor.....(

Teşekkürler sertroseas sanırım sen bekir beye ameliyat oldun eğer senin için sakıncası yoksa önden ve yandan resim koyabilir misin canım bizlerin de fikri olması açaısından bize çok yardımcı olursun....:)

Huuuu Eskişehirli bayanlar yine kayboldunuz ne oldu yaaaaaa birileri de resim falan koysa ne iyi olur dimi ama.....:)?

arkadaslar bende ameliyat olalı 2 hafta oldu.. ne sislik ne morluk yüzümde hiçbirsey kalmadı.. hatta öyle doğal olmuski kimse ameliyat olduğumu anlamıyor.:) cok memnunum... kemiklerim biraz sis ama sekli belli cok hos..

Asya26 sen kime ameliyat oldun canım daha önceki sayfalarda levent beyden bahsetmişsin acaba ona mı oldun ve resimlerini paylaşırsan çok seviniriz nerde ve ne kadarada olduğunu söylersen ihya etmiş olursun bizi ......:)

Asya26 sen kime ameliyat oldun canım daha önceki sayfalarda levent beyden bahsetmişsin acaba ona mı oldun ve resimlerini paylaşırsan çok seviniriz nerde ve ne kadarada olduğunu söylersen ihya etmiş olursun bizi ......:)

bu bilgileri pek vermeyi istemiyorum... Ama özelden msj atarsan sana yardımcı olurum.

Özelden mesaj atamıyorum canım ama foto koymak istememeni anlayabiliyorum peki o zaman ameliyatın hakkında ayrıntılı bilgiler verebilirmisin? Mesela nasıl bir işlem yapıldı kemiğin kırıldı mı içerde deviasyon varmıydı ve aslında benim için en önemlisi kaç gün sonra tamamne bandajsız bir şekilde hayatına döndün çünkü ben öğrenciyim ve okulum çok yoğun yaza kalsın da istemiyorum ameliyatım bir an önce olup bitmesini istiyorum bu konular hakkında biligi verirsen çok seviniriz.....:)

Hayır hiçbir sorunum yoktu.. Kemiğim kırılmadı.. Kesip törpülendi.. sadece 2 gün sisliğim oldu.. daha sonra inmeye basladım Tamponlarım 2 gün içinde alındı.. alçımda 1 hafta kaldı. ben 1.5 haftada toparlandım ameliyat olduğumu kimse anlamadı..

bekir oksaya ameliyat olan arkadaslar resim koybilirler mi acaba içimiz rahat etsin ona göre gidelim bizde:)??? lütfeeennn

Evet yazanlar hemen kaçıyorlar birde nasıl olduklarını anlatsalar bari değil mi? Bu arada ben bekir beyle tel de görüştüm kızlar kendisi çene ameliyatı da yapıyormuş ama biraz çekingen konuştu ben de biraz tedirgin oldum acaba bu konuda çok fazla tecrübeli deği mi kiiiii.....)

mernem neden eskişehir, ben mağduriyetimi yazdım size tabi bana öyle oldu diye sizde olumsuzluk yaşıyacaksınız anlamına gelmiyo tabide benim imkanlar kısıtlıydı eskişehir yakın diye birde alanında iyi olduğuna inandığım için olmuştum çok pişmanım çünkü aynı süreci tekrar yaşıcam revizyon ameliyatı da şuan için düşündüğüm doktorda 6 500 ben yaptırıncaya kadar ne olur bilmiyorum değmezmiş keşkelerim var içimde sakın yaptığı burunları görmeden bi doktora teslim etmeyin kendinizi benim yaşadıklarımı yaşamayın isterim.

Evet canım haklısın ama sanırım ben senin olduğun doktora ameliyat olmayacağım ben Bekir Oksay'ı düşünüyorum.....:) Geçmiş olsun tekrar sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…