• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eskişehir'de Estetik Cerrah tavsiyeleri

OGÜ Tıp Fak. K.B.B. öğretim üyesi Prof Dr.Cemal Cingi baya sevılen bı doktor sanırım facebookda fan sayfası bıle acılmıs maıl atmıstım 1 gun sonra cvp verdi Cemal beye olan varmı acaba

iyi günler son zamanlard eskişehirde özellikle bekir oksaya burun estetiği olan var mı varsa lütfen resimlerini bizlerle paylaşabilir mi?

Merhaba adasu79 öncelikle geçmiş olsun acaba alçıların çıktıysa resim çekip koyar mısıın en azından eskişehirde doktor arayan bizler içinde fikir vermesi açısından iyi olmuş olur canımm....:)

Eskişehir de son zamanlarda ameliyat olan kimse yok mu kızlar???????????????

27 ocakta cemal cingiye oldum çk ilgili biri şuan alçılarım var çıkmadı çk iyi olacağını düşünüyorum alçılı olduğu halde gün ve gün daha iyi hissediyorum kendimi sanırım psikolojik;)))

Merhabalar bende Cemal Cingi'nin iyi olduğunu duymustum.. Suan nasılsınız.. ameliyat olmak istiyorum., ama korkularım var.. Birde Size kaca mal oldu söylebilirmisiniz?

Kimse cevap vermiyor sanırım asya26 bir kere yazan bir daha yazmıyor....:(

Çok gfeçmiş olsun adasu demek ki senin gittiğin doktora gitmeyeceğiz bir de bekir oksaya ameliyat olan birileri varsa yazsa bari de bizlerde bilgilensek.....:)

benimde eşim ameliyat olucak bekir oksay ile cemal cingi arasında kaldı.eşim sadece septum deviasyonu ameliyatı olucak burun kemeri yada herhangi bir estetik sorunu yok.

Melis_s cim benim de bir arkadaşım bekir beye septum deviasyonu ameliyatı oldu ve şu anda çok memnun nerdeyse hiç kanaması ve morarması olmamış ama ben hem kemik eğriliğimi bu aradada olmuşken burnumu yaptırmak istiyorum. Ama bir türlü vakit bulup Bekir beyle görüşmeye gidemedim bu arada kendisinin muayene ücreti eğer sağlık güvenceniz yoksa 72 tl imiş kızlar eğer melis_s sen eşinle beraber gidince bu konu hakkındada bilgi alabilirsen ve de bizleride aydınlatırsan çok seviniriz canım.....:)

SELAMLAR:

eşim sabah muayene oldu geldi devlet memuru muayene için 19,50tl almışlar septum deviasyonu ameliyatı için 80tl de fark istemişler başka bir ücreti yokmuş.Estetik ameliyat ücreti ise standart 1500tl imiş.

Melis_scim verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederiz eşine de şimdiden geçmiş olsunnnnn....:)

Back