eskişehirde çok iyi bir psikolağa ihtiyacım var !!!

jelibon26

Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2014
39
3
34
merhaba kızlar,

Benim sorunum öfkemde ve bir türlü aşamıyorum bu sorunu. öfkemi kontrol edemiyorum en ufak şeyde sakinliğimi koruyamıyorum. bağırıyorum zarar veriyorum ve en çok üzüldüğüm de çok kalp kırıyorum. öfke kontrolüm için destek almak istiyorum. ellerim titriyo ve sanki dizlerimin bağı çözülcek gibi oluyo. var mı tavsiyesi olan. kendimi toparlamak istiyorum artık

canım psikolog değil de psikiyatri düşünürsen devlet hastanesinde yasemin tekin uludağ var mükemmel bir doktor tavsiye ederim...ben birkaç yere özele gittim arasında en iyisi bu idi...zaten doktor gerekli görürse psikologa yönlendiriyor

anridepresan kullanmak istemiyorum açıkçası ya... bi psikiyatriye gitmiştim de adını hatırlamıyourm hemen antidepresan yazdı yolladı. kullandım ama kendimi salak gibi hissettim sürekli uyku hali mayışıklık hali oldu. ama araştırıcam öneriniz için sağlun

Psikiyatristler ilaçsız tedavi etmezler.Psikologla görüşmek istediğinizi belirtseydiniz yönlendirirdi.Terapiyle aşabilirsiniz bu sorunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…