- 29 Mart 2018
- 340
- 309
Özelden yazdim sizeKendisine ulaşabilidiniz mi bilmiyorum ama kafenin adını özelden verebilirim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Özelden yazdim sizeKendisine ulaşabilidiniz mi bilmiyorum ama kafenin adını özelden verebilirim.
bana kadriye hanımın numarasını gönderebilir misiniz çok rica etsemFal da Kadriye kesinlikle ama onun falları en uzun bir yıllık oluyor ben fal değilde yıldızname baktırmak istiyorum bakan birini bulamadım kadriye hanım birine baktırıyor ama bişey çıkmıyor öyle yıldızname mi olur Can'ım illaki bişeyler çıkmalıydı yıldızname konusunda sağlam birini arıyorum
Numarası var mı sizde yada nasıl ulaşabilirim yardımcı olur musunuzbana kadriye hanımın numarasını gönderebilir misiniz çok rica etsem
Bu dilek dediginiz bayan özürlü bir bayanmi eğer oysa annesi odunpazarinda çok daha iyi bakiyorDilek hanımın numarasını alabilir miyim
Mısırlı nil diye kendini tanıtan nesrin nimi ariyorsun. Eski mahallemizde otururdu. Çok kötü ya falı boş. Kadriye geldi alanyadan ona baktır çok daha iyiMerhaba, Nil hanımın numarası var mı sizde? Varsa yazabilir misiniz?
Numaradı varsa bana da atar mısınız? İyi mi?KADRİYE HANIMIN NUMARASINI ÖĞRENMEMİZ MÜMKÜN MÜ