Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben duydum ama birkaç ay önce. duyduğum tanıdığımın falı da çıkmadı zaten.Harabe cafe de fal bakan biri varmis erkek ama artik calismiyormus sanirim. Eski duyuruda bahsedilmisti, hic gideniniz ya da duyaniniz var mi.
Eksi duyurudaki o başlığı ben de okudum ama sanırım o adam ordan ayrılalı uzun zaman olmuşHarabe cafe de fal bakan biri varmis erkek ama artik calismiyormus sanirim. Eski duyuruda bahsedilmisti, hic gideniniz ya da duyaniniz var mi.
Arkadaşlar kadriye hanımın numarasını bilen lütfen yazabilir mi özel mesaj olarak yada buraya,çok uzun zamandır arıyorum bilen pas geçmesin lütfeen
merhaba aytac hocanın nosunu alabilir miyimmm??siz bu adama telde baktırdınz nasıldı bi telefon yetmedi bana biraz detay verebilirmisiniz
o kadın ıyı degıl benım arkadasımada oyle demıs agla agla benım arkadas uzuldusanırım cafe mango daydı boncuk teyze var ama bu kadın yok 26 da evlencek 54 annen ölcek vs vs vs trznda söylyr hep
Bana da Kadriye hanım in numarasını verebilir misiniz ?lütfen bana da
Bana da Kadriye hanım in numarasını verebilir misiniz ?