eskişehir de ki falcılar

Harabe cafe de fal bakan biri varmis erkek ama artik calismiyormus sanirim. Eski duyuruda bahsedilmisti, hic gideniniz ya da duyaniniz var mi.

Evet ama belki taniyan, ya da gidip sorabilecek biri vardir diye yazdim ama kimse ne adini biliyor ne de kim oldugunu. Eski de hesabim olsa soracagim ama yok ne yazik ki.

Elif ayrılmış mı Fincana pek bakmıyordu da asıl yıldıznameye bakıyordu. Ama böyle ölüm söyleyenler filan oluyormuş o hiç öyle bir şey demedi. 3 kez gitmiştim. Hastalıklarımı tutturdu. İlkinde şu anı, eğitimim vs çıktı gelecekle ilgili söyledikleri pek çıkmadı diyebilirim. 2.cisinde bana ve isim verdiğim kişiye baktı %95 çıktı. Geçmişi doğru bildi. O kişinin hayatıyla ilgili olacak dediği her şey çıktı. İmkansız dediğim şeyler dahil. Şok olmuştum. 3.de de bana ve aynı kişiye baktırdım ama yakın zamanda olan her şeyi bildi evet, yine şaşırdım. Ama olacak dedikleri pek olmadı sayılır. Yani en önemlisi olmadı. %80 diyebilirim. Yine de artık bakmamasına üzüldüm. Nisan'da Eskişehir'e gidince baktıracaktım. Eskişehir'de veya İstanbul'da varsa iyi falcı veya yıldızname bakan tanıdığınız önerilerinize açığım.

kızlar lütfen kadriye hanımın numarasını bana yazar mısınız?şu an eskişehirdeyim hemen gidip baktırabilirim numarasını bilen yok mu?

Son düzenleme:
Arkadaşlar kadriye hanımın numarasını bilen lütfen yazabilir mi özel mesaj olarak yada buraya,çok uzun zamandır arıyorum bilen pas geçmesin lütfeen

Arkadaşlar Eskişehir'de gerçekten iyi bir falcı tanıyan bana acil numara ulaştırsın.
Önemli bir durum var, ne kadar hızlı olursa o kadar iyi.
Yardım edenlere şimdiden teşekkürler.

Bana da Kadriye hanım in numarasını verebilir misiniz ?

Kadriyenin falları çıkmıyor, benim fal delisi bi arkadasım ankaradan hızlı trenle eskısehıre kadrıyeye gitti :) O denli yani düşün..
ben de telde baktırdım, patlamıştı falı.. numarasını da sildim o yüzden, olsaydı yollardım :KK43:
Ama kadriyeyi pas geç derimmm..

X