Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Hayır korkmayın korkulacak bir şey yok strese girmeyin sakin gaz sancısı düşünün biraz fazla o kadar korkun diye yazmadim aman on yargılı yaklaşmayın herkesin farklı sizin daha rahat geçer inşallah 🙏
Dayanamayacakmış şeyler değil canım gelip geçici hepsi. Bende zorlandım onları yaşarken yeri geldi ağladım. Ama dayanamadigim için değil. Insana bi duygusallık geliyor o yüzden. Şunu düşün o aşamaları atlatmalısın ki bebeğin sana hemencik gelsin ❤❤
Kızlar sanırım şu an hiç bir anı yaşamadım diye zor geliyor. İnşallah dediğiniz gibi güzel olur her şey. Desteğiniz için teşekkür ederim 😘😘

Kızlar sanırım şu an hiç bir anı yaşamadım diye zor geliyor. İnşallah dediğiniz gibi güzel olur her şey. Desteğiniz için teşekkür ederim 😘😘
Ne demek her zman destek oluruz istediğini sorabilirsin bildiklerim tecrübe ettiklerimi her zmaan cevaplarım inşallah hepimiz kucağımıza sağlıkla alırız bebeklerimizi ☺️🙏

Ben ilk başladığımda tedaviye bi kağıt verdiler liste şeklinde. Mesela hurma nar maydanoz fıstık patates vs gıdalar yememem gerekenler arasındaydı. Şimdi çok detaylı hatırlamıyorum. Tavuk eti çok onermediklerini söylediler. Eşim içinde tam tersi protein ağırlıklı besinler yazıyordu yemesi gerekenler arasında öyle programdi
Canım tekrar merhaba yumurta toplama işleminden sonra bana adetinin başladığı gün kullanacağım bir iğne verdi adı lucrin 3,75
Sana da vermismiydi hiç iyi yorumlar da okumuyorum ilaçla ilgili de🤦🏼‍♀️

Canım tekrar merhaba yumurta toplama işleminden sonra bana adetinin başladığı gün kullanacağım bir iğne verdi adı lucrin 3,75
Verdiler canım ama yanlış hatırlamıyorsam ben adetin başladığı gün kullanmadım. Tam emin olamadım şimdi. O igne zaten kanser tedavisinde falan da kullanılan bir ilacmjs.

Ben kullandım adetin 2.günü kullan denildi. Yumurtlamayı baskılayıcı olarak veriliyor. Zaten tek doz, bir sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum.

Verdiler canım ama yanlış hatırlamıyorsam ben adetin başladığı gün kullanmadım. Tam emin olamadım şimdi. O igne zaten kanser tedavisinde falan da kullanılan bir ilacmjs.
Anladim canım teşekkür ederim her sorumu yanıtlıyorsun hakkını helal et🤗şimdi canan hanıma da yazdım bu ilaç ne için kullanılıyor diye cevap döner heralde☺️

Merhaba hanımlar 🤗Rabbim hepimizin kucagını tez zamanda doldursun insallah 🤲bu ay ki adetimde bende baslıyorum Nicel beyle tüp bebek tedavisine.ilk tüp denemem olacak. Stres heyecan korku merak hepsi var. 34 yas polikistik over var bende. Eşimde bi problem yok. 5 yıldır olmuyor 😔insallah bu sefer olacak. Sizdende güzel haberlerinizi alıp morelim yüksek bi şekilde tedavi sürecini geciririm🤲

Merhaba hanımlar 🤗Rabbim hepimizin kucagını tez zamanda doldursun insallah 🤲bu ay ki adetimde bende baslıyorum Nicel beyle tüp bebek tedavisine.ilk tüp denemem olacak. Stres heyecan korku merak hepsi var. 34 yas polikistik over var bende. Eşimde bi problem yok. 5 yıldır olmuyor 😔insallah bu sefer olacak. Sizdende güzel haberlerinizi alıp morelim yüksek bi şekilde tedavi sürecini geciririm🤲
Hayırlı olsun inşallah canım. Bebişlerimize kavuşmamıza vesile olsun🙏🙏

X