- 3 Mart 2022
- 419
- 621
- 23
- 38
Çok güzel bir ömrü olsun prensesinkızlar prensesim geldi dün sezeryan oldum bugün taburcu olucam bebekte bend e iyiyiz
sağol canım amiin evet darısı sizlere olsun kilo almadi 2800 le doğdu emiyor mama veriyorum öyle büyüyecek artıkÇok güzel bir ömrü olsun prensesinÇok geçmiş olsun canım, güle güle sağlıkla büyütün iyi olmanıza sevindim ben de, darısı bizim başımıza. Kilosu nasıldı peki stres yapmıştın bu konuda.
Hayırlı olsunkızlar prensesim geldi dün sezeryan oldum bugün taburcu olucam bebekte bend e iyiyiz
bebeğin adı tuğçe ablaları tuana ve tuğsem
Kilosu da gayet yerinde maşallah adıyla yaşasın minik Tuğçesağol canım amiin evet darısı sizlere olsun kilo almadi 2800 le doğdu emiyor mama veriyorum öyle büyüyecek artık
Ne güzel adıyla yaşasın inşallah tek prensesimizbebeğin adı tuğçe ablaları tuana ve tuğsem
Süper haber. Dene kesinlikle. En büyük örneğin benim. Benimkinin de kalitesine düşük denmişti. 2 embriyom vardı hatirlarsan kaliteli dediklerini kürtaj olmak zorunda kaldım. Kotu kalite dedikleri şimdi kucagimdaKızlar , embriyo yu denemeye karar verdi doktor. Bu ay rahim dinlendirme ile giriş yapıyorum tekrar
Yaaa maşallah onaSüper haber. Dene kesinlikle. En büyük örneğin benim. Benimkinin de kalitesine düşük denmişti. 2 embriyom vardı hatirlarsan kaliteli dediklerini kürtaj olmak zorunda kaldım. Kotu kalite dedikleri şimdi kucagimda
Yanı canim umut vermek için seni gaza getirmek için de söylemiyorum. Ama eğer bu embriyoyu denemezsen aklında hep aynı soru "Ya deneseydim tutar miydi"Yaaa maşallah onaSen böyle dedikçe ağlayasım geliyor ya inşallah olur inşallah
Tamamen nasip ama dediğin gibi denemeseydim aklım hep onda kalacaktıYanı canim umut vermek için seni gaza getirmek için de söylemiyorum. Ama eğer bu embriyoyu denemezsen aklında hep aynı soru "Ya deneseydim tutar miydi"
Rabbim bu sefer nasip etsin inşallah inancını kaybetme allahım büyük dualarımızı kabul etsin sana hayırlısıyla anne olmayı bebeğine kavuşmayı nasip etsinTamamen nasip ama dediğin gibi denemeseydim aklım hep onda kalacaktı
Amin canım sağolRabbim bu sefer nasip etsin inşallah inancını kaybetme allahım büyük dualarımızı kabul etsin sana hayırlısıyla anne olmayı bebeğine kavuşmayı nasip etsin
Rabbim bu sefer yüzünü güldürsün bize güzel haberi almayı nasip etsin inşallahKızlar , embriyo yu denemeye karar verdi doktor. Bu ay rahim dinlendirme ile giriş yapıyorum tekrar
İnşallah amiinnRabbim bu sefer yüzünü güldürsün bize güzel haberi almayı nasip etsin inşallah
Ayy gözünüz aydın çok sevindim . Ismiyle yasasin insallah.kızlar prensesim geldi dün sezeryan oldum bugün taburcu olucam bebekte bend e iyiyiz
sağol canım darisi senin başına nasılsın varmı ağrı sancıAyy gözünüz aydın çok sevindim . Ismiyle yasasin insallah.
hadi hayırlısı canım inşallah bu sefer olucakKızlar , embriyo yu denemeye karar verdi doktor. Bu ay rahim dinlendirme ile giriş yapıyorum tekrar
İnşallahhadi hayırlısı canım inşallah bu sefer olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?