Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Kızlar bende bu sabah doğum yaptım. Ölümden döndün dedi anestezist kendimi bi toparlayim anlatırım tansiyonum sıfırlandı nerdeyse. Ama şimdi bende bebekte iy

Kızlar bende bu sabah doğum yaptım. Ölümden döndün dedi anestezist kendimi bi toparlayim anlatırım tansiyonum sıfırlandı nerdeyse. Ama şimdi bende bebekte iyiyiz
hayırlı olsun canım allah anali babalı büyütsün hayırlıevlat olsun tabi zor sonuçta ameliyat geçmiş olsun sorunu atlattin simdi birbirinizi tanima alışma vakti benim de erken doğum riskin var cuma gecesi sancilandim hastaneye yattım şükür sancıları durdular en azından 1 hafta bari dursa kar bizim için anbel8k zor gerçekten allah hepimizin yardımcısı olsun

Kızlar bende bu sabah doğum yaptım. Ölümden döndün dedi anestezist kendimi bi toparlayim anlatırım tansiyonum sıfırlandı nerdeyse. Ama şimdi bende bebekte iyiyiz
Şükür kuzum şimdi iyi olmana sevindim rabbim sizi korusun. Gözün Aydın. Bebeğinle uzun sağlıklı ömrünüz olsun .bizi habersiz bırakma .

Gözün Aydın canım, Allahım bebeğini sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah nasıl oldun? Bebiş nasıl?

Canım umarım sen de zamanında ve sorunsuz bir doğum yaşarsın Allah yardımcın olsun bebişin doğum tarihi belli mi?

Toparladım şükür canım oğluşum iyi ALparslan koydum adına . Alıştık birbirimize başımızdakileri gönderdik başbaşayız güzel gidiyor herşey 11 günlük olduk
maşallah canım adıyla yaşasın en güzelı kendin idare edersin ne kadar kalabalık o kadar sıkıntı oluyor her kez bişey söyler kafan karışır en iyisini anne bilir geçen gün belirsiz nerdeyse yarı kirkin olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…