İnşallah ablacımhayırlı olsun canım senin maraton da başlayacak allahin izniyle
İçini ferah tut stres yapma şimdiden herşey güzel olacak dualarımız seninleİnşallah ablacım
Bakalım neler yaşayacağızİçini ferah tut stres yapma şimdiden herşey güzel olacak dualarımız seninle
Hadi mutlu sona az kalmış. Gönlünü ferah tut canim. Bu sefer herşey çok güzel olacak11 Ağustos transfer günüm kızlar
Amiin inşallahHadi mutlu sona az kalmış. Gönlünü ferah tut canim. Bu sefer herşey çok güzel olacak
11 Ağustos transfer günüm kızlar
Hayırlı olsun canım, sen de allahın izniyle kavusacaksın bebişine, stres yapma sakin ol bu sefer olacak dualarım seninle11 Ağustos transfer günüm kızlar
Ben stres yapmıyorum sanıyorum ama baya stresliyim sanırımHayırlı olsun canım, sen de allahın izniyle kavusacaksın bebişine, stres yapma sakin ol bu sefer olacak dualarım seninle
Kızlar bende bu sabah doğum yaptım. Ölümden döndün dedi anestezist kendimi bi toparlayim anlatırım tansiyonum sıfırlandı nerdeyse. Ama şimdi bende bebekte iyiyizD drama kralicesi kavuştun mu bebeğine
Kızlar bende bu sabah doğum yaptım. Ölümden döndün dedi anestezist kendimi bi toparlayim anlatırım tansiyonum sıfırlandı nerdeyse. Ama şimdi bende bebekte iy
hayırlı olsun canım allah anali babalı büyütsün hayırlıevlat olsun tabi zor sonuçta ameliyat geçmiş olsun sorunu atlattin simdi birbirinizi tanima alışma vakti benim de erken doğum riskin var cuma gecesi sancilandim hastaneye yattım şükür sancıları durdular en azından 1 hafta bari dursa kar bizim için anbel8k zor gerçekten allah hepimizin yardımcısı olsunKızlar bende bu sabah doğum yaptım. Ölümden döndün dedi anestezist kendimi bi toparlayim anlatırım tansiyonum sıfırlandı nerdeyse. Ama şimdi bende bebekte iyiyiz
Şükür kuzum şimdi iyi olmana sevindim rabbim sizi korusun. Gözün Aydın. Bebeğinle uzun sağlıklı ömrünüz olsun .bizi habersiz bırakma .Kızlar bende bu sabah doğum yaptım. Ölümden döndün dedi anestezist kendimi bi toparlayim anlatırım tansiyonum sıfırlandı nerdeyse. Ama şimdi bende bebekte iyiyiz
canım nasılsın toparlandinmi biraz oğlun nasıl ismini ne koydun geceleri nasıl uyuyormuŞükür kuzum şimdi iyi olmana sevindim rabbim sizi korusun. Gözün Aydın. Bebeğinle uzun sağlıklı ömrünüz olsun .bizi habersiz bırakma .
Gözün Aydın canım, Allahım bebeğini sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallahKızlar bende bu sabah doğum yaptım. Ölümden döndün dedi anestezist kendimi bi toparlayim anlatırım tansiyonum sıfırlandı nerdeyse. Ama şimdi bende bebekte iyiyiz
Canım umarım sen de zamanında ve sorunsuz bir doğum yaşarsınhayırlı olsun canım allah anali babalı büyütsün hayırlıevlat olsun tabi zor sonuçta ameliyat geçmiş olsun sorunu atlattin simdi birbirinizi tanima alışma vakti benim de erken doğum riskin var cuma gecesi sancilandim hastaneye yattım şükür sancıları durdular en azından 1 hafta bari dursa kar bizim için anbel8k zor gerçekten allah hepimizin yardımcısı olsun
amin canım sağol tarih belli değil sancıyı durdular şükür ne kadar durursa artık her an olabilirCanım umarım sen de zamanında ve sorunsuz bir doğum yaşarsınAllah yardımcın olsun bebişin doğum tarihi belli mi?
Geçmiş olsun canım kaç haftalık oldunuz günün yaklaşmadı mıamin canım sağol tarih belli değil sancıyı durdular şükür ne kadar durursa artık her an olabilir
Toparladım şükür canım oğluşum iyi ALparslan koydum adına . Alıştık birbirimize başımızdakileri gönderdikcanım nasılsın toparlandinmi biraz oğlun nasıl ismini ne koydun geceleri nasıl uyuyormu
sağol canım 36 haftalık olduk her an gelebilir sancim var çünküGeçmiş olsun canım kaç haftalık oldunuz günün yaklaşmadı mı
maşallah canım adıyla yaşasın en güzelı kendin idare edersin ne kadar kalabalık o kadar sıkıntı oluyor her kez bişey söyler kafan karışır en iyisini anne bilir geçen gün belirsiz nerdeyse yarı kirkin olcakToparladım şükür canım oğluşum iyi ALparslan koydum adına . Alıştık birbirimize başımızdakileri gönderdikbaşbaşayız güzel gidiyor herşey 11 günlük olduk
Rabbim vaktinde kucağına almayı nasip etsin kuzum bir iki hafta daha dayanır inşallah kuzucuksağol canım 36 haftalık olduk her an gelebilir sancim var çünkü