Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

İyi mi acaba inşallah kısa zamanda haber verir
iyidir canım şimdi bebeğiyle birbirlerine alisacaklar uyku düzeni gaz sancısı bebeğin emmesi ilk bebek olduğu için biraz endisrlenebilir birde ameliyat geçirdi oturup kallarkende zorlanabilir ama herşey yoluna girer biraz zaman lazım bunlarğuzel şeyler ama hepimizin başına gelecek sırayla tabi seninde şimdiden hazırla kendini

aman iyi olsunlarda
Ahh inşallah

ayliss D drama kralicesi P prenseslerim iyikilerim M minikkusum26 kızlar ben geldim. Çok şükür sağlıkla bebeğime kavuştum. Okadar güzel ki anlatamam maşallah. Sağlıklı çok şükür . Bana gelince sezeryan ile beraber kist ameliyatıda oldum . Yarım saatte normalde sezeryan ameliyatı bir buçuk saatte çıktım ameliyattan. Kolay değil malesef . Dikişlerden yatmak ayrı kalkmak ayrı zor. Sezeryan dikişinden ziyade kist alının yumurtalığım sağ tarafım çok canımı yakıyor . Sütüm hala gelmiyor uğraşıyorum yeni yeni başladı . Boynum başım çatlayacak gibi ağrıyor döndüremiyorum . Ara ara sol kulağıma su kaçmış gibi işitme kaybı yaşıyorum geri düzeliyor. Spinal sezeryanın nadir görülen yan etkisiymiş. Bugün doktoruma telefon açtım boynum için sıvı alımımın az olduğunu sıvı kaybı denildi. Acile gittim bi ağrı kesici bi su serum aldım fayda etmedi. Aklım bebekte sütümde. Çok canım yanıyor boynum muhtemelen ameliyatta çok kastım kendimi ondan tutuldu. Tek güzel şey şuan bebeğim . Herşeyin güzel olması için lütfen bana bol bol dua edin.

Kıyamam ya ..Dualarımız seninle tez vakitte geçecek hepsi , Allah şifa versin canım dikkat et kendine
Allah sağlıkla büyütmek nasip etsinnn

canım gözün aydın allah anali babalı büyütsün hayırlı evlat olsun sonrada geçmiş olsun ağrı ların ıçin sütün banyodan sonra anca gelir bebek açken önce emzir sonra mama ver göğüslerine sıcak suyla islatilmus havlu koy benimde 2 yada 3 günde gelir mama ver ki sarılık olmasın birinden emzirirken diğerinden süt gelmeye başladığında sütün duyuracak kadar gelmiş demektir stres yapma daha çok yeni çünkü 1 hafta içinde rahat oturup kalkmaya baş larsin boynununada masaj yaptır rahatlatır ben hep genel anestezi oldum diğerlerinden korkuyorum çünkü herşey yavaş yavaş yoluna girer sen yeterki iyi ol

Ahh sonunda mis kokusunu aldım mi kavuştunuz ya herşey zamanla düzelecektir artık. Baş boyun ağrıları ilk zamanlar olabiliyomus. Süt mevzusunuvda çok dert etme çabalamaya devam et gelecektir inşallah. Ikinizde iyisiniz ya herşey duzelir

canım nasılsın varmı sancı falan sezeryan mi normal mi belli oldumu ne durumdasınız benim biraz ağrum oluyor arada geceleri de hiç uyuyamiyorum

Gözün aydın çok sevindim Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah Rabbim bizlere de nasip etsin inşallah. Ben de kırık ameliyatını spinal oldum ve dik duramıyordum boyun baş ağrısı berbattı bol bol su içmemi söylediler atmak için 9-10 gün sürdü. Bu yüzden doğum için kararsızım. Neyse hepsi geçer bebiş nasıl? Çok ağlıyor mu bize onları anlat. Hayırlı olsun tekrardan

Kızlar benimde doğum tarihim netleşti. 08.08.2022 olacak insallah. Çatım 4 kilo bebeğin normal doğumu için uygun degilmis o yüzden riske girmeyelim dedi 39+0da oğlumla kavuşuyoruz insallah
Hadi kuzum hayırlı olsun rabbim kurtarsın inşallah bebeğine kavuştursun bende tam 39 da kavuştum yavruma

D drama kralicesi P prenseslerim iyikilerim bebiş çok şükür iyi canım sürekli uyuyor . Bir saat uğraşmaya rağmen zorla uyandırıyoruz. Sarılık olmaması için en fazla 2 saatte bir uyandırman gerek diyor doktorlar emzirmek için. Çok inatcı sütüm 4. Gün zorla indi şükür şuan iyi gece uyandıramadığımızda mecbur sağıp zorla veriyoruz almıyor memeyi. Ben de dün bugün toparlıyorum kendimi boyun baş ağrım geçince kendime geldim. Bugünüme çok şükür bebeğim çok tatlı rabbim nazarlardan saklasın alıştık baya birbirimize rabbim sizede sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin

maşallah canım kuzucük hep böyle uyusun annesini üzmesin 1 hafta içinde rahatliyorsun zaten ağrılar geçiyor sütte geliyor her şey yoluna giriyor demekki darisi bizlere

Kızlar benimde doğum tarihim netleşti. 08.08.2022 olacak insallah. Çatım 4 kilo bebeğin normal doğumu için uygun degilmis o yüzden riske girmeyelim dedi 39+0da oğlumla kavuşuyoruz insallah
Canım doğum tarihin de çok güzelmiş, umarım hayırlısıyla ve sağlıkla kucağına alırsın miniğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…