Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

ayy evet Limoncicegi43 Limoncicegi43 bende çok heycanla seni bekliyorum sonra sıra bana geliyo bakalım benim ne zaman olacak. haftaya bi gün olacak gibi hissediyorum ama bakalım nasıl olacak
canım senin doğum tariğine bellimi normalmiydi sezeryan mi izne ayrildinmi nasıl geçiyor günler varmı şikayet bebis nasıl

Limoncicegi43 Limoncicegi43 iki gün kaldı canım nasılsın 🫶
ayy evet Limoncicegi43 Limoncicegi43 bende çok heycanla seni bekliyorum sonra sıra bana geliyo bakalım benim ne zaman olacak. haftaya bi gün olacak gibi hissediyorum ama bakalım nasıl olacak
Ay kızlar çok az kaldı heyecandan çok korku var . Günler nasıl geçiyor anlamıyorum. Eşim böbrek taşı döküyor dört gündür evde onunla ilgilenmekten kendimi unuttum . Dün çantamın son rutüşlarını yaptım . Rabbim inşallah sağlıklı verir hala içimden öyle bebiş çıkacağına inanamıyorum😀😀 çocuğumu görünce kafama dank edecek anne olduğum galiba😂 şuan hala kendimi çok iyi hissediyorum adamla uğraş yemek yap temizlik yap hiç doğurmayacak gibi . Bebeğimde geçen haftaya göre hiç kilo almamış doktor çok net ölçemiyoruz doğunca belli olur dedi. Sen nasılsın ayliss ayliss transferin ne zaman. D drama kralicesi izne ayrıldın mı. Doğumunu nerede yapıcaksın kontrollerin acıbademdemi.

Ay kızlar çok az kaldı heyecandan çok korku var . Günler nasıl geçiyor anlamıyorum. Eşim böbrek taşı döküyor dört gündür evde onunla ilgilenmekten kendimi unuttum . Dün çantamın son rutüşlarını yaptım . Rabbim inşallah sağlıklı verir hala içimden öyle bebiş çıkacağına inanamıyorum😀😀 çocuğumu görünce kafama dank edecek anne olduğum galiba😂 şuan hala kendimi çok iyi hissediyorum adamla uğraş yemek yap temizlik yap hiç doğurmayacak gibi . Bebeğimde geçen haftaya göre hiç kilo almamış doktor çok net ölçemiyoruz doğunca belli olur dedi. Sen nasılsın ayliss ayliss transferin ne zaman. D drama kralicesi izne ayrıldın mı. Doğumunu nerede yapıcaksın kontrollerin acıbademdemi.
Canim bende öyle hamilebalmak o kadar zordu ki onu anca kabullenebildim. Bebek olunca nasıl olacak hiç bilmiyorum. Bugün izne ayrıldım artık ama ayaklarımın ağrısından yerimde duramıyorum. Çok az kaldı dualarımız seninle muhakkak haber ver bize. Eşine de çok geçmiş olsun. Böyle zamanlarda herşey üst üste gelir zaten hep

Allah’ın İzniyle bir bakacaksın koynunda 🥰❤️
Canım ayın dördün de kontrole gidicem rahim kalınlığına bakacak estrofem kullanıyorum gün verir o gün herhalde ☺️

yok canım belli değil daha. haftaya çarşamba çatı kontrolüm var ona göre şekillenecek sanırım
normal değilse 38 in sonunda olur sürprizlere hazır ol hayırlısıyla sorunsuz bir doğum olsun hepimiz için inşallah günler yaklaştıkça korku heyecan mutluluk karışık duygular

dualarimiz seninle canım hayırlısıyla kucağina alıp gel oğlusunu sonrada bize anlat bizde sevinelim cesaretlenelim

X