Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Yaş 29😌ya bugün bi kadını görünce kürtaj dan çıkıp eee tabi anestezi altındaydu zor yürüyordu ama çıkarken çok ağlıyordu etkilendim hatta doktoruma anlattım korktuğumı o da sebepleri söyledi sanırım o kadının 3.kürtajıymış kanamaları çokmuş birde yaşı varmış artı bi görseniz kürdan gibi ☹️O yüzden ağır vakaymış biraz.eşim sağolsun rahatlatıyor doktorum öylede anesteziden sonraki aşamada çok acı agrı duyar mıyım diye korktum
Uzman bir elde operasyon olyr iseniz korkmaniza gerek yok.
Opu sonrası adet oldunuz mu? Opudan sonraki 2. Adetle başlıyor.
Buarada opudan nekadar zaman sonra adet olunuyor acaba ? Ben henuz olmadimda 7gun oldu opu olali

Bu arada D Denisss26 dan henüz haber yok değil mi?
Anca girdim canım. Atlattım şükür. Ama asırı sancım oldu şu anda da devam ediyor ama encok su gaz prolemim mahvetti.halada devam ediyor ga,z sancısı. 8yumurta toplandı. Yarın arayacaklar nasipse durum için. Dostinex bi antibiyotik bide cetrodite iğne verdi. Günde en fazla 2 bardak su 6 yumurta ve 3 tane sporcu içecegini içececekmişim. Göbek ölçüsü kilo takibi ve idrar miktarı takibi yapıcakmışım. Cok zorlu bi sürecmiş Rabbim hepimizin yardımcısı olsun🤲

Anca girdim canım. Atlattım şükür. Ama asırı sancım oldu şu anda da devam ediyor ama encok su gaz prolemim mahvetti.halada devam ediyor ga,z sancısı. 8yumurta toplandı. Yarın arayacaklar nasipse durum için. Dostinex bi antibiyotik bide cetrodite iğne verdi. Günde en fazla 2 bardak su 6 yumurta ve 3 tane sporcu içecegini içececekmişim. Göbek ölçüsü kilo takibi ve idrar miktarı takibi yapıcakmışım. Cok zorlu bi sürecmiş Rabbim hepimizin yardımcısı olsun🤲
Geçmiş olsun canım.yarın güzel haberler gelsin inşallah

Güzel bı sayı maşallah😊 Geçmiş olsun canım

Gözünüze çok gelmesin yoksa gerçekten zor geçiyor opudan sonra. Rajat olun ki hemen gecsin zaman. Ben çok baş ağrısı çektim ağrı kesici alamadım. Sürekli uyudum anesteziyi çok geç atlattım. Ilaclarinizi saatinde alırsanız sorun olmaz inşallah. Adet olunca da kuş gibi olursunuz o şişkinlik gaz hepsi geçecek.

Hadi geçmiş olsun🤗inşallah bi an önce rahatlarsın, adet olunca geçiyormuş şişkinlik vs. Yumurtaların da güzel güzel döllenirler inşallah😊

Gözünüze çok gelmesin yoksa gerçekten zor geçiyor opudan sonra. Rajat olun ki hemen gecsin zaman. Ben çok baş ağrısı çektim ağrı kesici alamadım. Sürekli uyudum anesteziyi çok geç atlattım. Ilaclarinizi saatinde alırsanız sorun olmaz inşallah. Adet olunca da kuş gibi olursunuz o şişkinlik gaz hepsi geçecek.
İnsallah gecer canım.

Kese küçük bebek nokta gibi olduğu için göremiyorum dedi geçen hafta aradan 2 hafta geçti dün baktı kese herşey çok güzel demeye kalmadı bebeği göremiyorum dedi bi göz daha görsün arkadasım dedi yarın gidicem.ama doktorun söylediği bugün olmazsa yarın kendini zaten imha ederdi yok olurdu sebebi de sağlıklı bi vücudun anormal bozukluğu vücut saptadığı için kendini yok edebilir boş gebelik olabilir dedi eee peki niye başta söylemedin bana böyle bi risk vardı da hani sperm AA kalitedeydi 😏şimdi anormal mi oldu yani kalitesi 😒herkes bana şimdi bebek geç görünebilir 10 haftaya kadar bekle 8.hafta da görülebilir dediler.bunların üzerine bi dondurulmuş embriyom var dinlen onu transfer ederiz bazen AA kalite olmuyo orta kalite tutuyo dedi kendileriyle çelişiyorlar ben bidaha aynı şeyi yaşamak istemiyorum bu kalite embriyo böyle oluyosa orta kaliteyi allah bilir.yaşayan bilir sadece onlara o kadar basit geliyo ki rahatlıklarına tahammülüm yok istemiyoruz zaten artık sadece yarını atlatayım 2 hafta kendime süre vericem herşey allahtan
Meraba canım cok gecmıs olsun . Bende ılk denememde olcagına ınandırmıstı, embruyomu ove ove bıtıremıyordu iki tane en ıyi ziyan oldu hatta . Neyse aglaya aglaya girdim odasına , cok kalıtelıydı niye tutmadı dedım, bazen goruntusu gusel olan embrıyo genetık hasta olabılır down olablr dedi , onu duyunca biraz ferahladım bılmıyorum, yani aslında o kalite içerık degıl embrıyonun şeklının gusellıgı ( guzellık derken işte belli standartlara uygun)
Neyse hep saglıklısı hayırlısı. Sehır dusı benı zorlıycaktı calısıyordum , oyuzden umutsuz da olsam ıkıncıyı denedim aynı yerde , ama bu tutmazsa kesın sehırdısı dusuncektım yanı buyuk sehırler . Şükür ki tuttu . Şuan kucagımda 😻🧿 hep dualarımdasınız tez zamanda inş .o günler aklıma geldi... Zordu cok zor .. umudunuzu asla yitirmeyin , tüm mal varlıgını bu ugurda harcamaya değer🙏 inş gerek kalmaz tabi..

X