Kese küçük bebek nokta gibi olduğu için göremiyorum dedi geçen hafta aradan 2 hafta geçti dün baktı kese herşey çok güzel demeye kalmadı bebeği göremiyorum dedi bi göz daha görsün arkadasım dedi yarın gidicem.ama doktorun söylediği bugün olmazsa yarın kendini zaten imha ederdi yok olurdu sebebi de sağlıklı bi vücudun anormal bozukluğu vücut saptadığı için kendini yok edebilir boş gebelik olabilir dedi eee peki niye başta söylemedin bana böyle bi risk vardı da hani sperm AA kalitedeydi
şimdi anormal mi oldu yani kalitesi
herkes bana şimdi bebek geç görünebilir 10 haftaya kadar bekle 8.hafta da görülebilir dediler.bunların üzerine bi dondurulmuş embriyom var dinlen onu transfer ederiz bazen AA kalite olmuyo orta kalite tutuyo dedi kendileriyle çelişiyorlar ben bidaha aynı şeyi yaşamak istemiyorum bu kalite embriyo böyle oluyosa orta kaliteyi allah bilir.yaşayan bilir sadece onlara o kadar basit geliyo ki rahatlıklarına tahammülüm yok istemiyoruz zaten artık sadece yarını atlatayım 2 hafta kendime süre vericem herşey allahtan