Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin canım. Maşallah hangi doktorla devam edeceksin peki ? cinsiyet ne olacak acaba 😁
amin canım inşallah cinsiyet ne olur biz de merak ediyoruz ama ablaları kız istiyorlar birde ikiz olduğuna biraz bozuldular alisirlar inşallah dokdor da benim küçük kızımın sezeryanini yapan sabahattin akyıl var iyi bir dokdor vişneli ümit te bende buraya yazacaktim acaba orda yeni doğan yoğun bakım ķuvez falan varmı diye hani kötü düşünmek istemiyorum ama her ihtimali düşünmek lazım erken doğum olabilir diye birde benim çocuklar pek durmazlar sonuna kadar kilolarda tekjen bile 3 kiloyu bulamıyordu bunlar ikide kedi yavrusu gıbı olabilirler inşallah hayırlısıyla güzel bir şekilde atlatirim hamileliği ve doğumu rabbim kimseyi o birakmasin allah hepimizin yardımcısı olsun

Kendimi genel olarak iyi hissediyorum . Ara sira karnimda sizi hissediyorum, goguslerim hassas , onun disinda birşey yok canım. Senin nasıl gidiyor asıl. Ağrı sızı bulantı kanama gibi şeyler var mı neler var neler yok 😁🧿
evet öyle sizi şeklinde oluyor göğüslerde hassasiyet oluşuyor ağ rum kananam yok şükür ilk adet günlerinde biraz kağverengi leke oldu benimde simdi yok çok akınyi var o da fitilden olabilir mide bulantısı oluyor sabahları hatta bir iki defa çıkardım karnım biraz alt kısmı sol günlük var gibi ama biz hissedemiyoruz da içeride gümbür gümbür minik kalpler atıyor allahin mucizesi

• Beğen
Reactions: Siu
Alışırlar tabi çok severler kesin. Kesinlikle haklisin ne zaman ne olur bilemeyiz arastirarark devam etmek.gerekiyor .Inşallah çok rahat atlatırsın canım. Amin

evet öyle sizi şeklinde oluyor göğüslerde hassasiyet oluşuyor ağ rum kananam yok şükür ilk adet günlerinde biraz kağverengi leke oldu benimde simdi yok çok akınyi var o da fitilden olabilir mide bulantısı oluyor sabahları hatta bir iki defa çıkardım karnım biraz alt kısmı sol günlük var gibi ama biz hissedemiyoruz da içeride gümbür gümbür minik kalpler atıyor allahin mucizesi
Şimdi 5 haftalik mı 6 mı oldu senin , iğnelere devam mi . Fitil benim günde 3 senin kaç şimdi. 😁

amin canım inşallah cinsiyet ne olur biz de merak ediyoruz ama ablaları kız istiyorlar birde ikiz olduğuna biraz bozuldular alisirlar inşallah dokdor da benim küçük kızımın sezeryanini yapan sabahattin akyıl var iyi bir dokdor vişneli ümit te bende buraya yazacaktim acaba orda yeni doğan yoğun bakım ķuvez falan varmı diye hani kötü düşünmek istemiyorum ama her ihtimali düşünmek lazım erken doğum olabilir diye birde benim çocuklar pek durmazlar sonuna kadar kilolarda tekjen bile 3 kiloyu bulamıyordu bunlar ikide kedi yavrusu gıbı olabilirler inşallah hayırlısıyla güzel bir şekilde atlatirim hamileliği ve doğumu rabbim kimseyi o birakmasin allah hepimizin yardımcısı olsun
Ben yazayım dedim Vişnelik tek i umitte Kuvez yok diye biliyorum canım

arkadaşlar dokdodoktordan geldim ikisinin de kalp atışını duyduk şükür ve her şey güzel dedi nicel bey estrofem i ve prulutonu kesti diğerlerini kendi dokdoeunla ayarlarsiniz dedi içim biraz rahatladı şimdilik rabbim işte yen herkese nasip etsin bu duyguyu S Siu canım darisi sana sıra sende canım bekliyoruz güzel haberlerini
Canım çok tebrik ederim. Saglikla kucagina al insallah

Ayy hadi inşallah canım , rabbimden sağlıklı hayırlı evlatlar diliyorum hepimize. Bakalım sonuç ne çıkacak. Sen nasılsın canım, nasıl gidiyor , bir ara evde dinleniyordun sende , ise başladın mı zor oluyor mu ?
Ben başladım işe. Gidip geliyorum. Bi şikayetim yok şükür sadece günde bi kaç kez mide bulantısı. Zor oluyo mu dersen sadece çok çabuk yoruluyorum onun dışında iyi

Günaydın kızlar, size bir soru 😊 gebelik haftası son adet tarihine göre mı, transfer tarihine göre mı hesaplanıyor?

X