Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Tamam ,canım teşekkür ederim . 😁 2 dk . Çok iyi ben daha uzundur diye düşünmüştüm. Sonrasında hemen tuvalet kullandın mı
20dk sonra çıktım tuvalete daha erken yapayım diye yalvardım yapma dediler. ya ben dokuz da çatala yattım 25 geçe geldi doktor bey o yuzden çok sıkıştım

• Beğen
Reactions: Siu
Canim sen daha anlayana kadar transfer bitmiş oluyo toplam işlem 1 dk lik falan. Tuvaletini de aşırı sıkıştırma ben 2 kere transfer oldum hiç biri söyledikleri saatte değildi ona göre aşırı sıkışma 😍
Evden çıkarken bir bardak su içerim, bir de oraya gidince 2 bardak içerim yeter herhalde 😁 sıkışmadan yuvalarımın gelmesi yeterli olur o zaman

moda tas ogrt moda tas ogrt maşallah kocaman olmuşlar güle güle buyutun yavrularınızi benim iki kese göründü 10 gun sonra kalp atışlar i bu duyulan nasipse ben biraz korkuyorum hamilelik sürecinden sizin nasıl geçti zorlandığınız yerler nelerdi kaç haftalık doğdular bana biraz bilgi verebilirmisiniz
Yaa seninde mi ikiz 🥰 hadi hayırlı olsun bakalım. Ikiz gebelik biraz ağır geçti benim. Son haftalarda zordu sadece 28. Haftaya kadar yine daha iyi hissediyorsun. Ama herkesin aynı olmuyor tabi. Benim 35+6 da doğdular. Tansiyon problemim vardı bir anda 16 -17 ye çıkınca acil doğuma aldik Ahmet Bey. Başka sorun olursa cvplarim seve seve, yalnız burda ikiz annesi olacaklar diye konu var 2022 ikiz annesi olacaklar sanırım orda çok güzel bilgiler edinebilirsin. Ben 2021 planı takip ediyorum çok güzel.
Aylis16 Aylis16 D drama kralicesi Limoncicegi43 Limoncicegi43 moda tas ogrt moda tas ogrt slm kızlar, hayırlı güzel akşamlar 🙂 benim yine bir sorum olacak . Transfer kaç dk sürüyor, aci var mı, çok sıkışık olmaktan korkuyorum 🙂yanlışlıkla kaçırırsam diye
Transfer çok kısa sürüyor, yalnız çok fazla sıkışık olma, tuvaletin olsun ama tutamayacak kadar çok değil. Sonrasında en az yarim saat 45 dk bekleyebil yani en azından. Transfere girdiğinde sıkışık olup olmadığını anlıyorlar zaten orda 😁

Yaa seninde mi ikiz 🥰 hadi hayırlı olsun bakalım. Ikiz gebelik biraz ağır geçti benim. Son haftalarda zordu sadece 28. Haftaya kadar yine daha iyi hissediyorsun. Ama herkesin aynı olmuyor tabi. Benim 35+6 da doğdular. Tansiyon problemim vardı bir anda 16 -17 ye çıkınca acil doğuma aldik Ahmet Bey. Başka sorun olursa cvplarim seve seve, yalnız burda ikiz annesi olacaklar diye konu var 2022 ikiz annesi olacaklar sanırım orda çok güzel bilgiler edinebilirsin. Ben 2021 planı takip ediyorum çok güzel.

Transfer çok kısa sürüyor, yalnız çok fazla sıkışık olma, tuvaletin olsun ama tutamayacak kadar çok değil. Sonrasında en az yarim saat 45 dk bekleyebil yani en azından. Transfere girdiğinde sıkışık olup olmadığını anlıyorlar zaten orda 😁
teşekkür ederim inşallah rabbim kolaylığını verir sizin gene hafta olarak baya iyi doğmuslar ben daha erken doğarlar diye korkuyorum

Büşşş kuzum belirtin var mıydı ben bugun hiç bir şey hissetmiyorum adet ağrım bile yok senin nasıldı?
A aylis bana sormamissin ama seni rahatlatmak için cevap vereyim istedim canim. Benim transferden sonra 6. günden sonra kasik ağrılarım başlamıştı o zamana kadar hiç bi semptom yoktu. Sonra gün gün sürekli olmamak şartıyla ağrılar başladı göğüs hassasiyeti başladı. Seninde başlar daha erken canim

A aylis bana sormamissin ama seni rahatlatmak için cevap vereyim istedim canim. Benim transferden sonra 6. günden sonra kasik ağrılarım başlamıştı o zamana kadar hiç bi semptom yoktu. Sonra gün gün sürekli olmamak şartıyla ağrılar başladı göğüs hassasiyeti başladı. Seninde başlar daha erken canim
Teşekkür ederim ablacım 😗😍

Büşşş kuzum belirtin var mıydı ben bugun hiç bir şey hissetmiyorum adet ağrım bile yok senin nasıldı?
Ağrı arama canım benimde ağrılarım olmadı çok az oldu ilk haftalık dönemde . Herşey güzel olacak merak etme 😍 belki bebeğin yerine yerleşti sesi soluğu çıkmıyor rahatından 😅😍

Limoncicegi43 Limoncicegi43 çok mu kötü bulantilarin canim dayanılmaz haldeysen doktoruna söyle bana ilaç verdi. Ben kusmuyorum sadece öğürüyorum 😔😔
Yok canım bi kez istifar ettirdi . Ara ara yakalıyor kötü şekilde dayanmaya çalışıyorum sürekli girmiyor . Ama senin gibi arada bende öğürüyorum çok şükür güzel gidiyor 😍

Arkadaşlar aralıkta 5. Gün dondurulmuş embriyo transfer oldum ancak sonuç negatif.. başka dondurulmuş embriyolarım da var..nicel bey de ikinci transfer de dondurulmuş embriyo transferini bekliyor mu? Hemen transfer yapıyor mı haberiniz var mı acaba? Yoksa iki adet bekliyor mu?

Arkadaşlar aralıkta 5. Gün dondurulmuş embriyo transfer oldum ancak sonuç negatif.. başka dondurulmuş embriyolarım da var..nicel bey de ikinci transfer de dondurulmuş embriyo transferini bekliyor mu? Hemen transfer yapıyor mı haberiniz var mı acaba? Yoksa iki adet bekliyor mu?
bu konuda pek bilgim yok ama sanırım 1 adet dönemi bekletip baslar gibi fazla bekletmez inşallah bu sefer tutunur bebişin hayırlısıyla

Kuzum hiç belirti yok hapşırık derken öksürük eklendi pek olumlu düşünemiyorum ya da korkuyorum o yuzden cesaret edemiyorum sen kaçıncı gün yapmıştın testi benim bugun 7.günüm
9. Gün sabahı yaptım canım koyu koyu çıkmıştı sonuç erken gebelik testi al. Hapşırık öksürük olumsuz etkilemez merak etme 😍

X