Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Teşekkür ederim , bu iğnenin böyle birseye yaradığını bilmiyordum çok iyi oldu öğrenmiş oldum . Su an kaç haftaliksin, igeneyi bırakınca nasıl devam etti gebelik
Igneyi bırakınca kanamam durdu çok şükür,sonrasında da hiç bir sorun yaşamadım. Ama tabi doktorum takip etti sürekli. Ahmet cantug çalışkan acibademde iyi bir kadın doğumcu, doğumumu onda yaptım çok memnunum.
Bu arada ben doğum yaptım 5 aylık ikizlerim var

Maşallah canım, Allah bağışlasın çok sevindim kavuşmuşsun ❤❤

Transferden sonra nezle olanınız var mıydı? çok hapşuruyorum korkmaya basladım artık
Oo nezle ne ki ben belki korona bile olmus olabilirim. Ciğerim ağzıma gelecek gibi öksürük günde abartısız 20 30 kere hapşıracak kadar çok griptim. Şükür bisey kalmadi. Şimdi de doktordan çıktım herşey cok güzel dedi

Çok geçmiş olsun ama sorun olmadığına çok sevindim. maşallah miniğe ne kadar güçlüler ya

D drama kralicesi bulantılarım başladı benim
evet artık başlaması lazım sizin ama benim bile başladı gözüm korkuyor ileride yemek bile yapamayabilirim çok ilginçtir yıllardır yediğim beyaz peynirin kapağını bile açamiyorum anında bulamıyorum birde şu balikyaği vitamin karışımı ilaç öneriyor ya nicel bey balık kokusu çok fena yapiyo

moda tas ogrt maşallah kocaman olmuşlar güle güle buyutun yavrularınızi benim iki kese göründü 10 gun sonra kalp atışlar i bu duyulan nasipse ben biraz korkuyorum hamilelik sürecinden sizin nasıl geçti zorlandığınız yerler nelerdi kaç haftalık doğdular bana biraz bilgi verebilirmisiniz

2 dk sürüyor acı hiç yok baya sıkışıktım dayanılmayacak kadar ama kaçmıyor canım rahat ol
Tamam ,canım teşekkür ederim . 2 dk . Çok iyi ben daha uzundur diye düşünmüştüm. Sonrasında hemen tuvalet kullandın mı

Canim sen daha anlayana kadar transfer bitmiş oluyo toplam işlem 1 dk lik falan. Tuvaletini de aşırı sıkıştırma ben 2 kere transfer oldum hiç biri söyledikleri saatte değildi ona göre aşırı sıkışma

Reactions: Siu
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…