Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Yaaa Maşallah onlara hiç bir sıkıntı olmadan kucağına almayı nasip etsin Allah dün akşam bir üşüdüm bir sıcakladım hafif karın ağrım vardı bugun sabahtan beri sol kasık ağrısı var ara ara bide biraz daha yukarısı bel kemiği var ya onun yanı başı şiddetli ağrıyor nedense göbekten dört beş parmak koyunca bittiği yer ne alaka anlamadım adetim çok geçti ondan mı acaba

Sen genetik yaptırmış miydin ve yaşını öğrenebilir miyim
yok bakrirmadim canım zte n bunlar benim 5 yıl önce döndürdüğü embiryolarim yaşım 41
sağol canım amin hepimiz inşallah ben en başından beri üsuyorum sorma sol kaşık ağrısı baştan beri var birde solumun üstün e yapınca canım çok tanıyor baştan beri meğer ikiside aynı yerdeymis insan sanırım sfninseninde öyle olabilir kaçıncı gün bugün senin ben korkudan 10 u cu günde anca yapmıştım evde testi hemen çıkmıştı cesaret ecevit sen test yap istersen

Çok erken ablacım daha 4. Günüm
3 ocakta oldum çok değişik anlamadım hiç

Reactions: Siu
yok bakrirmadim canım zte n bunlar benim 5 yıl önce döndürdüğü embiryolarim yaşım 41
Canim ben de 41 yasimdayim ama onceden dondurulmus degil ne yazik ki . Cok gec dusunduk cocugu biraz gec kaldik . Inşallah hepimiz sağlıklı hayirli bebeklere kavusuruz . Onceden dondurulmus olması çok iyi olmuş. Daha kalitelidir .

olsun canım geç değil Sağlık la hayırlısıyla güzel haberler alalım sendende

Reactions: Siu
Limoncicegi43 canım dokdora ilaçları sormayı unuttum heyecandan estrofemi ne kadar devam ediyorduk ben günde 6 tane kullanıyorum eczacı eşime çok fazla 6 tane demiş
Ilaclarina aynen devam et sakin azaltma yada kesme. Kalp atışından sonra ilaçlarını düzenleyecekler yavaş yavaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…