Yaaa Maşallah onlaramrb arkadaşlar simdi hastane neden geldim değerim gene yüzde 70 artmış 5880 çıktı dış gebelik olabilir dedi o zaman hadi şansımızı deneyelim dedi ve 2 tane minik keselerimiz göründüşükür 10 gun sonra kalp atışlari icin gidicem ateşini söyledim 38 i gecmeyince bir şey olmaz dedi koltuk altından 38 i gördüm ama fazla dur durmadan indirdim bugün ateşin yok şükür öksürük var birazda bütün akıntısi rabbim korur inşallah da bir sorun çıkmaz rabbim isteyen herkese nasip etsin Aylis16 darisi sana canım nasılsın varmı belirti
aaa çok sevşndim yaa ne kadar erkenden gördün maşallah
nicel bey çok beyazın dedi kansızlık veya dış gebelik olabilir diye korktu o yüz sen erken baktı canım sağolaaa çok sevşndim yaa ne kadar erkenden gördün maşallah
yok bakrirmadim canım zte n bunlar benim 5 yıl önce döndürdüğü embiryolarim yaşım 41Sen genetik yaptırmış miydin ve yaşını öğrenebilir miyim
yok bakrirmadim canım zte n bunlar benim 5 yıl önce döndürdüğü embiryolarim yaşım 41Sen genetik yaptırmış miydin ve yaşını öğrenebilir miyim
sağol canım amin hepimiz inşallah ben en başından beri üsuyorum sorma sol kaşık ağrısı baştan beri var birde solumun üstün e yapınca canım çok tanıyor baştan beri meğer ikiside aynı yerdeymis insan sanırım sfninseninde öyle olabilir kaçıncı gün bugün senin ben korkudan 10 u cu günde anca yapmıştım evde testi hemen çıkmıştı cesaret ecevit sen test yap istersenYaaa Maşallah onlarahiç bir sıkıntı olmadan kucağına almayı nasip etsin Allah dün akşam bir üşüdüm bir sıcakladım hafif karın ağrım vardı bugun sabahtan beri sol kasık ağrısı var ara ara bide biraz daha yukarısı bel kemiği var ya onun yanı başı şiddetli ağrıyor nedense göbekten dört beş parmak koyunca bittiği yer ne alaka anlamadım adetim çok geçti ondan mı acaba
sağol canım darisi sizlere olsun aminSüper haber , gözünüz aydın çok sevindim . Harikainşallah sağlıkla kavuşun ❤
Çok erken ablacım daha 4. Günümyok bakrirmadim canım zte n bunlar benim 5 yıl önce döndürdüğü embiryolarim yaşım 41
sağol canım amin hepimiz inşallah ben en başından beri üsuyorum sorma sol kaşık ağrısı baştan beri var birde solumun üstün e yapınca canım çok tanıyor baştan beri meğer ikiside aynı yerdeymis insan sanırım sfninseninde öyle olabilir kaçıncı gün bugün senin ben korkudan 10 u cu günde anca yapmıştım evde testi hemen çıkmıştı cesaret ecevit sen test yap istersen
Canim ben de 41 yasimdayim ama onceden dondurulmus degil ne yazik ki . Cok gec dusunduk cocugu biraz gec kaldik . Inşallah hepimiz sağlıklı hayirli bebeklere kavusuruz . Onceden dondurulmus olması çok iyi olmuş. Daha kalitelidir .yok bakrirmadim canım zte n bunlar benim 5 yıl önce döndürdüğü embiryolarim yaşım 41
Canim insallah buradan guzel haberi verdigini okuyacagiz ve sevinecegizÇok erken ablacım daha 4. Günüm
3 ocakta oldum çok değişik anlamadım hiç
Aynen canım erken daha yapıp strese sokma kendini 8-9 gün olsunÇok erken ablacım daha 4. Günüm
Dayanabilirsem yapmam bir kaç kişi testte pozitif kanda negatif gördü travma gibiAynen canım erken daha yapıp strese sokma kendini 8-9 gün olsun
İkimizin de kuzumCanim insallah buradan guzel haberi verdigini okuyacagiz ve sevinecegiz
hakl8sin canım daha erkenmis 10 uncu güne kadar bekle istersen daha garanti oluyorÇok erken ablacım daha 4. Günüm
olsun canım geç değil Sağlık la hayırlısıyla güzel haberler alalım sendendeCanim ben de 41 yasimdayim ama onceden dondurulmus degil ne yazik ki . Cok gec dusunduk cocugu biraz gec kaldik . Inşallah hepimiz sağlıklı hayirli bebeklere kavusuruz . Onceden dondurulmus olması çok iyi olmuş. Daha kalitelidir .
Amin ,inşallaholsun canım geç değil Sağlık la hayırlısıyla güzel haberler alalım sendende
Ilaclarina aynen devam et sakin azaltma yada kesme. Kalp atışından sonra ilaçlarını düzenleyecekler yavaş yavaşLimoncicegi43 canım dokdora ilaçları sormayı unuttum heyecandan estrofemi ne kadar devam ediyorduk ben günde 6 tane kullanıyorum eczacı eşime çok fazla 6 tane demiş
sağol canım bende öyle yapicam zaten eczacılar çok deyince bende sormadım dokdora ondan sizlere sordum devam mi diye peki progestan dex ne zaman bitecekIlaclarina aynen devam et sakin azaltma yada kesme. Kalp atışından sonra ilaçlarını düzenleyecekler yavaş yavaş
Canım kalp atışını duymaya gittiğimde nicel bey estrofemi kullanmayı bırakıyoruz dedi . Nicel bey bıraktırdı.Limoncicegi43 canım dokdora ilaçları sormayı unuttum heyecandan estrofemi ne kadar devam ediyorduk ben günde 6 tane kullanıyorum eczacı eşime çok fazla 6 tane demiş
Progestan dexi ben 3 gün oldum bırakalı 10. Haftaya giriyorum yeni bıraktım canım kontrole başladığın doktorun kontrolden sonra ya azaltır ya bıraktırır.sağol canım bende öyle yapicam zaten eczacılar çok deyince bende sormadım dokdora ondan sizlere sordum devam mi diye peki progestan dex ne zaman bitecek
Ben daha bırakamadım mesela dex i. Sadece günde 1 e düşürdüsağol canım bende öyle yapicam zaten eczacılar çok deyince bende sormadım dokdora ondan sizlere sordum devam mi diye peki progestan dex ne zaman bitecek