Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Limoncicegi43 D drama kralicesi arkadaşlar size birşey sorabiliriyim sizin kan testinden sonra kahverengi lekenme oldumu benim dünden beri çok çok oluyor onuda peçete görüyorum arada kaşık ağrısı da oluyor ha birde gece yatirken soluma yapamıyorum çok aciyor siz bu tür şeyler yasadinizmi endişeler bitmiyor yarın tekrar teste gidicem inşallah güzel katlama olmuştur

Benim lekelenme değil bildiğin şakır şakır kanamam oldu 3 gün kadar sürdü lekelenmesi de. Doktor yerleşme kanaması dedi ama Bende kanama alanı cıktı kesenin sağ tarafında. Bu kanama yanlış hatırlamıyosam 6.yada 7. Haftada oldu

Kasik ağrısı desen daha 2 gün önceye kadar vardı yeni azaldı. Benimde bu cumartesi kontrolüm. Korkudan titriyorum ama tevekkül etmeye çalışıyorum

ben suan kaç haftalık oluyorum adet tariğine gorem i hesaplanıyor transfer e gorem i

Çok az canım ağrım ben kasık ağrısı hiç çekmedim desem yeri transferden sonra çektim 12 günlük tutunma sürecinde. Mide bulantım çok çok Az iştahsızlık gibi. Büyümüştür bebişin büyümezmi annesi . Sen nasılsın varmı çok bulantın ağrıların işe başladın mı yatıştamısın daha

ben suan kaç haftalık oluyorum adet tariğine gorem i hesaplanıyor transfer e gorem i
Adet tarihine göre doğru çıkıyor aslında canım . Bence normal bi gebelikle farkı yok düşündüğünde. Çünkü normal bi gebelikte 14-15 . Gün yumurtlama gerçekleşiyor dölleniyor tutunuyor vs derken. Benm transfer 22. Gündeydi . Embriyolar zaten 5 günlük hemen hemen aynı ilerlemiş oluyor .

Kasik ağrısı desen daha 2 gün önceye kadar vardı yeni azaldı. Benimde bu cumartesi kontrolüm. Korkudan titriyorum ama tevekkül etmeye çalışıyorum
korkma canım inşallah allahin izniyle büyüyecek içimizdeki korku hep olucak ama aslında biliyormusun hiç bir şey bilmeden daha rahat oluyorsun simdi biz çok araştırıp çok öğrenmeye çalışıyoruz sonrada korkular başlıyor ben büyük kızım da hiç bişey bilmiyordum kan testi sonucunu elime verdiler de yarim saat d9kdorun kapısında bekledim öğrenicem diye ondan bile anlamıyorum halbuki simdi her şeyi biliyoruz yok katlicakmi keseyi kalp atışlaruydu tarama testleri derken deliye dönüyoruz

evet bende öyle biliyorum son adete göreydi benim ikisi dede adete göre hesapladilar diye hatırlıyorum

ben bu hafta başladım işe. yanlış hatırlamıyosam benimde 22.gün transfer edildi ama normali 19.gün de transfer edilmesi dedi ona göre hesapladı bilmiyorum belki de beni kandırıyo gelişim geriden mi geliyo bilemiyorum

Merhaba , bebeğiniz hayırlı olsun kucağınıza da alın inşallah.Geçen sene bende tedavi oldum transferi bu seneye erteledim işimden dolayı. Nicel Bey rapor veriyor mu transferden sonra ?

Merhaba , bebeğiniz hayırlı olsun kucağınıza da alın inşallah.Geçen sene bende tedavi oldum transferi bu seneye erteledim işimden dolayı. Nicel Bey rapor veriyor mu transferden sonra ?
öncelikle çok teşekkür ederim darısı sizlere olsun. yok rapor vermiyo yada ben hiç istemedim aslında. transfer günü izin almıştım sadece. benim sonradan kanamam olduğu için k.doğum doktoru rapor verdi bana

Kızlar merhabalar , bugün sabah ilk progestan dex iğneyi oldum . Akıntı oluştu bu normal mi , sizde de oldu mu veya bilginiz var mı?

korkma canım inşallah güzel olcak allahım izniyle

mrb canım az önce geldim 3413 çıktı nicel bey yüzde yetmiş artış olmuş bu yeterli dedi ama dış gebelik olabileceğini aklından çıkarma dedi ağrın baş donmen olursa acile gelmelisin dedi bunu niye dedi anlamadım birde cuma tekrar bakalım kanda dedi 3 uncu kez test deyince korktum bende 2 ye katlamamis yani senden kaç kere istemişlerdi ve seni değerler kaçtı canım

değerin biraz yüksek olduğu için kontrol etmek istemiştir canım. bide senin 2 embriyo transferin olduğu için sende durumlar farklı. benden 3.yü talep etmeme rağmen 2 kere istedi. ilk sonucum 432 2 gün sonrası 1074 tü. 3.ye gerek yok demişti

inşallah öyledir canım bir sorun çıkmasında 3 uncuyude veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…