- 22 Aralık 2021
- 409
- 391
- 43
maşallah diyelimDediğin gibi Belki ikincide çift transfer isteyebilirim rabbim nasip ederse 6 tane dondurulmuş embriyom var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maşallah diyelimDediğin gibi Belki ikincide çift transfer isteyebilirim rabbim nasip ederse 6 tane dondurulmuş embriyom var
üzülme canım rabbim buna Sağlık la kucağina almayı nasip etsin biraz büyüsün tekrar kardeş denersinNe güzel benim Başka kalmadi
Inşallah canım. Bende öyle düşünüyorum 1 2 sene sonra.ben pcos um zaten. Yumurtam bitmez heraldeüzülme canım rabbim buna Sağlık la kucağina almayı nasip etsin biraz büyüsün tekrar kardeş denersin
Amin canım rabbim sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsinAman tüple zor zanaat yaptık normal çok zor. Allah karnimdakini sağlıkla kucağına versin
pkoslular olarak şanslıyız biraz çok yumurta oluyor canım bence bitmezInşallah canım. Bende öyle düşünüyorum 1 2 sene sonra.ben pcos um zaten. Yumurtam bitmez heralde
Bir pcosluda ben birçok yumurtaya sahip olup gebe kalamayanlar kulübüpkoslular olarak şanslıyız biraz çok yumurta oluyor canım bence bitmez
Evet 31 yumurtadan 2 embriyom oldu düşün kaliteleri süperdiBir pcosluda ben birçok yumurtaya sahip olup gebe kalamayanlar kulübü
Nasipten ötesi olmuyor canım çok şükürrrr çok şükür bu günümüzeEvet 31 yumurtadan 2 embriyom oldu düşün kaliteleri süperdi
Kendimi kaptırmamaya çalışıyorum ablacım ama şuanda benimle olduğunu bilmek çok güzeeelgünaydın Aylis16 bebisinle ilk günün nasıl geçiyor canım
bende hiç kapılmamıştım canım umutsuzdum testi bile senin sayende yapmıştım belki yapsan çıkar iyi dayanıyorsun demiştiniz ama sonucum çok güzel oldu senin de çok güzel olacakKendimi kaptırmamaya çalışıyorum ablacım ama şuanda benimle olduğunu bilmek çok güzeeel
Ah canım benim inşallah yabende hiç kapılmamıştım canım umutsuzdum testi bile senin sayende yapmıştım belki yapsan çıkar iyi dayanıyorsun demiştiniz ama sonucum çok güzel oldu senin de çok güzel olacak
Bişey olmaz canım içini ferah tut bende indim çıktım hemşireler zaten günlük hayatınıza dolmuşa vs binebilirsiniz diyorlar. Biz tabi daha temkinli ve dikkatli davranıyoruz. Vurul gel dinlen takma kafanaAh canım benim inşallah ya
Ben bugun de 4 kat inip çıkıcam akşam proluton u vurdurmaya gidicem
ayy nasıl sevindim yaaooh darısı oksapar ın da başına. bebişin iyi olmasına aşırı sevindim. başka neler dedi boyu falan kaç olmuşD drama kralicesi canım bugün doktoruma gittim aşılama yapan özeldeki. Progestan dex i kesti çok şükür kurtuldum iğneden. prolütonu da hafta 1 dedi. Diğerlerine devam . 9+3 teyiz hareket etmeye başlamış bebiş
korkmaaa hiç bişey olmazAh canım benim inşallah ya
Ben bugun de 4 kat inip çıkıcam akşam proluton u vurdurmaya gidicem
Boyu 26 mm galiba öyle yazıyor. Ben transfer tarihini adet tarihini söylemeden ölçümlere göre 9+3 günlük dedi tam bildi çok şükür her doktor kapısına gidişimde içimdeki heyecan korku bitmiyor kalbim ağzıma geliyorayy nasıl sevindim yaaooh darısı oksapar ın da başına. bebişin iyi olmasına aşırı sevindim. başka neler dedi boyu falan kaç olmuş
Yaa ne güzel yaa inşallah benimki de büyümüştür geri kalmıştı biraz cok korkuyorum. En son 8mm ydi. Ama benim transfer tarihine göre hesapladı. Inşallah benimkide büyümüştür ya çok korkuyorum. Sende hala bisey yok mu mide bulantısı, kasik ağrısı? Masallahin var canimBoyu 26 mm galiba öyle yazıyor. Ben transfer tarihini adet tarihini söylemeden ölçümlere göre 9+3 günlük dedi tam bildi çok şükür her doktor kapısına gidişimde içimdeki heyecan korku bitmiyor kalbim ağzıma geliyor
hadi gozunnaydin canım büyüyor yaramazD drama kralicesi canım bugün doktoruma gittim aşılama yapan özeldeki. Progestan dex i kesti çok şükür kurtuldum iğneden. prolütonu da hafta 1 dedi. Diğerlerine devam . 9+3 teyiz hareket etmeye başlamış bebiş