Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Ah canım benim inşallah ya 😍
Ben bugun de 4 kat inip çıkıcam akşam proluton u vurdurmaya gidicem 😔
Bişey olmaz canım içini ferah tut bende indim çıktım 😘 hemşireler zaten günlük hayatınıza dolmuşa vs binebilirsiniz diyorlar. Biz tabi daha temkinli ve dikkatli davranıyoruz. Vurul gel dinlen takma kafana😘😘

D drama kralicesi canım bugün doktoruma gittim aşılama yapan özeldeki. Progestan dex i kesti çok şükür kurtuldum iğneden. prolütonu da hafta 1 dedi. Diğerlerine devam . 9+3 teyiz hareket etmeye başlamış bebiş😍
ayy nasıl sevindim yaa:halay::halay:ooh darısı oksapar ın da başına. bebişin iyi olmasına aşırı sevindim. başka neler dedi boyu falan kaç olmuş

ayy nasıl sevindim yaa:halay::halay:ooh darısı oksapar ın da başına. bebişin iyi olmasına aşırı sevindim. başka neler dedi boyu falan kaç olmuş
Boyu 26 mm galiba öyle yazıyor. Ben transfer tarihini adet tarihini söylemeden ölçümlere göre 9+3 günlük dedi tam bildi😍💓🤲 çok şükür her doktor kapısına gidişimde içimdeki heyecan korku bitmiyor kalbim ağzıma geliyor 😅😅

Boyu 26 mm galiba öyle yazıyor. Ben transfer tarihini adet tarihini söylemeden ölçümlere göre 9+3 günlük dedi tam bildi😍💓🤲 çok şükür her doktor kapısına gidişimde içimdeki heyecan korku bitmiyor kalbim ağzıma geliyor 😅😅
Yaa ne güzel yaa inşallah benimki de büyümüştür geri kalmıştı biraz cok korkuyorum. En son 8mm ydi. Ama benim transfer tarihine göre hesapladı. Inşallah benimkide büyümüştür ya çok korkuyorum. Sende hala bisey yok mu mide bulantısı, kasik ağrısı? Masallahin var canim

X