Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Zor oluyor tabi 😊korkudan ignemi yapamam diye . Ama benim de alışman gerekiyor .kıyamam yaa allah yardımcımız olsun inşallah daha ne kadar süre iğne yapacaksın , bir de igneyi birden mı sapliyorsun yavaş yavaş mı 😱😱😱😱
Şuan 9+2 deyim 3 ay kullanılacak diyorlar . Ay bende birden vuramıyorum biraz yavaş oluyor 😅 alışırsın canım birkaç kez denedikten sonra alışılıyor😍

Şuan 9+2 deyim 3 ay kullanılacak diyorlar . Ay bende birden vuramıyorum biraz yavaş oluyor 😅 alışırsın canım birkaç kez denedikten sonra alışılıyor😍
Maşallah, Allah sağlıkla kavuştursun inşallah . Alışırım umarim bir kaç kere vursam gerisi gelir galiba . 😊 su an 3 tane iğne mi oluyorsun hala aman Allah im bitmiyordu . Peki bu progestan dex bebeğin gelişimine katkı sağlıyor mu biliyor musun ? Sadece hamile kalmaya katkı mı sağlıyor?

Kızlar Slm, progestan dex iğneyi kendiniz mı vuruyorsunuz ? Nasıl yapılıyor, ben kendime hiç vurmadım hep sağlık ocağında oldum ignelerimi , ve gözlerimi kapattım hiç iğneyi gormek istemedigim icin ,nasil yaptiginizi yazar misiniz korkuyorum da 🙄 bir de enjektor yok kutuda ampul var sadece bir de hastaneden kucuk iğne verdiler
anaaa hergün sağlık ocağını denk getiremezsin sabah akşam çünkü kendin yapman lazım. yada eşine yaptır. bi süre sonra alışıyosun zaten kafanda büyüttüğün kadar zor bişey değil

anaaa hergün sağlık ocağını denk getiremezsin sabah akşam çünkü kendin yapman lazım. yada eşine yaptır. bi süre sonra alışıyosun zaten kafanda büyüttüğün kadar zor bişey değil
Eveeett, denk gelmeyecek saatleri . Daha önce olduğum göbekten iğneleri de hafta sonları hastanenin aciline gidip vurdurmustum. Korkuyorum. Evet eşimin de benim de öğrenmem gerekiyor . 3 ay olacaksam hele çalışıyorum da iş yerinde kendim yapmam gerekecek . Önce sağlık ocağından nasıl yapacagini ogreneyim ampul nasil kirilir igne basini nasil degistiririm sorayim gormem gerekiyor. Hic bilmiyorum cunku ☹

mrb arkadaşlar sonucu mu aldım 2023 çıkmış sizce nasıl nicel bey ikiz olabilir dedi çarşamba tekrar kan vericem çok heyecanlandım eşim ve kizlari da geldi çok güzeldi rabbim isteyen herkese nasip etsin lekenme içinde olabilir artmadikca birşey olmaz dedi Aylis16 Aylis16 darisinl senin başına canım
Ooo baya yüksek bi değer canım. 2 trasnfer mi yaptırmıştın? hayırlı olsun tekrardan

mrb arkadaşlar sonucu mu aldım 2023 çıkmış sizce nasıl nicel bey ikiz olabilir dedi çarşamba tekrar kan vericem çok heyecanlandım eşim ve kizlari da geldi çok güzeldi rabbim isteyen herkese nasip etsin lekenme içinde olabilir artmadikca birşey olmaz dedi Aylis16 Aylis16 darisinl senin başına canım
Yaaa maşallah amiiiinnn 🌹 🌹 😍

Ya bende çok istiyordum 2 transfer hep hayalimdi Ama korktum bakamam diye 😅 allahım verirse ilk çocuğum olacak daha tecrübemde yok😅
aslında benim kızlarda hep çift transfer oldular ama tek tutundular ben gene öyle olur diye tamam demiştim bakalım keseyi görünce belli olucak bende heyecanla bekliyorum nasıl olucak senin dondurulmuş varmı canım belki ikincide olur ne dersin tecrübe de zaten doğubca kendilerine baktiriyorlar bu şekilde

aslında benim kızlarda hep çift transfer oldular ama tek tutundular ben gene öyle olur diye tamam demiştim bakalım keseyi görünce belli olucak bende heyecanla bekliyorum nasıl olucak senin dondurulmuş varmı canım belki ikincide olur ne dersin tecrübe de zaten doğubca kendilerine baktiriyorlar bu şekilde
Dediğin gibi Belki ikincide çift transfer isteyebilirim rabbim nasip ederse😍 6 tane dondurulmuş embriyom var

Hanımlar merhaba, güzel haberler paylaşanları tebrik ediyorum. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah burada herkesin dileği aynı. Sırayla hepimiz meleklerimize kavuşalım inşallah . Bir sorum olacak yardımcı olur musunuz🙏 İğneler başlamadan önce ve sonrasında E2 hormon seviyeleriniz neydi? İlk tedavimde 148 ile başlamıştım 7. Gün 805 10. Günde 835ti. 4 olgun yumurta toplandı. Ama sperm faktöründen 1 tanesi döllenebildi. Bu tedavide daha fazla yumurtam varmış. 7 tane e2 73 ile başladım. Bugün 7. Günüm 535 çıktı. Yumurtaların da yavaş ilerlediğini söyledi Nicel Bey. Bende kasıklarımda çok ağrı hissetmiyorum geçenki gibi. Nedeni nedir tavsiyeleriniz varsa alırım🤗

Hanımlar merhaba, güzel haberler paylaşanları tebrik ediyorum. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah burada herkesin dileği aynı. Sırayla hepimiz meleklerimize kavuşalım inşallah . Bir sorum olacak yardımcı olur musunuz🙏 İğneler başlamadan önce ve sonrasında E2 hormon seviyeleriniz neydi? İlk tedavimde 148 ile başlamıştım 7. Gün 805 10. Günde 835ti. 4 olgun yumurta toplandı. Ama sperm faktöründen 1 tanesi döllenebildi. Bu tedavide daha fazla yumurtam varmış. 7 tane e2 73 ile başladım. Bugün 7. Günüm 535 çıktı. Yumurtaların da yavaş ilerlediğini söyledi Nicel Bey. Bende kasıklarımda çok ağrı hissetmiyorum geçenki gibi. Nedeni nedir tavsiyeleriniz varsa alırım🤗
Benim başlamadan önce e2 değerime bakıldığı hiç hatırlamıyorum. Sanki bi tek transferden önce yapılmıştı. Hele böyle bahsettigin gibi 3. 5. 7.gun hic bakilmadi

X