Bende iyi olduğunu düşünüyorum evet haklısınız çok sağolun en hayırlısı olsun hakkımızda siz ne aşamadasınızBen de Eskişehir’de nicel beye gidiyorum.. çok iyi alanında.. sadece fazla realist davranıyor.. kendinizi üzmeyin.. nasipte ne var o olur..
İlk tüp bebek denememiz bu.. daha önce iki aşılama yapıldı.. bir kimyasal gebelik geçirdim.. şuanda da opu yapıldı.rahim dinlendirme sürecinin ardından estrofem başladım 5. Gün tek embriyo transfer bekliyorum. bu ayın21 inde kontrolüm var..heyecanlanıyorum vakit geçtikçeBende iyi olduğunu düşünüyorum evet haklısınız çok sağolun en hayırlısı olsun hakkımızda siz ne aşamadasınız
Benimde ilk denemem hiç gebelik olmadı 27sinde gidicem bende önden sen al güzel haberleri sonra benİlk tüp bebek denememiz bu.. daha önce iki aşılama yapıldı.. bir kimyasal gebelik geçirdim.. şuanda da opu yapıldı.rahim dinlendirme sürecinin ardından estrofem başladım 5. Gün tek embriyo transfer bekliyorum. bu ayın21 inde kontrolüm var..heyecanlanıyorum vakit geçtikçe
Ayy inşallah..allah isteyen herkese nasip etsin. Düşüncesi bile çok hoşBenimde ilk denemem hiç gebelik olmadı 27sinde gidicem bende önden sen al güzel haberleri sonra ben
Kuzum tek embriyon varsa mutlaka embriyo glue yaptır benceBenimde ilk denemem hiç gebelik olmadı 27sinde gidicem bende önden sen al güzel haberleri sonra benheyecanlı ya acaba doktor her hastaya embriyoglue ve tranfer öncesi iğne yapıyor mu bugun bir kaç transfer vardı hepsine yapılmış
Hoşgeldiniz aramızaAyy inşallah..allah isteyen herkese nasip etsin. Düşüncesi bile çok hoş
Bize mi soruyor canım ben sorarsa isteyeceğimKuzum tek embriyon varsa mutlaka embriyo glue yaptır bence
Bana doktor önermişti Canan hanım öyle söyledi . Yüzde 25 tutunmasını artırıyormuş galiba. Söylemezlerse sen söyle bence.Bize mi soruyor canım ben sorarsa isteyeceğim
Tamam söyliyim ona inancım var gerçektenBana doktor önermişti Canan hanım öyle söyledi . Yüzde 25 tutunmasını artırıyormuş galiba. Söylemezlerse sen söyle bence.
İnancını kaybetme senin yerinde olsam bende embriyomu denemek isterdim. Şu sürece kadar dünyanın parasını harcıyoruz zaten aşırı zorluyor insanı . İlaç masrafını geçtim ikinci Opu bile kafadan 15 bin ₺. Gerçekten maddi manevi aşırı yıpratıyor insanıTamam söyliyim ona inancım var gerçekten
Belki seni ikinci tura yönlendirmek için belki de tutmaması İÇİN embriyo glue önermez söylemezler bilemeyizTamam söyliyim ona inancım var gerçekten
Sizin ne zaman transfer acaba?Hoşgeldiniz aramızagüzel sonuçlarınız olsun inşallah transferinize az kaldı sanırım
22 kasımda transfer oldum pozitif sonucu gördüm çok şükür . Cuma günü kalp kese kontrolüm varSizin ne zaman transfer acaba?
Bugun nasıl bir hava vardı biliyor musun bu embriyo dan olmaz zaten çok iyi değil bence bidaha yapalım oturun konuşun buydu anca kendime geliyorum valla. Bencede o benim nasibim ya olur veya olmaz daha sonrasını şuan hiç düşünmüyorum bileİnancını kaybetme senin yerinde olsam bende embriyomu denemek isterdim. Şu sürece kadar dünyanın parasını harcıyoruz zaten aşırı zorluyor insanı . İlaç masrafını geçtim ikinci Opu bile kafadan 15 bin ₺. Gerçekten maddi manevi aşırı yıpratıyor insanı
Bugun biri aradı kalp atışı kese için hemen sen geldin aklıma 12.20 geçe aldı cuma mı cumartesi mi hatırlamıyorum22 kasımda transfer oldum pozitif sonucu gördüm çok şükür . Cuma günü kalp kese kontrolüm var
Aklıma gelmedi değil kesinlikle biraz ısrarcı olucamBelki seni ikinci tura yönlendirmek için belki de tutmaması İÇİN embriyo glue önermez söylemezler bilemeyizbence sen söyle binbeşyüz lira fazladan oluversin şansını zorla
Ben henüz aramadım canımBugun biri aradı kalp atışı kese için hemen sen geldin aklıma 12.20 geçe aldı cuma mı cumartesi mi hatırlamıyorum
Özel hastane bilemeyiz Tmam işlerini güzel yapıyorlar ama para üzerine dönüyorAklıma gelmedi değil kesinlikle biraz ısrarcı olucam
Ben ilk defa özele gittim. Oo insan yerine koyuyorlar demiştim ama dediğin gibi gerçektenÖzel hastane bilemeyiz Tmam işlerini güzel yapıyorlar ama para üzerine dönüyor
Bol bol dua et Meryem suresine başla . Her gün oku mutlaka . Transferden bir gün öncesi başladım çok şükür hala bırakmadım okuyorum Meryem suresini. Yer gök dua ileAklıma gelmedi değil kesinlikle biraz ısrarcı olucam