Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Bol bol dua et Meryem suresine başla . Her gün oku mutlaka . Transferden bir gün öncesi başladım çok şükür hala bırakmadım okuyorum Meryem suresini. Yer gök dua ile 🤲
40 meryem okuttum kendi okuduklarım ayrı dualarım hep bizimle kuzum Allahın izniyle güzel olsun her sey ❣️

Bugun nasıl bir hava vardı biliyor musun bu embriyo dan olmaz zaten çok iyi değil bence bidaha yapalım oturun konuşun buydu anca kendime geliyorum valla. Bencede o benim nasibim ya olur veya olmaz daha sonrasını şuan hiç düşünmüyorum bile
Çok enteresan geldi bana bu durum gerçekten

Merhaba kızlar bir arkadaşım için yazıyorum. Tüp bebek yaptırdı fakat kan değerleri tam istenilen şekilde artmıyor. Bu durumu yaşayanlar varmı sonucu nasıl oldu acaba?
03.12 _90
06.12_332
08.12_565
10.12_771
13.12_1186 beta hcg si bu şekilde
Aslında 8.12 deki sonucuna göre fena gitmemis ama niye böyle olmus acaba? Belki toparlar. Transferinin kaçıncı günleri bunlar. Erken yaptırınca böyle çıkmıştır belki

Bu arada nicel hoca bizden sadece 2 kere hcg baktı bende 3.den biraz korkuyorum. Gidip baktirmali miyiz ki? @bsrgrsana bisey dedi mi gerek yok falan diye

Aslında 8.12 deki sonucuna göre fena gitmemis ama niye böyle olmus acaba? Belki toparlar. Transferinin kaçıncı günleri bunlar. Erken yaptırınca böyle çıkmıştır belki

Bu arada nicel hoca bizden sadece 2 kere hcg baktı bende 3.den biraz korkuyorum. Gidip baktirmali miyiz ki? @bsrgrsana bisey dedi mi gerek yok falan diye
Limoncicegi43 Limoncicegi43

22kasimda transfer olmus inşallah normaldir 🙏🏻

Merhaba kızlar bir arkadaşım için yazıyorum. Tüp bebek yaptırdı fakat kan değerleri tam istenilen şekilde artmıyor. Bu durumu yaşayanlar varmı sonucu nasıl oldu acaba?
03.12 _90
06.12_332
08.12_565
10.12_771
13.12_1186 beta hcg si bu şekilde
22 kasım transfer 4 Aralık sonuç günüydü .

Biraz düşük başlamış hcg ama sonradan sanki güzel katlamış. Nicel beyin hastası mı acaba

Belki seni ikinci tura yönlendirmek için belki de tutmaması İÇİN embriyo glue önermez söylemezler bilemeyiz 😒bence sen söyle binbeşyüz lira fazladan oluversin şansını zorla

Ne aşamadasınız takip edemedim ama, eğer bu kadar güvensiz bir tedavi sürdürüyorsanız, belki de başka bir merkezde güven ilişkisi içinde tedavinizi sürdürmeniz sizin için daha iyi olabilir. Bu mantıkla, transfer ettik diyip etmeyebilirler de mesela? Ya da başarı oranını arttırmak için başkasının embriyosunu nakledebilirler? Bu güvensizliğin sonu yok ki…

Şurda nicel bey ve ekibini savunacağım da kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi 🤦🏼‍♀️ Ben hala kabus gördüğümde mutlaka baş rolünde nicel bey olur, ben ona laf anlatmaya çalışırken uyanırım genelde mesela.

Seversiniz sevmezsiniz ama “etik” diye de bir şey var, bir doktora da “tutmasın diye uğraşmak” ithamında bulunmak hoş değil bana göre.

X