- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
Ramazan hoca gerçekten çok iyi bir doktor rahatlatır dinler çözüm üretir.çok zor yaiadığın şey tarifsiz anlamamız bile mümkün değil yaşadıklarını ama şöyle düşün daha büyük olsa her şeyi hazır olsa senin için daha zor olurdu. Yine içine sinmezse kendi doktoruna da git. Acını yaşa içine atma. Yapabileceğimiz bişey varsa söyle elimizden geldiğince destek olmaya çalışırızAmin canım demek hayırlısı böyleymiş yani açık açık söyledi sen şuan hayatının en acısını yaşıyorsun ama birde bu anlattıklarımı düşün o gebe olanlar 6-7 aylık bebeklerini kaybediyorlar sevinmen lazım çünkü rahmin kabul ediyo anormali görüp kabul etmiyo ilerde yine hamile kalabilirsin yaşın çok genç önünde çok zamanın var dedihafta içi sanırım kürtaj olucam Çokta korkuyorum ama 1 saat hastanede kalırsın gidersin dedi o travmayı nasıl Atlatıcam bilmiyorum
Evet evet Ramazan bey de öyle söyledi yani randevumuz bile yoktu 1 saat orda kaldım beni sakinleştirmeye çalıştı o kadar çok örnek verdi ki ben artık o kadınlara üzülmeye başladım kendimi unuttum bi an.Babacan bi doktor beklemek istersen bekle ama canına zarar be kızım dedi
Evet canım zaten zamanında bi apandisit bi bilekte kist bi opu işlemi birde bu eklendi artık bünye ne kadar dayanır bilmiyorumAnestezi vereceklerdir yine? Uyuyup uyanmak gibi olacak öyle düşünün...
Canım çok teşekkür ederim sağolun burda konuşunca rahatlıyorum o bile yetiyo banaRamazan hoca gerçekten çok iyi bir doktor rahatlatır dinler çözüm üretir.çok zor yaiadığın şey tarifsiz anlamamız bile mümkün değil yaşadıklarını ama şöyle düşün daha büyük olsa her şeyi hazır olsa senin için daha zor olurdu. Yine içine sinmezse kendi doktoruna da git. Acını yaşa içine atma. Yapabileceğimiz bişey varsa söyle elimizden geldiğince destek olmaya çalışırız
Çok geçmiş olsun canım, ben de doktora katılıyorum, yumurtanın olması, döllenmesi, hamile kalabilmen bunlar hep senin için o kadar şans ki. Haklısın çok zor olmalı bir dahakine inşallah böyle bir şey yaşamazsın ki bildiğim kadarıyla tekrarlayan bir durum değil bu. Her hamilelik kendine has ve doktor bir yere kadar müdahele edebiliyor. Allah yardımcın olsun. Atlatacaksın bugünleri inanıyorum.Amin canım demek hayırlısı böyleymiş yani açık açık söyledi sen şuan hayatının en acısını yaşıyorsun ama birde bu anlattıklarımı düşün o gebe olanlar 6-7 aylık bebeklerini kaybediyorlar sevinmen lazım çünkü rahmin kabul ediyo anormali görüp kabul etmiyo ilerde yine hamile kalabilirsin yaşın çok genç önünde çok zamanın var dedihafta içi sanırım kürtaj olucam Çokta korkuyorum ama 1 saat hastanede kalırsın gidersin dedi o travmayı nasıl Atlatıcam bilmiyorum
Kendi doktorunuzla daha rahat edecekseniz belki onunla düşünürsünüz operasyonu da.Canım çok teşekkür ederim sağolun burda konuşunca rahatlıyorum o bile yetiyo bana.kendi doktorumu aradım ancak yerinde yokmuş ama o da üzüldü pazartesi gel lütfen dedi bakacak ama en azından o da görsün
Bizide haberdar edin lutfen Allah in izni ile guzel sonuclar olsun insAllahYok hayır 2 haftsdır gitmiyordum persembe öğleden sonra oradaydım zaten randevu saatimi üzerine 45 dakika eklendi eee o zaman niye bana 15:20 de randevu yazıyorsun bekletiyorsun beni orda birde sürekli randevu saatimi değiştiyorlardıpersembe günü odadan çıktığımızda 2.kata yönlendirdi tabi surat düşük kendimi şıktım ağlamamak için 2.kata gelince başladım ağlamaya.çok zor bi gündü hala öyle uyumuyorum geceleri bugün gidicem tekrar diye 5 te kalktım uyku tutmadı zamanın gelmesini bekliyorum.allahım hayırlısını versin hakkımızda
Çok sağol canımÇok geçmiş olsun canım, ben de doktora katılıyorum, yumurtanın olması, döllenmesi, hamile kalabilmen bunlar hep senin için o kadar şans ki. Haklısın çok zor olmalı bir dahakine inşallah böyle bir şey yaşamazsın ki bildiğim kadarıyla tekrarlayan bir durum değil bu. Her hamilelik kendine has ve doktor bir yere kadar müdahele edebiliyor. Allah yardımcın olsun. Atlatacaksın bugünleri inanıyorum.
Evet ara vermek zorundayim zaten maddi manevu guucm kalmadiSize ara vermek çok iyi gelecektir. Hiç belli olmaz doğal yolla olur.Neler görüyoruz 7 kez tüp bebek deneyipte doğal yolla hamile kalanlar var. Benim bı tanıdıgim 50 yaşında evlendi. Evlatlık alacaklardi ailesi engel oldu. Doğal yolla hamile kaldı.Doktorlar mucize olarak görüyor. Cocuk doğdu küçük daha:) Çok ilginç olaylar oluyor akıl sır ermiyor. Allah zorda kalan herkese yardım etsin. Bende size dua edicem
Canım malesef yokBizide haberdar edin lutfen Allah in izni ile guzel sonuclar olsun insAllah
Evet onun içinde çok istiyorum alev hanım çok Güler yüzlü rahatlıyorum onunla konuşunca aradığımda hemen açtı zaten pazartesi bekliyo hatta hep dua ederdi inş olur olacak Allah’ın izniyle diyeKendi doktorunuzla daha rahat edecekseniz belki onunla düşünürsünüz operasyonu da.
Cok gecmis olsun sizin icin boylesi hayirliymis demekki cok uzuldum fakat elimizden birsey gelmiyor vakti zamani gelince vericek rabbim hepimize gercekten daha kotusu olabilurdu inanin.mesele ben teyzemden ornek vereyim 5yasinda kizina kamyon carpti vefat etti kizi.yeniden evlat sahibi oldu 17yasina gelincede oglunu kaybetti 2015yilindaCanım malesef yokHafta içi kürtaj için gidicem ama pazartesi de kendi doktorum bekliyo süreçleri onunla paylaşıcam o da görsün içim rahat etsin iyice extradan allahım böyle layık gördü daha kötüsü de olabilirdi diye düşünüyorum olsun nasip zamanı değilmiş demek ki bebeğim beni seçmedi herseyin zamanı var
Canım öncelikle çok iyi bi doktor 7 haftalıkmış ama ne yazık ki yok istersen bekle 1 aya düşer kese istersen ilaç al ama adet ağrısından daha kötü bi ağrı yasasrsın bunun yanı sıra bulantı kusma kanaman aşırı olabilir haftalar sürebilir dedi en mantıklısı kürtaj en azından acınız uzamaz bi müddet sonra geçer hersey dedi hatta bunun yanı sıra o kadar çok örnek verdi ki şanslıymışsın ki ilk ay olmuş dedi mesela bi hastası 14 haftalık gayet güzel herseui,buraya kontrole geliyo tam ultrasondan bakacakken bebek elime düşüyo dedibiraz rahatladım ya bi kaç ay sonra daha yoğun travma yaşasaydın iyi mi olacaktı dedi
Ve inanin dger dr un soyledigi cok dogru sansli bile sayilabilcek bir gruptasiniz erken olmasi nedeniyle.bebklerimiz cok onemli evet ama once bizler saglikli olmaiyizki saglikl8 bunyemiz pskilojimiz olsunki evlatlarimiza saglikla kavusalim.inanin bana daha oazonce bir bayan pedine bebeginin dustugunu gormus .benimde 2018kurtajim 5haftalik kalp atisi yoktu... 2020ocak kimyasal gebeleigim oldu...kendiligimden kaldim 2yilda 2kez.ama simdide olmuyor iste.yasayip goruceklerimiz sinavlarimiz var bunlar bizlere kefaret.dua edin bol bol rabbime siginiCok gecmis olsun sizin icin boylesi hayirliymis demekki cok uzuldum fakat elimizden birsey gelmiyor vakti zamani gelince vericek rabbim hepimize gercekten daha kotusu olabilurdu inanin.mesele ben teyzemden ornek vereyim 5yasinda kizina kamyon carpti vefat etti kizi.yeniden evlat sahibi oldu 17yasina gelincede oglunu kaybetti 2015yilinda( evlatlari simdi ona sefaatci olucak rabbimin izni ile.siz elinizden birsey gelse suan eminim dunyayi yakarsiniz .ama sakin olaki kendinizi suclamayin.ignelerin etkisi ilede kendiliginden gebe kalan cok olmus.hatta nicel tasdemirin oraya giden bir bayan 30bin harcamis olumly sonuc alamamis ordan ama 4ay sonra kendiliginden kalmis birebir kardesi ile konusmustum insAllah sizin icinde ole olucaktir dualarimizdasiniz
Amin canım hepimizin inş kucağı dolarCok gecmis olsun sizin icin boylesi hayirliymis demekki cok uzuldum fakat elimizden birsey gelmiyor vakti zamani gelince vericek rabbim hepimize gercekten daha kotusu olabilurdu inanin.mesele ben teyzemden ornek vereyim 5yasinda kizina kamyon carpti vefat etti kizi.yeniden evlat sahibi oldu 17yasina gelincede oglunu kaybetti 2015yilinda( evlatlari simdi ona sefaatci olucak rabbimin izni ile.siz elinizden birsey gelse suan eminim dunyayi yakarsiniz .ama sakin olaki kendinizi suclamayin.ignelerin etkisi ilede kendiliginden gebe kalan cok olmus.hatta nicel tasdemirin oraya giden bir bayan 30bin harcamis olumly sonuc alamamis ordan ama 4ay sonra kendiliginden kalmis birebir kardesi ile konusmustum insAllah sizin icinde ole olucaktir dualarimizdasiniz
Sizin yaşınız genç rezervinizde iyi sanırım. Açıkçası zamana bırakmaniz en iyisi. Ben mesela yaş gereği ara vermeden devam ediyorum.Yoksa uzun süre beklerdim. İlla ilk yıl hamile kalınacak diyede bişey yok. 3 yıl sonra 4 yıl sonra insanlar bı şekilde hamile kalıyor. Sadece sabır gerekiyor. Bence doğal yollada hamile kalabilirsinizÇok sağol canımHatta kendiliğinden hamile kalan varmış bi kaç ay sonra çünkü rahim bi kere kendini hazırlayıp bebeği aldığı için şans yükselebiliyormuş nasip bakalım ama uzun bi süre dinlenmek istiyorum çok yorulduk bi kaç ay da İnş geçecek hersey
Benim görümcemde öyle 6 kez aşılama bir kez tüp denemiş olmamış. 7 yıl sonra doğal yolla iki çocuğu oldu. Tüp bebek tedavisinin hemen peşine hamile kalmış.Heralde kullanılan ilaçlarında faydasi oluyorAmin canım hepimizin inş kucağı dolarBenimde bi akrabam 15 yıl tüp bebek denediler vazgeçtiler arkasından hamile kaldı 2 çocuğu var şimdi onun yanı sıra dün ablam bi komşusunu anlattı tedaviye cvp vermemiş 3 kere denemişler ama en sonunda vazgeçmişler onunda şimdi bi çocuğu var tüylerim diken diken oluyo duyunca.Allah’ımın bi bildiği var sabır inş olur zamanla..zaten nicel bey sperm az olduğu için olur normal yolla ama çok zamanınız gider demişti ama diyorum ya eşim çocuklara çok aşık bi adam hemen olsun istedi bende istedim ama olmadı sabah kadın doğum bölümün orda beklerken bi erkek çocuk geldi 3-4 yaşlarında eşim gözlerini alamadı ondan içim parçalandı
Canım öncelikle çok iyi bi doktor 7 haftalıkmış ama ne yazık ki yok istersen bekle 1 aya düşer kese istersen ilaç al ama adet ağrısından daha kötü bi ağrı yasasrsın bunun yanı sıra bulantı kusma kanaman aşırı olabilir haftalar sürebilir dedi en mantıklısı kürtaj en azından acınız uzamaz bi müddet sonra geçer hersey dedi hatta bunun yanı sıra o kadar çok örnek verdi ki şanslıymışsın ki ilk ay olmuş dedi mesela bi hastası 14 haftalık gayet güzel herseui,buraya kontrole geliyo tam ultrasondan bakacakken bebek elime düşüyo dedibiraz rahatladım ya bi kaç ay sonra daha yoğun travma yaşasaydın iyi mi olacaktı dedi
Ve inanin dger dr un soyledigi cok dogru sansli bile sayilabilcek bir gruptasiniz erken olmasi nedeniyle.bebklerimiz cok onemli evet ama once bizler saglikli olmaiyizki saglikl8 bunyemiz pskilojimiz olsunki evlatlarimiza saglikla kavusalim.inanin bana daha oazonce bir bayan pedine bebeginin dustugunu gormus .benimde 2018kurtajim 5haftalik kalp atisi yoktu... 2020ocak kimyasal gebeleigim oldu...kendiligimden kaldim 2yilda 2kez.ama simdide olmuyor iste.yasayip goruceklerimiz sinavlarimiz var bunlar bizlere kefaret.dua edin bol bol rabbime siginiCok gecmis olsun sizin icin boylesi hayirliymis demekki cok uzuldum fakat elimizden birsey gelmiyor vakti zamani gelince vericek rabbim hepimize gercekten daha kotusu olabilurdu inanin.mesele ben teyzemden ornek vereyim 5yasinda kizina kamyon carpti vefat etti kizi.yeniden evlat sahibi oldu 17yasina gelincede oglunu kaybetti 2015yilinda( evlatlari simdi ona sefaatci olucak rabbimin izni ile.siz elinizden birsey gelse suan eminim dunyayi yakarsiniz .ama sakin olaki kendinizi suclamayin.ignelerin etkisi ilede kendiliginden gebe kalan cok olmus.hatta nicel tasdemirin oraya giden bir bayan 30bin harcamis olumly sonuc alamamis ordan ama 4ay sonra kendiliginden kalmis birebir kardesi ile konusmustum insAllah sizin icinde ole olucaktir dualarimizdasiniz
Kiyamam bizde ayni durumdayiz inanin bi arkadasimin 2.5yasinda kizi var esimle resmen ask yasiyorlar surekli amcami arayin gelsin ozledim der kendi oz amcasina amca demez .anne babasinin diger arkadaslari ile gorustugunde bile bizi sayiklar durur kimseye yuz vermez bizde ona asigiz.esimde masallah hcbir sorun sorun bende .ve bende esime bosanmak istedimi soyledimAmin canım hepimizin inş kucağı dolarBenimde bi akrabam 15 yıl tüp bebek denediler vazgeçtiler arkasından hamile kaldı 2 çocuğu var şimdi onun yanı sıra dün ablam bi komşusunu anlattı tedaviye cvp vermemiş 3 kere denemişler ama en sonunda vazgeçmişler onunda şimdi bi çocuğu var tüylerim diken diken oluyo duyunca.Allah’ımın bi bildiği var sabır inş olur zamanla..zaten nicel bey sperm az olduğu için olur normal yolla ama çok zamanınız gider demişti ama diyorum ya eşim çocuklara çok aşık bi adam hemen olsun istedi bende istedim ama olmadı sabah kadın doğum bölümün orda beklerken bi erkek çocuk geldi 3-4 yaşlarında eşim gözlerini alamadı ondan içim parçalandı
Ahhhh çok zor çokVe inanin dger dr un soyledigi cok dogru sansli bile sayilabilcek bir gruptasiniz erken olmasi nedeniyle.bebklerimiz cok onemli evet ama once bizler saglikli olmaiyizki saglikl8 bunyemiz pskilojimiz olsunki evlatlarimiza saglikla kavusalim.inanin bana daha oazonce bir bayan pedine bebeginin dustugunu gormus .benimde 2018kurtajim 5haftalik kalp atisi yoktu... 2020ocak kimyasal gebeleigim oldu...kendiligimden kaldim 2yilda 2kez.ama simdide olmuyor iste.yasayip goruceklerimiz sinavlarimiz var bunlar bizlere kefaret.dua edin bol bol rabbime sigini
Ooo nicel beye kalirsa ben dusuk yaptim dedim ocak ayinda 1yilin dolsun dedi.amabende regl azalmasi var 6gubdn 1gune dustu dedim bir sorun olcani sanmiuorim ondan dedi.kendim gdip sorun var dusuncemle amh baktirdim 0.66 fsh28 bukezde acillll tup bebek baska hcbir sansin yok dedi.bizler dr larin her dedine sonsuz guvenmek yerine mantigimizi kullanip arastirip ogrenip harwket etmek zorundayiz mecburen yoksa dr lara kalirsakVe inanin dger dr un soyledigi cok dogru sansli bile sayilabilcek bir gruptasiniz erken olmasi nedeniyle.bebklerimiz cok onemli evet ama once bizler saglikli olmaiyizki saglikl8 bunyemiz pskilojimiz olsunki evlatlarimiza saglikla kavusalim.inanin bana daha oazonce bir bayan pedine bebeginin dustugunu gormus .benimde 2018kurtajim 5haftalik kalp atisi yoktu... 2020ocak kimyasal gebeleigim oldu...kendiligimden kaldim 2yilda 2kez.ama simdide olmuyor iste.yasayip goruceklerimiz sinavlarimiz var bunlar bizlere kefaret.dua edin bol bol rabbime sigini
Kiyamam bizde ayni durumdayiz inanin bi arkadasimin 2.5yasinda kizi var esimle resmen ask yasiyorlar surekli amcami arayin gelsin ozledim der kendi oz amcasina amca demez .anne babasinin diger arkadaslari ile gorustugunde bile bizi sayiklar durur kimseye yuz vermez bizde ona asigiz.esimde masallah hcbir sorun sorun bende .ve bende esime bosanmak istedimi soyledim
29 yaşındayım geçen sene Temmuz ayında evlendikSizin yaşınız genç rezervinizde iyi sanırım. Açıkçası zamana bırakmaniz en iyisi. Ben mesela yaş gereği ara vermeden devam ediyorum.Yoksa uzun süre beklerdim. İlla ilk yıl hamile kalınacak diyede bişey yok. 3 yıl sonra 4 yıl sonra insanlar bı şekilde hamile kalıyor. Sadece sabır gerekiyor. Bence doğal yollada hamile kalabilirsiniz
Ve inanin dger dr un soyledigi cok dogru sansli bile sayilabilcek bir gruptasiniz erken olmasi nedeniyle.bebklerimiz cok onemli evet ama once bizler saglikli olmaiyizki saglikl8 bunyemiz pskilojimiz olsunki evlatlarimiza saglikla kavusalim.inanin bana daha oazonce bir bayan pedine bebeginin dustugunu gormus .benimde 2018kurtajim 5haftalik kalp atisi yoktu... 2020ocak kimyasal gebeleigim oldu...kendiligimden kaldim 2yilda 2kez.ama simdide olmuyor iste.yasayip goruceklerimiz sinavlarimiz var bunlar bizlere kefaret.dua edin bol bol rabbime sigini
Kiyamam bizde ayni durumdayiz inanin bi arkadasimin 2.5yasinda kizi var esimle resmen ask yasiyorlar surekli amcami arayin gelsin ozledim der kendi oz amcasina amca demez .anne babasinin diger arkadaslari ile gorustugunde bile bizi sayiklar durur kimseye yuz vermez bizde ona asigiz.esimde masallah hcbir sorun sorun bende .ve bende esime bosanmak istedimi soyledim