İnanin bu durum oyle yanlislikla carpip ozur diledigimiz durum gbi deil
20bin cop..enazindan transferiniz olmus fakat ben labaratuvar calisanlarinn tecrubesinede artik asla guvenmiyorum isleri hep yanlis.3gunun sonunda 40takla attiktan sinra araniyoruz esime cok alakasiz bir isimle hitap ediliyor zaten yurek yangin yeri ismi bile karistordi o siradaki ofkemizi dusunun.ornegin polikistik over hastalari ve sebebsiz kisirlik olanlar icin her yerde hemen hemen surec aynidir.cnku yumurta sorunu yojtur kadinin.polikistik overde oldukca fazla yumurta cikar.bu dr lar icin hepsi icin artidir.ve tedavi hep aynidir.igmeyi ver yumurtayi buyut ve topla.burada amh dusuk yumurtasi az veya hic olusmayan kisiye yapilan yapilabilen tek bir yontem farklilik hcbisey yok.yumurtan varsa buyur olay buladar durumunda :) yumurtasi bol olan sansli.az olanin vay haline :) ve hicbir sekilde hastaya ozel tedavi diyolar ama bununda asli yok.verilen ignede ayni gidisatta ayni herkese :)
prp asla bilimsel olarak kanitlanmayan hastalara umut verdigi icin cokta yasal gorulmeyen bir islem ve bunu dernek yazisi ile soyluyorum.cogu merkez imkani varsa belgesi varsa dahi prp yapmaz etik olarak.cnku hir nevi bos umuttur.amaburasi prp ile isi goturuyor sonuc alan yok :) ucret 5500