Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Rabbim razi olsun ne gusel insanlar var birbirine derttas olan rabbim hepimize kendiliginden nasip eder insAllah tez zamanda,🤲
Amin canım🤲🏻 Hepimiz farklı yaşasakta ortsk paydada aynı derdi paylaşıyoruz. Ailelerimizle arkadaşlarımızla konuşmak daha zor bence yaşayan sürecin zorluğunu bilen birileri daha çok destek olabiliyor. Yanyana daha kolay atlatabiliriz bence💪🏻💪🏻

Amin canım🤲🏻 Hepimiz farklı yaşasakta ortsk paydada aynı derdi paylaşıyoruz. Ailelerimizle arkadaşlarımızla konuşmak daha zor bence yaşayan sürecin zorluğunu bilen birileri daha çok destek olabiliyor. Yanyana daha kolay atlatabiliriz bence💪🏻💪🏻
Ben hicbir arkadasima solemedim esim anne ve baba disinda kimse bilmiyor :) cunku cevre baskisi ile surec zorlasiyor.sonra surekli haber bekliyolar felan .kesinlikle bu sekilde kader arkadaslari ile konusmak daha rahatlatici ve guven veriici oluyor .iyiki varsiniz🌹

Ben hicbir arkadasima solemedim esim anne ve baba disinda kimse bilmiyor :) cunku cevre baskisi ile surec zorlasiyor.sonra surekli haber bekliyolar felan .kesinlikle bu sekilde kader arkadaslari ile konusmak daha rahatlatici ve guven veriici oluyor .iyiki varsiniz🌹
Sende iyi ki varsın. Kimse bilmeyince stres olmuyor en iyisi

İnanin bu durum oyle yanlislikla carpip ozur diledigimiz durum gbi deil :KK43: 20bin cop..enazindan transferiniz olmus fakat ben labaratuvar calisanlarinn tecrubesinede artik asla guvenmiyorum isleri hep yanlis.3gunun sonunda 40takla attiktan sinra araniyoruz esime cok alakasiz bir isimle hitap ediliyor zaten yurek yangin yeri ismi bile karistordi o siradaki ofkemizi dusunun.ornegin polikistik over hastalari ve sebebsiz kisirlik olanlar icin her yerde hemen hemen surec aynidir.cnku yumurta sorunu yojtur kadinin.polikistik overde oldukca fazla yumurta cikar.bu dr lar icin hepsi icin artidir.ve tedavi hep aynidir.igmeyi ver yumurtayi buyut ve topla.burada amh dusuk yumurtasi az veya hic olusmayan kisiye yapilan yapilabilen tek bir yontem farklilik hcbisey yok.yumurtan varsa buyur olay buladar durumunda :) yumurtasi bol olan sansli.az olanin vay haline :) ve hicbir sekilde hastaya ozel tedavi diyolar ama bununda asli yok.verilen ignede ayni gidisatta ayni herkese :) prp asla bilimsel olarak kanitlanmayan hastalara umut verdigi icin cokta yasal gorulmeyen bir islem ve bunu dernek yazisi ile soyluyorum.cogu merkez imkani varsa belgesi varsa dahi prp yapmaz etik olarak.cnku hir nevi bos umuttur.amaburasi prp ile isi goturuyor sonuc alan yok :) ucret 5500
Üzülmemek elde değil. İns bundan sonra böyle bı durumla karsilasmazsiniz. Allah hepimize çabalarımızin karşılığıni versin. Yaşadıklarımız bizi üzsede aynı zamanda güçlendiriyor. Hepimiz bir sekilde güzel sonuç alacağız. İnanıyorum 🥰

Üzülmemek elde değil. İns bundan sonra böyle bı durumla karsilasmazsiniz. Allah hepimize çabalarımızin karşılığıni versin. Yaşadıklarımız bizi üzsede aynı zamanda güçlendiriyor. Hepimiz bir sekilde güzel sonuç alacağız. İnanıyorum 🥰
Amin cumlemiz icin guzel sonuclar olsun insallah sizlerden guzel haber almayi umit ediyorum benim maddi gucumde manen gucumde 2.denemeye yeterli deil😭 siz mutlu olun bende olurum🤲🌹

Amin cumlemiz icin guzel sonuclar olsun insallah sizlerden guzel haber almayi umit ediyorum benim maddi gucumde manen gucumde 2.denemeye yeterli deil😭 siz mutlu olun bende olurum🤲🌹
Size ara vermek çok iyi gelecektir. Hiç belli olmaz doğal yolla olur.🥰 Neler görüyoruz 7 kez tüp bebek deneyipte doğal yolla hamile kalanlar var. Benim bı tanıdıgim 50 yaşında evlendi. Evlatlık alacaklardi ailesi engel oldu. Doğal yolla hamile kaldı.Doktorlar mucize olarak görüyor. Cocuk doğdu küçük daha:) Çok ilginç olaylar oluyor akıl sır ermiyor. Allah zorda kalan herkese yardım etsin. Bende size dua edicem🤗🙏🙏

Kese küçük bebek nokta gibi olduğu için göremiyorum dedi geçen hafta aradan 2 hafta geçti dün baktı kese herşey çok güzel demeye kalmadı bebeği göremiyorum dedi bi göz daha görsün arkadasım dedi yarın gidicem.ama doktorun söylediği bugün olmazsa yarın kendini zaten imha ederdi yok olurdu sebebi de sağlıklı bi vücudun anormal bozukluğu vücut saptadığı için kendini yok edebilir boş gebelik olabilir dedi eee peki niye başta söylemedin bana böyle bi risk vardı da hani sperm AA kalitedeydi 😏şimdi anormal mi oldu yani kalitesi 😒herkes bana şimdi bebek geç görünebilir 10 haftaya kadar bekle 8.hafta da görülebilir dediler.bunların üzerine bi dondurulmuş embriyom var dinlen onu transfer ederiz bazen AA kalite olmuyo orta kalite tutuyo dedi kendileriyle çelişiyorlar ben bidaha aynı şeyi yaşamak istemiyorum bu kalite embriyo böyle oluyosa orta kaliteyi allah bilir.yaşayan bilir sadece onlara o kadar basit geliyo ki rahatlıklarına tahammülüm yok istemiyoruz zaten artık sadece yarını atlatayım 2 hafta kendime süre vericem herşey allahtan
Kesinlikle bende ayni dr u tavsiye etmem ikinci sansi hakedicek bir tecrube bilgi mantiga sahip degilbence.yada bazi seyleri bile bile yapiyor benim deger 634ten 221e dusuyor apacik aleni belli ordanbisey cikmiyacagi ama yapilma sebebini sizlerde bende anladim artik .siz kendinize zaman taniyin stresteb uzak durun rabbim tastan cicek cikartir hicbellu olmaz neler olucagi sabir ve dua ile devam edin.gecenlerde odasindan cok aglayarak bir cift cikti acaba sizmiydiniz :KK43:

Kesinlikle bende ayni dr u tavsiye etmem ikinci sansi hakedicek bir tecrube bilgi mantiga sahip degilbence.yada bazi seyleri bile bile yapiyor benim deger 634ten 221e dusuyor apacik aleni belli ordanbisey cikmiyacagi ama yapilma sebebini sizlerde bende anladim artik .siz kendinize zaman taniyin stresteb uzak durun rabbim tastan cicek cikartir hicbellu olmaz neler olucagi sabir ve dua ile devam edin.gecenlerde odasindan cok aglayarak bir cift cikti acaba sizmiydiniz :KK43:
Yok hayır 2 haftsdır gitmiyordum persembe öğleden sonra oradaydım zaten randevu saatimi üzerine 45 dakika eklendi eee o zaman niye bana 15:20 de randevu yazıyorsun bekletiyorsun beni orda birde sürekli randevu saatimi değiştiyorlardı 😏persembe günü odadan çıktığımızda 2.kata yönlendirdi tabi surat düşük kendimi şıktım ağlamamak için 2.kata gelince başladım ağlamaya.çok zor bi gündü hala öyle uyumuyorum geceleri bugün gidicem tekrar diye 5 te kalktım uyku tutmadı☹️zamanın gelmesini bekliyorum.allahım hayırlısını versin hakkımızda🙏🏻

Yok hayır 2 haftsdır gitmiyordum persembe öğleden sonra oradaydım zaten randevu saatimi üzerine 45 dakika eklendi eee o zaman niye bana 15:20 de randevu yazıyorsun bekletiyorsun beni orda birde sürekli randevu saatimi değiştiyorlardı 😏persembe günü odadan çıktığımızda 2.kata yönlendirdi tabi surat düşük kendimi şıktım ağlamamak için 2.kata gelince başladım ağlamaya.çok zor bi gündü hala öyle uyumuyorum geceleri bugün gidicem tekrar diye 5 te kalktım uyku tutmadı☹️zamanın gelmesini bekliyorum.allahım hayırlısını versin hakkımızda🙏🏻
Ne yaptınız, ramazan bey ne söyledi?

Ne yaptınız, ramazan bey ne söyledi?
Canım öncelikle çok iyi bi doktor 7 haftalıkmış ama ne yazık ki yok istersen bekle 1 aya düşer kese istersen ilaç al ama adet ağrısından daha kötü bi ağrı yasasrsın bunun yanı sıra bulantı kusma kanaman aşırı olabilir haftalar sürebilir dedi en mantıklısı kürtaj en azından acınız uzamaz bi müddet sonra geçer hersey dedi hatta bunun yanı sıra o kadar çok örnek verdi ki şanslıymışsın ki ilk ay olmuş dedi mesela bi hastası 14 haftalık gayet güzel herseui,buraya kontrole geliyo tam ultrasondan bakacakken bebek elime düşüyo dedi 🥺biraz rahatladım ya bi kaç ay sonra daha yoğun travma yaşasaydın iyi mi olacaktı dedi😔

Canım öncelikle çok iyi bi doktor 7 haftalıkmış ama ne yazık ki yok istersen bekle 1 aya düşer kese istersen ilaç al ama adet ağrısından daha kötü bi ağrı yasasrsın bunun yanı sıra bulantı kusma kanaman aşırı olabilir haftalar sürebilir dedi en mantıklısı kürtaj en azından acınız uzamaz bi müddet sonra geçer hersey dedi hatta bunun yanı sıra o kadar çok örnek verdi ki şanslıymışsın ki ilk ay olmuş dedi mesela bi hastası 14 haftalık gayet güzel herseui,buraya kontrole geliyo tam ultrasondan bakacakken bebek elime düşüyo dedi 🥺biraz rahatladım ya bi kaç ay sonra daha yoğun travma yaşasaydın iyi mi olacaktı dedi😔
Canım çok üzüldüm inan ki. Rabbim en kısa zamanda yerini dolsursun tekrar yaşatmasın bu acıyı.

D
Doğru tabi...

Hakkınızda hayırlısı olsun. Çok yakın bir arkadaşım yakın zamanda benzer durumu yaşadı. Ona da doktoru her 6-7 gebelikten birinin boş gebelik olduğunu söylemiş. Ben bu kadar sık olduğunu ondan duydum.
Üzülmeyin, demek ki hayırlısı böyleymiş...

Canım çok üzüldüm inan ki. Rabbim en kısa zamanda yerini dolsursun tekrar yaşatmasın bu acıyı.
Amin canım demek hayırlısı böyleymiş yani açık açık söyledi sen şuan hayatının en acısını yaşıyorsun ama birde bu anlattıklarımı düşün o gebe olanlar 6-7 aylık bebeklerini kaybediyorlar sevinmen lazım çünkü rahmin kabul ediyo anormali görüp kabul etmiyo ilerde yine hamile kalabilirsin yaşın çok genç önünde çok zamanın var dedi😔hafta içi sanırım kürtaj olucam ☹️Çokta korkuyorum ama 1 saat hastanede kalırsın gidersin dedi o travmayı nasıl Atlatıcam bilmiyorum 😭

D

Doğru tabi...

Hakkınızda hayırlısı olsun. Çok yakın bir arkadaşım yakın zamanda benzer durumu yaşadı. Ona da doktoru her 6-7 gebelikten birinin boş gebelik olduğunu söylemiş. Ben bu kadar sık olduğunu ondan duydum.
Üzülmeyin, demek ki hayırlısı böyleymiş...
Evet evet Ramazan bey de öyle söyledi yani randevumuz bile yoktu 1 saat orda kaldım beni sakinleştirmeye çalıştı o kadar çok örnek verdi ki ben artık o kadınlara üzülmeye başladım kendimi unuttum bi an.Babacan bi doktor beklemek istersen bekle ama canına zarar be kızım dedi🙁

net sayı vermediler dr söyleyip hemsire yazarken 8 taneye kadar saydım yarın netleşir dr yumurtalar gayet verimli ama tabi boş cıkanlarda olabilir dedi
Canım acibadem online da üyelik aç bütün sonuçların görünüyor bende öle bakmıştım caplarina kadar sağda kaç tane solda kaç tane yazıyor sonuçların kisminda

Amin canım demek hayırlısı böyleymiş yani açık açık söyledi sen şuan hayatının en acısını yaşıyorsun ama birde bu anlattıklarımı düşün o gebe olanlar 6-7 aylık bebeklerini kaybediyorlar sevinmen lazım çünkü rahmin kabul ediyo anormali görüp kabul etmiyo ilerde yine hamile kalabilirsin yaşın çok genç önünde çok zamanın var dedi😔hafta içi sanırım kürtaj olucam ☹️Çokta korkuyorum ama 1 saat hastanede kalırsın gidersin dedi o travmayı nasıl Atlatıcam bilmiyorum 😭
Anestezi vereceklerdir yine? Uyuyup uyanmak gibi olacak öyle düşünün...

X