Birde dusuk rezervi olanada bol yumurtasi olanada hersey ayni bizler zorlu gruptayiz yumurtamiz varsa ne ala yoksa yandik demekki caresi yok :) cnku herkese ayni igmeyi veriyor.yumurtasi olmayana dahi igne vermis.kadin baska dr a gtmis ve dr yumurtan yok bu igne ne alaka basladi demis.ve sonuc 5igne sonrasi iptal :)Çok üzüldüm adına canım. Daha önce duymamıştım böyle bir şeyi. Yumurta çatlamış olsa görürdü doktor ultrasonda dimi? Ben o bakarken arkasındaki ekrandan hep kontrol ediyodum görünüyodu orda da. Opu olmasaydın iyiymiş. Ama benimde tek yumurtam toplandığı zaman umutlanmayın boş da çıkabilir demişti ve değerim de çok yükselmemişti. Aslında 1 tane olgun yumurtalık değeriniz varmış düşüş olmasaymış.
Yok kuzum zaten hiç güvenim kalmadı acıbademede doktorunuda kesinlikle beklicem 2-3 hafta kendi doktoruma da gidicem yarın bakalım o ne diyecek.cevremdekiler bekle diyo zaten sonradan oluşma durumu olurmuş hatta 8-9 .hafta kesede bebeği gören var ben aceleci davranamamzaten doktora kalsa
Evet evet bizdeoyle1saati gecti bekleme suremiz.zaten o yogunlugunsebebi duyan gelmus olayi :) herkes sehir disina gtmeden burayi tercih ediyor ama cogu cook pisman ama sesleri cikmamis.kadinlar klubunde hir bayan oendisi icin umut taciri yazmisti .keske yorumu dikkate alip ayak dahi basmasaydim oraya.ssayelerinde gozyasim kurudu.20bini ellerimle cope attim.transfer olup megatif alsambukadar uzulmem rabbim nasip etmedi derim.ama bana yasattiklari sey 20bin sonunda tek bir yumurta dahi yok ve bunu hbile bile yapmis olmasi.malesefki ankara istambulda daha iyi yerler var.insanlar covidde hem devlete gtmek istemiyor hemde baska dr secenegi yok diye oraya gidiyor oda durmadan en iyi hekim benim ovgusu yapiyor.aslinda c9gu kisi covud ve sehir disina gtmemek ve secenegi olmadagi icin oradaBaşka şehire gitmek de kolay değil ki insanın gözü yemiyor nerede kalacaksın günlerce defalarca gidip geliyorsun zaten tek doktor olması kötü cidden kalabalık aşırı yoruyor son gittiğimde bir buçuk saatten fazla bekledim şaka gibi
Rabbime siginin aAllahin izni ile hersey guzelValla yazılanlardan ne mümkünpozitiflik falan kalmadı. Allah yolumuzu hayırlı etsin.
İnanin bana cevremdeki butun tanidiklarim ilk tup bebek denemwlerinde hamile kaldilarBen de bu şekilde düşünüyorum zaten ilk tedavi deneme yanılma mecburen vücudun ilaçlara nasıl tepki vereceğini hatta embriyoya nasıl tepki vereceğini bilemiyorlar başlamadan. İkinci tedavinizde baktınız içinize sinmedi başka yere gidersiniz. Opu olacak, olmuş transfer bekleyenler içlerini karartmasın. Bu yola burda başladınız, inşallah güzel sonuçlanacak. İçinize sinmeyen noktaları üstüne basa basa sorun söyleyin. Doktor, hemşire söyler, ararlar diye beklemeyin. Çoğu yer maalesef işin maddi kısmını, reklam kısmını düşünüyor. Siz kendinizi düşünün.
Valla yazılanlardan ne mümkünpozitiflik falan kalmadı. Allah yolumuzu hayırlı etsin.
Neden çizik atıldı rahminize neden gerek gördü bu işlemiBu arada benim transferden bir ay önce histeroskopi ile Rahime çizik atıldı yani ve Allah’ın izniyle tuttu belki etkisi olmuştur tabi o da 3 bine mal oldu bi de transferimi bi ay geciktirdi haliyle aklınızda bulunsun
İnşallah başka doktorda pozitifi görürsünüz kötü de olsa bir tecrübe olmuş size. Üzmeyin kendinizi. Böyle şeyleri hep duyuyoruz bi merkezde böyle oluyor diğerinde altın yumurtayla hamile kalıyor insanlar. Maddiyat konusunda inanın diyebilecek bir şeyim yok, iptal olsa da en fazla opu parası iptal olurmuş esas tutan ilaçlar. Onun haricinde harcanan emeğin, umudun karşılığı yok. Hekim embriyolog kesinlikle önemli yumurta rezerv azlığında özellikle benim tek yumurta dondurulmasaydı gözümü karartmıştım bu konuda uzman olan doktorlara gidecektim. 40 yaş üzeri grupla konuşup bilgi almıştım.Rabbime siginin aAllahin izni ile hersey guzel
İnanin bana cevremdeki butun tanidiklarim ilk tup bebek denemwlerinde hamile kaldilaryani hekim onemli...
İnşallah başka doktorda pozitifi görürsünüz kötü de olsa bir tecrübe olmuş size. Üzmeyin kendinizi. Böyle şeyleri hep duyuyoruz bi merkezde böyle oluyor diğerinde altın yumurtayla hamile kalıyor insanlar. Maddiyat konusunda inanın diyebilecek bir şeyim yok, iptal olsa da en fazla opu parası iptal olurmuş esas tutan ilaçlar. Onun haricinde harcanan emeğin, umudun karşılığı yok. Hekim embriyolog kesinlikle önemli yumurta rezerv azlığında özellikle benim tek yumurta dondurulmasaydı gözümü karartmıştım bu konuda uzman olan doktorlara gidecektim. 40 yaş üzeri grupla konuşup bilgi almıştım.
İnşallah başka doktorda pozitifi görürsünüz kötü de olsa bir tecrübe olmuş size. Üzmeyin kendinizi. Böyle şeyleri hep duyuyoruz bi merkezde böyle oluyor diğerinde altın yumurtayla hamile kalıyor insanlar. Maddiyat konusunda inanın diyebilecek bir şeyim yok, iptal olsa da en fazla opu parası iptal olurmuş esas tutan ilaçlar. Onun haricinde harcanan emeğin, umudun karşılığı yok. Hekim embriyolog kesinlikle önemli yumurta rezerv azlığında özellikle benim tek yumurta dondurulmasaydı gözümü karartmıştım bu konuda uzman olan doktorlara gidecektim. 40 yaş üzeri grupla konuşup bilgi almıştım.
Sizin süreciniz cidden çok yanlış ve çirkin ilerlemiş çok üzüldümRabbim razi olsun insallah hepimiz kavusalim hayalimize .evet ilaclar cook pahali.fakat bana tedevinin basindan beri yumurtalarin cevab vermedigi bu ayi iptal edicegini soyledi ben bir fiil o odadan uzgun ciktim. Sonra kendimi iptale hazirladim repor cikartip yeniden tedavuye baslarim dedim onlarada soledim tm iptal oluca madem bende rapor.alayim siz bana burdaki tedavi bilgilerimi dosyami hazirlayin dedim bunu dwdikten ertesi gunu bana yumurtan buyudu dediler ve 17gun igme kullandim .kisacasi rapir cikarcam diyincede buyudu denildi.hepsini yuzlerine soledimde kotuye alistirdim iyi supriz olsun die dedi.oysaki her odasindan ciktimda agliyordum buyumuyor yumurta die.hangi moralle buyucekti mantuga bakarmisiniz kotuye alisayim die ole demis
Coooooooook tesekkürederim canım. Rabbim hepimize tez zamanda saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Sizin süreciniz cidden çok yanlış ve çirkin ilerlemiş çok üzüldüminşallah bundan sonrası güzel olur sizin için
Sizin süreciniz cidden çok yanlış ve çirkin ilerlemiş çok üzüldüminşallah bundan sonrası güzel olur sizin için
net sayı vermediler dr söyleyip hemsire yazarken 8 taneye kadar saydım yarın netleşir dr yumurtalar gayet verimli ama tabi boş cıkanlarda olabilir dediUltrasonda kac yumurtaniz oldugunu soyleniyor