net sayı vermediler dr söyleyip hemsire yazarken 8 taneye kadar saydım yarın netleşir dr yumurtalar gayet verimli ama tabi boş cıkanlarda olabilir dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
net sayı vermediler dr söyleyip hemsire yazarken 8 taneye kadar saydım yarın netleşir dr yumurtalar gayet verimli ama tabi boş cıkanlarda olabilir dedi
İnsallah canım güzel dileklerin için teşekkür ederim Rabbim sana da isteyen herkese de tez zamanda nasip etsin insallahRabbim yar ve yardimciniz olsun dualarim sizinleolucak hicvirseye kafanizi takmayin Allahin izni ile guzel haberlerinizi bekliyoruz
Aslında mesut bey çok kibar ve ilgili gelmişti bana en çok ona şaşırdım ben siz atın üstünüzden bu negatifliği yargıya taşındı mı durum bilmiyorum ama eşiniz ilgilensin bu olumsuzlukla.siz kendinizi yeni döneminize hazırlayın. Allahın izniyle her şey düzelir yavrunuza kavuşursunuz inşallahBuarada bir nevi sansinizda olucak emin olun cnku ben embriyolog mesut hakkinda da sikayette bulundum 3gun aramadigi icin artik daha dikkatli olucaklari icin sizin sikintiniz olmicak Allahin izni ile :) magdur olanlar sesini cikarrsa kendinden sonrakine iyilik yapmis olur dualarim sizinle
Ben odaya giderken asansörde neler saçmalamışım varya anesteziden birde herkesi hasta bakıcı götürmüş beni başka biri kadına anlatmış durmuşumhiç bişey hatırlamıyorumCanım benim coook tesekkürederimİnsallah öyle olur hayırlısıyla atlatırım insallah
İnanin kibar olmasi birsey ifade etmiyor tam 3gun aramadi bizi.en son aglaya aglaya neler neler soyledim kendisine yuzde yuz haklisiniz size kendimi nasil affettirebilirim dedi boyle hirseyin o 3gub yuregim agzimda yasayip sonucta olgun deildi yumurta zaten denilmesi ben yemeden icmeden kesildim.gozumun yasi dinmedi.dr zsten onun hakkinda gereken yapilcak dedi .bilemem ne yaparlar hasta haklarina silayet ettim zaten bashekimligide ualsti sikayetim bi sekilde magduriyetinin giderilmesini istedim belli miktar iade teklifi geldi kabul etmedim.resmen opu yapilmamasi gereken bir durumda iken opu oldum yani.7333tl 150anestezi ucreti 200de corona testi verdim tabiki.az paralar deil bunlar.20bin ilacla 1yumurta hile olmadan cope gttiAslında mesut bey çok kibar ve ilgili gelmişti bana en çok ona şaşırdım ben siz atın üstünüzden bu negatifliği yargıya taşındı mı durum bilmiyorum ama eşiniz ilgilensin bu olumsuzlukla.siz kendinizi yeni döneminize hazırlayın. Allahın izniyle her şey düzelir yavrunuza kavuşursunuz inşallah
Amanın ben naparım bilmiyorum hiç güvenmiyorum kendimeumarım özel konulara girmemBen odaya giderken asansörde neler saçmalamışım varya anesteziden birde herkesi hasta bakıcı götürmüş beni başka biri kadına anlatmış durmuşumhiç bişey hatırlamıyorum
Peki size yeni tedavi teklif ederlerse kabul eder misinizİnanin kibar olmasi birsey ifade etmiyor tam 3gun aramadi bizi.en son aglaya aglaya neler neler soyledim kendisine yuzde yuz haklisiniz size kendimi nasil affettirebilirim dedi boyle hirseyin o 3gub yuregim agzimda yasayip sonucta olgun deildi yumurta zaten denilmesi ben yemeden icmeden kesildim.gozumun yasi dinmedi.dr zsten onun hakkinda gereken yapilcak dedi .bilemem ne yaparlar hasta haklarina silayet ettim zaten bashekimligide ualsti sikayetim bi sekilde magduriyetinin giderilmesini istedim belli miktar iade teklifi geldi kabul etmedim.resmen opu yapilmamasi gereken bir durumda iken opu oldum yani.7333tl 150anestezi ucreti 200de corona testi verdim tabiki.az paralar deil bunlar.20bin ilacla 1yumurta hile olmadan cope gtti
Ahahahha girmezsin girmezsinAmanın ben naparım bilmiyorum hiç güvenmiyorum kendimeumarım özel konulara girmem
Aslaaaaa :) aslaaaa :)) zaten etmezler orada hasta deil musteriyiz zaten :)Peki size yeni tedavi teklif ederlerse kabul eder misiniz
Amin canm Allah razi olsun cumlemize tez zaamnda nasup etsin rabbim insallahİnsallah canım güzel dileklerin için teşekkür ederim Rabbim sana da isteyen herkese de tez zamanda nasip etsin insallah
Bence kötü propaganda olmasın diye teklif edebilirler. İnşallah zararınızı tanzim ederler en kısa zamanda. Etmezlersede bence davanızı açın elinizde kan sonuçlarınız varAslaaaaa :) aslaaaa :)) zaten etmezler orada hasta deil musteriyiz zaten :)
Bende buradaki bı arkadaşın tavsiyesi, alternatifimin olmamasi, devlette sıra beklemekten bunaldigim için gittim. Yoksa benim bı fikrim yoktu. Zaten tayinle geldik. Bu çevreyle ilgili bilgi sahibide değilim. Genel olarak sonsuz güven içinde hiçbir zaman olmadım. Sadece buraya değil hiç bir yere tam olarak güvenmem. Burada da endişelerimden az çok bahsettim. Anlayan anlamıştır. Surecte sıkıntı yaşamadım. Belkide şanslıyım bilmiyorum. (Hoş negatif sonuç alan biri ne kadar şanslıdır tartışılır) O yüzden direk kötüler diye bı yorum yapamıyorum. Sizin adınıza çok üzüldüm ve moralim bozuldu. İnsanız hata yapabiliriz ama bunu telafi etmek için bişey yapmalılar bence...Allah razi olsun inanin amacim bos bos konusmak ve insan kotulemek deil.ben gordugum kadariyla bircok insan sessiz kalmis oradan tanistigim 3kisi var ve hepside pisman oraya basladigina.bende bukadar insan ovuyor memnun yorumlari guzel diye tercih etmistim.ben magdur oldum bircok kiside memnun deil az cok fikir vermek icin yazdim.tup bebek sureci zaten zor.maddianevi kimse yansin yipransin istemem.zaten burada okuyupta dr dan supheye dusen varsa zaten tedavi surecinden ve dr a olan guveni yok demektir.az cok gidisati anliyordur bu kisiler.dr un bilgi ve tecrubesine asiri guvenen baya baya tecrubeli ilerledigini dusunen kisiler zsten tereddut etmezler .demekki cogunun aklinda zaten soru isareti olusmus bile kendisine dair
Yok kuzum zaten hiç güvenim kalmadı acıbademede doktorunuda kesinlikle beklicem 2-3 hafta kendi doktoruma da gidicem yarın bakalım o ne diyecek.cevremdekiler bekle diyo zaten sonradan oluşma durumu olurmuş hatta 8-9 .hafta kesede bebeği gören var ben aceleci davranamamzaten doktora kalsa heme
Bakalim hay8irlisi bekleyip gorucem :)suan icin tam bir enkaz halindeyimBence kötü propaganda olmasın diye teklif edebilirler. İnşallah zararınızı tanzim ederler en kısa zamanda. Etmezlersede bence davanızı açın elinizde kan sonuçlarınız var
Kendinizi bırakmayın sakın güçlü olun bunun üstesinden gelirsiniz Bunları atlattıktan sonra güzel kapılar açılır önünüzde inşallah. Süreçle ilgili bizede bilgi verinBakalim hay8irlisi bekleyip gorucem :)suan icin tam bir enkaz halindeyim
İnanin bu durum oyle yanlislikla carpip ozur diledigimiz durum gbi deil 20bin cop..enazindan transferiniz olmus fakat ben labaratuvar calisanlarinn tecrubesinede artik asla guvenmiyorum isleri hep yanlis.3gunun sonunda 40takla attiktan sinra araniyoruz esime cok alakasiz bir isimle hitap ediliyor zaten yurek yangin yeri ismi bile karistordi o siradaki ofkemizi dusunun.ornegin polikistik over hastalari ve sebebsiz kisirlik olanlar icin her yerde hemen hemen surec aynidir.cnku yumurta sorunu yojtur kadinin.polikistik overde oldukca fazla yumurta cikar.bu dr lar icin hepsi icin artidir.ve tedavi hep aynidir.igmeyi ver yumurtayi buyut ve topla.burada amh dusuk yumurtasi az veya hic olusmayan kisiye yapilan yapilabilen tek bir yontem farklilik hcbisey yok.yumurtan varsa buyur olay buladar durumunda :) yumurtasi bol olan sansli.az olanin vay haline :) ve hicbir sekilde hastaya ozel tedavi diyolar ama bununda asli yok.verilen ignede ayni gidisatta ayni herkese :) prp asla bilimsel olarak kanitlanmayan hastalara umut verdigi icin cokta yasal gorulmeyen bir islem ve bunu dernek yazisi ile soyluyorum.cogu merkez imkani varsa belgesi varsa dahi prp yapmaz etik olarak.cnku hir nevi bos umuttur.amaburasi prp ile isi goturuyor sonuc alan yok :) ucret 5500Bende buradaki bı arkadaşın tavsiyesi, alternatifimin olmamasi, devlette sıra beklemekten bunaldigim için gittim. Yoksa benim bı fikrim yoktu. Zaten tayinle geldik. Bu çevreyle ilgili bilgi sahibide değilim. Genel olarak sonsuz güven içinde hiçbir zaman olmadım. Sadece buraya değil hiç bir yere tam olarak güvenmem. Burada da endişelerimden az çok bahsettim. Anlayan anlamıştır. Surecte sıkıntı yaşamadım. Belkide şanslıyım bilmiyorum. (Hoş negatif sonuç alan biri ne kadar şanslıdır tartışılır) O yüzden direk kötüler diye bı yorum yapamıyorum. Sizin adınıza çok üzüldüm ve moralim bozuldu. İnsanız hata yapabiliriz ama bunu telafi etmek için bişey yapmalılar bence...
Rabbim razi olsun ne gusel insanlar var birbirine derttas olan rabbim hepimize kendiliginden nasip eder insAllah tez zamanda,Kendinizi bırakmayın sakın güçlü olun bunun üstesinden gelirsiniz Bunları atlattıktan sonra güzel kapılar açılır önünüzde inşallah. Süreçle ilgili bizede bilgi verin