Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

18 Aralıkta transfer oldum. 10. günüm oluyor galiba
Bence normal, mesela bana da aile hekimi düşük bu değer demişti, onlara hep en az 1 aylik hamile olanlar geliyor değerler tavan yapmış, bizim gibi 7. 10. Günde haberi olmuyor herkesin .

Çok şükür pozitif canım şimdi öğrendim. Rabbim herkeze nasip etsin inşallah Değerim 240 gelmiş inşallah artar Çarşamba günü de hastane de vereceğim
Ay çok güzel bı haber Hayırlı olsun inşallah. Erken olmasına ragmen değerinde çok güzel.Masallah Birde neye sevindim biliyor musun orta kalite gerçekten tutuyor demekki

Ay çok güzel bı haber Hayırlı olsun inşallah. Erken olmasına ragmen değerinde çok güzel.Masallah Birde neye sevindim biliyor musun orta kalite gerçekten tutuyor demekki
Teşekkür ederim Evet canım orta kaliteydi benim tutuyor demek ki düşük kalite de olup tutanlar bile var. Rabbim ol dedikten sonra herşey olur.

İnşallah bende size böyle güzel haberler veririm canım inşallah 6. Günüm.bgn kasıklarım belim çok ağrıyor inşallah adet sancısı değildir bu
Bekliyoruz seninde güzel haberlerini. Benim de oluyor kasık ağrım göğüslerim aciyor sen gibi adet olacm zannetim çünkü benim adet öncesi de böyle olurdu ama sonucum pozitif geldi.Sende adet minolacağım diye stres yapma olumlu düşün.Senin test tarihin ne zaman?

İnşallah bende size böyle güzel haberler veririm canım inşallah 6. Günüm.bgn kasıklarım belim çok ağrıyor inşallah adet sancısı değildir bu
Değil-dir bence, sanırım verilen ilaçlar engel oluyormuş adet olmaya. Bir de o tip ağrılar oluyor bir sürü ilaç kullandıktan sonra. Insalalh senden de pozitif sonuçlar alırız

4 Ocak canım inşallah benimki de iyiye işarettir

Canım bu ağrılar embriyo tutunmaya çalıştığı içinde oluyormuş
Evet 4-6. Günler yerleşme olabilir yazıyor her yerde ama ben yine de ona şartlandırmiyorum kendimi çok uzulmuyum.diye her iki duruma da hazırlıyorum.kendimi son güne kadar yapmicam test Dr da da öğrenmek istemiyorum sağlık ocağına giderim önce test için

Allah hayırlısını nasip etsin canım. Ben güzel haber vereceğini düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…