Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Aynen kuzum🤣 nasıl geçer bu bir hafta😳
Dur bakalım bu 3 level oluyor
level 1=iğne yumurta geliştirme kac yumurtam olacak?
Level 2:yumurtalar kacıncı güne gidecek?
Level 3=transferi beklemek
Level4 ve finish. en en heyecanlı karısık duygulu bekleyiş yavrularımıza kavusabilcekmiyiz bebişimiz bizimlemi? Bu leveli gecemezsek sil bastan 🤐Daha senin son ve en heyecanlı levelin var önünde😁

Offf aynen bir de herkes soruyor nasıl geçti iyi misin bugün çok bunaldım kızdım.esime de her önüne gelene niye söylüyorsun dedim.fazla ilgi alakadan da çok sıkılırım ben en iyisi hiç duyurmamak 🤦🏼‍♀️
Ben annem dahil kimseye söylemedim. Eşim ben birde çok yakın arkadaşım biliyor. O da ben konu açarsam öyle sorar. Kimsenin bilmemesi en iyi🤗

Level4 ve finish. en en heyecanlı karısık duygulu bekleyiş yavrularımıza kavusabilcekmiyiz bebişimiz bizimlemi? Bu leveli gecemezsek sil bastan 🤐Daha senin son ve en heyecanlı levelin var önünde😁
Aman birde 12 gün daha beklemk var dimi🤦‍♀️ Sil baştan başlamak zaten gözümde büyüyor keşke yedek embriyom olsaydı🤣

Transfer sonrası beklemeek gerçekten de en en heyecanlısı o oluyor 😊Ama biraz da korku oluyor çok karışık duygular

Zaten toplumumuzun genel özelliği gereksiz merak🤣🤣
Oooffff evet ben bu kadar ilgilenmem sormam rahatsız olur ,heyecan yapar ,stres olabilir diye düşünürüm ama ne yazik ki çoğu insan öyle değil çok meraklılar ve ne yazik ki senin benim psikolojimizi hiiiiccc anlamıyorlar kendileri bu süreci yaşamadığı icin

X