Cok güzel artık heyecan tavan.Selam kızlar transfer tarihim belli oldu bugun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok güzel artık heyecan tavan.Selam kızlar transfer tarihim belli oldu bugun
Aynen kuzum nasıl geçer bu bir haftaCok güzel artık heyecan tavan.
Çabucak geçer inşallah, bizim payımıza düşen hep beklemekAynen kuzum nasıl geçer bu bir hafta
Kuzum sonunun güzel olacağının garantisi olsa bekleyelim bu ikilem yoruyor insanı resmenÇabucak geçer inşallah, bizim payımıza düşen hep beklemek
Offf aynen bir de herkes soruyor nasıl geçti iyi misin bugün çok bunaldım kızdım.esime de her önüne gelene niye söylüyorsun dedim.fazla ilgi alakadan da çok sıkılırım ben en iyisi hiç duyurmamakKuzum sonunun güzel olacağının garantisi olsa bekleyelim bu ikilem yoruyor insanı resmen
Dur bakalım bu 3 level oluyorAynen kuzum nasıl geçer bu bir hafta
Ben annem dahil kimseye söylemedim. Eşim ben birde çok yakın arkadaşım biliyor. O da ben konu açarsam öyle sorar. Kimsenin bilmemesi en iyiOfff aynen bir de herkes soruyor nasıl geçti iyi misin bugün çok bunaldım kızdım.esime de her önüne gelene niye söylüyorsun dedim.fazla ilgi alakadan da çok sıkılırım ben en iyisi hiç duyurmamak
Aman birde 12 gün daha beklemk var dimi Sil baştan başlamak zaten gözümde büyüyor keşke yedek embriyom olsaydıDur bakalım bu 3 level oluyor
level 1=iğne yumurta geliştirme kac yumurtam olacak?
Level 2:yumurtalar kacıncı güne gidecek?
Level 3=transferi beklemek
Level4 ve finish. en en heyecanlı karısık duygulu bekleyiş yavrularımıza kavusabilcekmiyiz bebişimiz bizimlemi? Bu leveli gecemezsek sil bastan Daha senin son ve en heyecanlı levelin var önünde
En iyisi ben bin pişmanım cümle alem biliyorBen annem dahil kimseye söylemedim. Eşim ben birde çok yakın arkadaşım biliyor. O da ben konu açarsam öyle sorar. Kimsenin bilmemesi en iyi
Transfer sonrası beklemeek gerçekten de en en heyecanlısı o oluyor Ama biraz da korku oluyor çok karışık duygularDur bakalım bu 3 level oluyor
level 1=iğne yumurta geliştirme kac yumurtam olacak?
Level 2:yumurtalar kacıncı güne gidecek?
Level 3=transferi beklemek
Level4 ve finish. en en heyecanlı karısık duygulu bekleyiş yavrularımıza kavusabilcekmiyiz bebişimiz bizimlemi? Bu leveli gecemezsek sil bastan Daha senin son ve en heyecanlı levelin var önünde
İyi niyetlilerse canım duaları geçerEn iyisi ben bin pişmanım cümle alem biliyor
Evet ben çok korkuyorum heyecandan çok korku var bendeTransfer sonrası beklemeek gerçekten de en en heyecanlısı o oluyor Ama biraz da korku oluyor çok karışık duygular
İşte beni de bu korkutuyorTransfer sonrası beklemeek gerçekten de en en heyecanlısı o oluyor Ama biraz da korku oluyor çok karışık duygular
İyi niyetliler bence ben öyle düşünüyorum ama çok merak edip sormaları sıkıyor bazenİyi niyetlilerse canım duaları geçer
Zaten toplumumuzun genel özelliği gereksiz merakİyi niyetliler bence ben öyle düşünüyorum ama çok merak edip sormaları sıkıyor bazen
İnsallah gerek kalmayacak sil baştana. Yeni yıla bebişinle gireceksin ve 9 ay öyle devam edecek canımAman birde 12 gün daha beklemk var dimi Sil baştan başlamak zaten gözümde büyüyor keşke yedek embriyom olsaydı
Demi heyecan gerilim dolu bir film gibi. Ama insallah mutlu sonla bitecekTransfer sonrası beklemeek gerçekten de en en heyecanlısı o oluyor Ama biraz da korku oluyor çok karışık duygular
Oooffff evet ben bu kadar ilgilenmem sormam rahatsız olur ,heyecan yapar ,stres olabilir diye düşünürüm ama ne yazik ki çoğu insan öyle değil çok meraklılar ve ne yazik ki senin benim psikolojimizi hiiiiccc anlamıyorlar kendileri bu süreci yaşamadığı icinZaten toplumumuzun genel özelliği gereksiz merak
Amin canım Senin kontrol hangi günİnsallah gerek kalmayacak sil baştana. Yeni yıla bebişinle gireceksin ve 9 ay öyle devam edecek canım
Aynen benim durumda senle aynı. Bide asamaları bilmiyorlar anlatsan anlamıyorlarda. Sormasalar hadi sordular nasıl gidiyor irdelemeseler nedenki niyeki diye daha iyi olacak.İyi niyetliler bence ben öyle düşünüyorum ama çok merak edip sormaları sıkıyor bazen