Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Kızlar bu prolutex vurduktan sonra migde bulantısı oluyor, böyle garip bir ağrı oluyor alt karnımda . Sizde de böyle bir şey oldu mu? Bende mi yan etki yapıyor acaba ?

Teşekkür ederim canm iyiyim kendimi yeni tedaviye hazırladım regl olmayı bekliyorum sen nasılsın nasıl gidiyor sen daha heyacanlısındır bizden
Aman iyi olun :) ben de iyiyim çok şükür, yarın yeniden hastaneye gidicem değerlerime bakılacak, inşallah düzgün yükselmiştir 🤲🤲🤗

İkincisini vurduktan sonra mide yanması ve kusma yapiyodu bende.. çok hassaslastiriyo mideyi..
Gerçekten bak sen deyince farkettim, sabah vurdum az önce çok bir etkisi olmadı, ama akşam vurduğunda böyle insan bir tuhaf oluyor. Tansiyon mu düşüyor bilmem. Bayilcak gibi etkiliyor insanı, ama Allahtan çok uzun sürmüyor o his .

Benimde ilk kez bugün sabah kahvaltıda çok bulandı migdem acaba hangi ilaçtan transferin ertesi günü miğde bulantısı çok erken sanırım ilaçlar yapıyor arada ilk kez yaşadım miğde bulantısı bende
Bir çok iğne ilaç kullanınca, karışıyor sanırım, 1 saat 1,5 saat arayla içmeye çalışıyorum ben de ilaçları. Ama yine de etkiliyor demek ki. Napalim sağlık olsun bakalım, inşallah güzelce ilerler her şey de , Allah gönlümüze göre verir :) bu iğne acılarını unutuveririz🤲🤲🤲😊

Bir çok iğne ilaç kullanınca, karışıyor sanırım, 1 saat 1,5 saat arayla içmeye çalışıyorum ben de ilaçları. Ama yine de etkiliyor demek ki. Napalim sağlık olsun bakalım, inşallah güzelce ilerler her şey de , Allah gönlümüze göre verir :) bu iğne acılarını unutuveririz🤲🤲🤲😊
Amin inşallahh tek dileğimiz o 🤗🙏

X