Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba hanımlar herkese hayırlı cumalar nasılsınız hepinizi öpüyorum bozüyüklü arkadaşlar yazılarınızı bekliyorum bende bozüyüklüyüm ama 15 senedir eskişehirliyim iki tane dünya tatlısı çocuğum var onlarla ilgilenmekten kendime vakit ayırıp bilgisayarın başına bile oturamıyorum hepinize svgiler
günaydın esesim nasılsınız yine kimseler yok yine buralar ıssız
cumanız mübarek olsun
frezya abla sen nasılsın
hanımlar cumanız mübarek olsun frezya ayla nasılsınız diğer arkadaşlar sizler nasılsınız inşallah herkes iyidirhihoyyyt ben yine uğrarım![]()
AYLACİM SAĞOL CNM İİ OLMAYA ÇALİŞİYORUM SEN NASILSIN
NASIL GİDYO CNM TEDAVI IN ÖPYORUM CNMŞeniz:Saruboceq:
hanımlar cumanız mübarek olsun frezya ayla nasılsınız diğer arkadaşlar sizler nasılsınız inşallah herkes iyidirhihoyyyt ben yine uğrarım![]()
elacım günaydın benimde pazaryerinde akrabalarım var annenpazaryerinde hangi mahalleye taşındı belki bizimkiler tanırlar orası küçük bir yer genelde herkes birbirini tanır bayramda kısmet olursa bizde gitmeyi düşünüyoruz.anladığım kadarıyla bozüğü çok seviyorsun pazaryeride sessiz ve sakin bir yer bozüğede yarım saat pazaryerinde tanıdıklarınız olduğu içinmi annen oraya yerleşti çocukların kaç yaşında kızmı erkekmi allah sağlık versin görüşmek üzere öptüm hoşçakal
elacım meraba nasılsın öncelikle başın sağ olsun bende babamı yeni kaybettim çok zor ve üzücü birşey benimde çocuklarım seninkilere yakın yaşta taşlığı biraz biliyorum bizim akrabalarımızda oralara yakın yerde oturuyor sıkıcıda muhabbet etmedin bazen insan birşeyleri paylaşmak istiyor görüşmek üzere diğer arkadaşlar sizler nasılsınız umarım herkes iyidir