merhaba arkadaşlar bir kaç gündür girememiştim yine işler çok yğun eğitim sezonu basladı ya okul kalabalık.bir de ramazan'ın verdiği uyuşukluk var sanırım.
Eskişehir aksamları iftardan sonra çok güzel oluyo ozellikle de mağaza dolaşmak.bu aksamda kocişi kandırırsam espark'a gideceğim bakalım.
Ama iftar öncesi is çıkısı çok kalabalık oluyo yollar trafik berbat oluyo özellikle haller ve sakarya geçidinin orası.çok zorlanıyorum otomobil kullanırken oyüzden aksamları esim götürüyo iyi olduu oruçlu oruçlu stres oluyorum...
Hepinizi öpüyorum güzel bir gününüz olsun insallah
günaydın kızlar benim bu sağlık problemim bitmeyecekmi
dünden ber çok hastayım aşir boğaz ve baş ağrim[ var
oğlum hastaydı ondanbana geçti
sizler iisiniz inşallah hepiniizi öpyorum/B]
selaammm kızlaar nasılsınız....
eee bu kadar soğuk hava muhabbetinden sonra soğukalgınlığı kaçınılmazdı dimi....bende üşütmüşüm kızlar üzerinize afiyet ...bugün bütün gün yattım elim kolum dökülüyor....iftardan sonra biraz kendime geldim ramazan nedeniyle bünyede zayıf düştü galiba neyse bakalım bayrama kadar atlatırız inşallah...
nadiyecim sanada çook geçmiş olsun bacım Allah şifa versin...
seher yeelliiimm seni çoook seviyorum alınmıyorsun dimii benim bu şakalarımaa...sanal manal farketmez artık sen bizim bacımız ablamızsııın....
kızlar hepiniz birbirinizden kıymetlisiniz öpüyorum hepinizi sağlık ve sevgiyle kalın[/QUO
geçmiş olsun çanım kendine dikat eta.s.:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?