Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benim öncelikle çok üzüldüm başın sağolsun. Rabbim birdaha böyle acılar yaştmasın inşallah. turgay bey benim daimi doktorum kendisinide eşi berna hanımıda ço severim. eşide kızımın doktoru. bende üçüz hamileydim. iksi 5 aylıkken karnımda öldü.
kızım doğana kadar 9. aya kadar taşımak zorunda kaldım ölenleri turgay beyi önerdiler. saolsun çok ilgilendi benimle. gece bile yatağından kalktı bazen.doğumumuda o yaptırdı. seneye tekrar tüpbebek denemesine gideceğim devamında yine doktorum turgay bey inşallah...
tatillerde geliyormusunuz buralara
memleketinden uzakta olmak ne demktir bende iyi bilirim bende 4 sene edirnede kaldım
canım bu sene gelemedim eşimin tayininden dolayı ama burnumda tütüyor. gurbette olmak çok zor.sevdiklerinden uzakta olmak ,ihtiyacın olduğun da yanında kimsenin olmaması en zoru.
eşim asker bu yıl tayinimiz rize ye çıkınca ev taşıma yerleşme derken gelemedik.izin alabilirsem bayram da gelmeyi düşünüyorum.