Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben geldim bu topik ilerlerse ben de çok memnun olucaam
selammmm..bende eşimin tayin nedeniyle buraya geldik 1 sene olucak.. çok sevdim burayı :))
biz de eşimin tayini nedeniyle burdayız..7 ay oldu geleli..burayı çok sevdim,gerçekten çok güzel bir şehir,binlerce kez şükrediyorum buraya geldiğimiz için,biçok yere nazaran burası iyi
ama hala bi çevrem yokk,kafama göre birileri yokk
gerçektende çok güzel bir yer..yeni geldiğimiz için çevremiz hemen olamıyor maalesef..zamanla elbetki olucak
Ben 5 senedir buradayım yani haftaya tam 5 sene dolacak evlillik yıldönümümüzde. :)
Ben eşimle tanışmadna önce haritada yerini bilmezdim bir İstanbullu olarak ve bu kadar modern bir şehir beklemiyordum açıkçası. Evlenir evlenmez eşim alışmam için ehliyet kursuna yazdır yürüyerek gittim geldim yolları öğrenmek için kursa. Sonra muhasebe kursuna gittim ayrıca çalıştım hiç boş durmadım hem çevrem oldu hem her yeri öğrendim haftasonları hep gezerdik vişnelikte oturuyorum merkez olduğu için her yere yürümek kolaydı neyse ki öylece öğrendim. İstanbul'a gidince boğuluyorm artık zaten en fazla 1 hafta kalabiliyorum o da ya bayramda ya yıllık izinde. Arada da haftsonları gidiyorum. Buranın trafiğe kapalı caddelerini, tramvayını, simidini, parklarını, her yerin düzenli ve ayağımın altında olmasını ve tabii ki de çiböreğini çok seviyorum. Çibörekle burada tanıştım her ay yemesem asla olmaz. Favorim herkes gbi papağan değil Kırım çiböreği tek geçerim. Velhasıl seviyorum ben bu şehri işte yaa.
4 sene sonra ben de sizin kurduğunuz bu cümleleri kurmak istiyorum...buraya alıştım burdan gitmek istemiyorum demek istiyorum............inşallahhh
1 sene mi oldu geleli canım sen de evlenip mi geldin. Alışırsın merak etme hatta müptelası olursun. Ben İstanbul'da da aman aman gezen tozan biri değildim o yüzden buranıun sakinliğine çabuk alıştım. Seni en çok cezbeden herşeyin bir arada olması olacak çarşısı, kuyumcusu falan. Hem trafiğe kapalı yerler var hamamyolu, doktorlar, parklar güzel şirin bir yer bende öyle düşünüyordum alışabilecek miyim diye ama tavsiyem bol bol gez her yeri öğren. Nerede oturuyorsunuz.
19 senedir ayrıyım şehrimden...Yaşanacak yer, güzel şehir Eskişehir...Bir tayinim çıksa da dönebilsem.Nasıl bir memleket anlamadım ki içime işlemiş.Geçenlerde Eskişehir'den yaklaşık 600 km uzakta bir 26 plaka araba gördüm, yanından geçerken içim kabardı, kornayla es-es çektim.Sollayıp geçince aynadan baktım, yüzlerinde anlamsız bir ifade...Tabi ben sonradan anladım neden olduğunu, benim araba 06 plaka :26: olsun yine de rezil olduğuma değdi,içimde kalmadı :)))
kimin kimsen varmı eskişehirde?