- Konu Sahibi aylins
- #4.341
bu arada pazartesi gel demisin onu banamı yazdıydın
benim randevum vardı canım sende geirsen birlikte konuşuruz dilek ablayla demiştim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu arada pazartesi gel demisin onu banamı yazdıydın
canım senin dediğin yere gelcem görüşmee bakalım orda neler varmış benim kilo sorunu yok opek ama sıkılaşmam lazım bide orayla görüşecem tanışalım mı canım sen hangigün geliyosun bide öğrencimisin sende
evet öğrenciym bende canım :) pazartesileri gidiyorum ben tanışalım tabi
Merhaba; ben Ziya Paşa caddesine çok yakınım.. Buradan bir organizasyon yapsak, buluşsak ne iyi olur... Galiba ikimizden başka hevesli yok bu konuda... Sevgiler...
bide dilek abla bölgsel fazlalıkları var gördüüm kadarıyla siz denedinizmi dedim sadece yok dedi bi açıklama bile yapmadı
dilek abla gerek yaş itibari ile gerekse yaptığı doğum gibi şeyleride göz önüne alırsak bence fizik itibari ile gayet güzel bir bayan.kendisi neden yapmadı bilemiyorum ama tabiki tercih meselesi.bence yediklerine biraz dikkat ederse başka hiç bir şeye gerek kalmaz.bende son zamanlarda biraz kilo aldım ama hiç düşünmedim bölgesel zayıflama gibi bir şeyi yediklerime dikkat ettiğimde rahatça kilo verebiliyorum aslında ama işte tutamıyorum ki boğazımı :)
sen epilasyondan memmunsn dmi ona göre gtcem bnde pasife
valla çok memnunum ben canım . bikere kadının ticari kaygısı yok sağlık onun için çok önemli . mesela geçen epilasyonda abla kaşlarımı alalım bide gelmişken dedim baktı daha çıkmamışki ne gerek var dedi bana kalırsa çıkmıştı. istese tamam der ücretide alırdı yani
ben amasyadayım ama kızım eskişerde okuyor.dolayısıyla canımın yarısı orda.yarı esk.li sayılırım.ee nasılsınız bakalım bacılar:)))geldim gezdim memleketinizi çok ama çok begendim.hele odunpazarına resmen bayıldımmmm.orada kızım için korkmam yada korkmamam gereken durumlar varsa yazarsanız sevinirim.şimdiden herkese teşekkrlerrr....