Eskişehir///26

evet öğrenciym bende canım :) pazartesileri gidiyorum ben tanışalım tabi

evet öğrenciym bende canım :) pazartesileri gidiyorum ben tanışalım tabi

osmangazi mi anadolu mu canm iş arıordum aradılar beniişe başlıcam yarın ben osmangzide okuorum sen nerde okuon yaz ona gre haberleşiriz tanışırız

bende hevesliiim:)göztepedeyim bende.ajibadem ssenin ismin neydi gitti o dediğin yere ismini söleyemediim bilmediğimden ama seansı 15 liraymışş dilek abla dedi

bide dilek abla bölgsel fazlalıkları var gördüüm kadarıyla siz denedinizmi dedim sadece yok dedi bi açıklama bile yapmadı

bide dilek abla bölgsel fazlalıkları var gördüüm kadarıyla siz denedinizmi dedim sadece yok dedi bi açıklama bile yapmadı

dilek abla gerek yaş itibari ile gerekse yaptığı doğum gibi şeyleride göz önüne alırsak bence fizik itibari ile gayet güzel bir bayan.kendisi neden yapmadı bilemiyorum ama tabiki tercih meselesi.bence yediklerine biraz dikkat ederse başka hiç bir şeye gerek kalmaz.bende son zamanlarda biraz kilo aldım ama hiç düşünmedim bölgesel zayıflama gibi bir şeyi yediklerime dikkat ettiğimde rahatça kilo verebiliyorum aslında ama işte tutamıyorum ki boğazımı :)

sen epilasyondan memmunsn dmi ona göre gtcem bnde pasife

sen epilasyondan memmunsn dmi ona göre gtcem bnde pasife

valla çok memnunum ben canım . bikere kadının ticari kaygısı yok sağlık onun için çok önemli . mesela geçen epilasyonda abla kaşlarımı alalım bide gelmişken dedim baktı daha çıkmamışki ne gerek var dedi bana kalırsa çıkmıştı. istese tamam der ücretide alırdı yani

canım 9 mayıs öğlen 2de randevum var gelirsen sende tanışırsın başlıcam pasif jmnastge:)

arkadaslar ramazandan sonra kardesime dügün yapicaz ama bayan calgicilar ariyoruz bileniniz varmi?? yardimci olursaniz coooook sevinirim:)

ben amasyadayım ama kızım eskişerde okuyor.dolayısıyla canımın yarısı orda.yarı esk.li sayılırım.ee nasılsınız bakalım bacılar:)))geldim gezdim memleketinizi çok ama çok begendim.hele odunpazarına resmen bayıldımmmm.orada kızım için korkmam yada korkmamam gereken durumlar varsa yazarsanız sevinirim.şimdiden herkese teşekkrlerrr....

Ben Eskişehirliyim, çok iyi bilirim şehrimi, merkez olsun kenar mahalleler olsun, güvenli bir şehirdir, tecrübeyle sabittir :)
Yapılan istatistiklere göre memleketimizin en güvenilir şehirlerinden biriymiş zaten Eskişehir, yani suç oranı vs çok azmış. Geçen sene böyleydi, bu sene de değişen bir şey olduğunu sanmıyorum. İçiniz rahat olsun kukumankuşu, kızınız güvenli bir şehirde. Tabi güvenli yaşayabilmesi birazda kızınızın yaşam tarzına da bağlı (bizim komşumuzun kızları hafta sonları hep bara giderlerdi ve kavgasız dönmezlerdi).

Eskişehir öğrenci kenti, kızınız bence çok şanslı, Allah zihin açıklığı versin.

eskısehırlıyım ama evlenınce ayrıldım oradan sımdı gelıcem cok degıstıgını bılıyorum nerelerı gezelım nerden alışverıs yapalım ne yıyelım hemserılerım....

eskişehirli değilim ama tayin dolayısıyla geldik buraya..kimsem yok! eşim ve ben yalnızız burda..çalışmıyorum da,nasıl arkadaş edinicem,benim de çevrem olacak mı çok merak ediyorum,asosyal olcam yakında

bEnde eskişehirde okuyorum çok güzel bi şehir inş. hep öle kalır.Bence asosyal olmak istemiyorsanız belediyenin kurslarına yazılın derim odunpazaraında belediyede kurtuluşda mevcut bulunuyor hem bir işle meşgul olup hemde sosyalleşirsiniz

Uzun zamandır buraya gelmiyordum kimse uğramıyor diye...

Bakıyorumda yavaş yavaş gelmeye başlamışsınız..

Herkese selamlar..

Gezecek yer arıyorsanız kentparka bayılıyorum ben..hele ramazanda akşamları şahane...evimde çok yakın zaten oraya...

Alışveriş için özdileği ve esparkı beğeniyorum...

Eskiden şelaleyi sazovayı filanda beğenir gibiydim ama artık açmıyor beni oralar..
şelale çok bayır..yeni yürümeye başlayan bebişlerimle zor oluyor..

Zazovada da birşey yokki..hele akşam vakti gidiyorsan... Bol bol yeşillik..seyret seyret gel

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…