inşaallah ayarlayalım da gidelim papağana veya eskişehir çibörekçisineya da neresi olursa artık
larosw, canım seni tebrik ederim bu arada. ÇİBÖREK' e ÇİĞBÖREK demediğin için :)
kızlar haberlerinizi bekliyorum, 14 mart veya 15 martta eskişehirdeyim,nasipse tabi. 18 martta döneceğim, ona göre ayarlayın artık.
yamerhaba arkadaşlar eskişehire yeni geldim.güzel bir güzellik salonu bulamıyorum , iğneli epilasyon yaptıracağım , memnun kaldığınız yada duyumlarınızın olduğu bir yer varsa yardımcı olurmusunuz bana
ben gittim biyere canım çokta memnun kaldım harika bir yerdi. Dilek hanım sağolsun çokta ilgili hoş bir bayan. Bölgesel zayıflamada var şans eseri konuşmaya şahit oldum demekki sana kısmetmiş kesinlikle gidip görüşmeni öneririm.
ben epilasyon için gidiyorum canım incelmeyle ilgili bilgim yok sadece olduğunu biliyorum o kadar.vaktin olduğunda gidip kendin görüşmelisin bu konuyu.
evet canım kesin var özellikle sordum tekrar. Dilek & yasin güzellik salonu. Telefon numarasını veriyorum bulamazsan yardıcı olurlar 2214029
hayır canım hamamyolunda yediler parkı var kime sorsan gösterir zaten.onun arkasındaki sokakta