Eskişehir///26

:)) sağol canım çok yemedim ama ismini öğrendim :))
hadi kızlar ya çok yaşlısınız ayaklanın de hayde

merhaba arkadaşlar eskişehire yeni geldim.güzel bir güzellik salonu bulamıyorum , iğneli epilasyon yaptıracağım , memnun kaldığınız yada duyumlarınızın olduğu bir yer varsa yardımcı olurmusunuz bana

ya
canım aynen bende güzellik salonu arıyorum bitane jase die buldum bende bölgesel incelme için gidicem stadyumunn orda sende bulursan bana haber veririmisin araştırmak istiom

ben gittim biyere canım çokta memnun kaldım harika bir yerdi. dilek hanım sağolsun çokta ilgili hoş bir bayan. bölgesel zayıflamada var şans eseri konuşmaya şahit oldum demekki sana kısmetmiş kesinlikle gidip görüşmeni öneririm.

canım nereye gittin bide kaç seans oluo artı spor yapıomusun kaç kilo verdin bide fiyatı ne kadar ayrıntılı bilgi verirmisin öğrenciimde ben lütfen

ben epilasyon için gidiyorum canım incelmeyle ilgili bilgim yok sadece olduğunu biliyorum o kadar.vaktin olduğunda gidip kendin görüşmelisin bu konuyu.

ben epilasyon için gidiyorum canım incelmeyle ilgili bilgim yok sadece olduğunu biliyorum o kadar.vaktin olduğunda gidip kendin görüşmelisin bu konuyu.

canım işte gtiiğin yeriin adını verirsen sevinirim ve kesin var demi

evet canım kesin var özellikle sordum tekrar. dilek & yasin güzellik salonu. telefon numarasını veriyorum bulamazsan yardıcı olurlar 2214029

benim bir dahaki randevm pazartesi günü canım istersen sende gel hem tanışmış oluruz :)

evet canım kesin var özellikle sordum tekrar. Dilek & yasin güzellik salonu. Telefon numarasını veriyorum bulamazsan yardıcı olurlar 2214029

canımm çok saol ya adres nerde tam olarak odunpazarımı çok sordum ama yardımcı oluyosun bana çok bıktım bu göbekten bide fiyat hakkında bilgin yok demi

canım ben biyer buldum ilayda güzellik salonu die pasif jimnastik yöntemiyle zayıflatıolar seansı 15 tl ama biraz arastırdım elektrik akımı veriliomuş korktum açıkçası senin bilgin varmı bu yöntem hakkında

canım benim bu konularla ilgili hiç bir bilgim yok , kilo problemimde yok açıkçası o yüzden hiç araştırma gereği duymadım ben. gittiğim salona epilasyon için gidiyorum.istediğin şeylerin olduğunuda biliyorum ama daha fazla bilgim yok ne fiyatı nede nasıl olduğu hakkında. ama dilek ablanın asla ama asla zararlı olan bir şeyi uygulamayacağından adım gibide eminim. gidip görüşmelisin bence tatlım. dilek abla seni en güzel şekilde yönlendirecektir. sakın ucuz diye güvenmediğin bir yerede gitme buda benden sana tavsiye :)

odunpazarından aşağıya doğru inerken sağ tarafta sırayla kahveler var ya yediler derler hatta oradan kasapın arasına dön ileride solda kalıyor canım

canım ben göztepenin oralarda oturuyorum açıkçası eskişehirde pek bilmiorum vişnelik veya atatürk bulvarının oralardamı

hayır canım hamamyolunda yediler parkı var kime sorsan gösterir zaten.onun arkasındaki sokakta

hayır canım hamamyolunda yediler parkı var kime sorsan gösterir zaten.onun arkasındaki sokakta

canım senin dediğin yere gelcem görüşmee bakalım orda neler varmış benim kilo sorunu yok opek ama sıkılaşmam lazım bide orayla görüşecem tanışalım mı canım sen hangigün geliyosun bide öğrencimisin sende

bu arada pazartesi gel demisin onu banamı yazdıydın

bende eskişehirliyim
bu forumu yeni gördüm
beni de alın aranıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…