Eskişehir///26

biraz daha bekleyelm belki görmeyenler olmuştur. katılm olursa yeri zamanı belirleriz :)

es es es ki ki ki es ki es ki es :))))kızlar ben de es esliyim eskişehirli olmak ben ce bi ayrıcalık di mi ama??

Eskişehirde okudum, 5 yıl oldu mezun olalı.Ama hala ilk gunku kadar aklımda,çok özluyorummm

bence süper olur bi buluşma ayarlarsak :) fakat kimseden ses çıkmıo baksana :) bu arada canm msj atamıorum ben sana

Eskişehirliyim Eskişehirsporluyum

Söz veremem buluşma için ama inşaallah siz ayarlarsınız ve tanışırsınız, belli mi olur benim de geldiğim bir güne denk geliverirmiş, mutlaka uğrarım yanınıza ozaman :13:

kızlar bende eskişehirdeyim 4 ay oldu geleli ve çok yalnızım hiç arkaşım yok

umarım denk gelirsin :))) tabi ayarlayabilirsek :)

kızlar bende eskişehirdeyim 4 ay oldu geleli ve çok yalnızım hiç arkaşım yok

07 yazıyor nickinde sende benim gibi antalyadanmı geldin yoksa eskişehire?
hoşgeldin diyelim :)

buluşma yaparsanız bende damlarım

kızlar ayarlayalım o zaman bişeyler artık...çünkü herkes devamlı bakmıo foruma haberdar olanlarla yağalım bişeyler olmazmı?

ben forumda gördüğüm eskişehirde yaşayan kızlara buluşma için bi msj atıorm...10 dk aralıklarla msj atıldığı için biraz yavaş ilerliorum ama bilgilendirmeye çalışcam çoğu kişiyi

buluşup çibörek yemeyemi gitsek

inşaallah ayarlayalım da gidelim papağana veya eskişehir çibörekçisine ya da neresi olursa artık

larosw, canım seni tebrik ederim bu arada. ÇİBÖREK' e ÇİĞBÖREK demediğin için :)

kızlar haberlerinizi bekliyorum, 14 mart veya 15 martta eskişehirdeyim,nasipse tabi. 18 martta döneceğim, ona göre ayarlayın artık.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…