Eskişehir///26

GÜNAYDIN herkese güzel bir pazar diliyorum tarcın hoşgeldin canım güzel paylaşımlar dilerim

dularınızın kabul olması, hayırlara vesile olması dileğiyle hayırlı kandiller esesim...

arkadaşlar cumanız mübarek dualarınız kabul olsun hadi artık sık sık sohbete girelim

herkese selamlar kızlaaar bende es es liyim
cumanız mübarek olsun
Mutlu günleeeer

herkese iyi akşamlar inşallah herkes iyidir seheryelim sesini duydummmmmmmmm hemen geldim canımmmmmmmm

valla haklısınız kızlar..ben önceden gelirdim buralara bir ara ben geldim kimseleri bulamadım..şimdide ikizlerden vakit bulamıyorum.. kulaklarım çınladı heralde bugün tesadüf açtım

iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız rosetreem iyi yapmışın canım benim dün günüm vardı giremedim kayra canım sanada kolay gelsin işinin kolay olmadığını tahmin edebiliyorum ikizlerle kac yaşındalar musran kelebek cano nerelerdesiniz görüşürüz :80:

selamlar esesliler :)
7 ay oldu taşınalı daha alışamadım :85:
kızımla gezilecek çok yer bulamıyoruz ki kuru ayazınızında bu kadar meşhur olduğunu bilmiyordum bu nedenle en çok hastane yollarını ezberledik
Espark, yunusemre kültür merkezi başkada bir yer yok bize göre çok sıkılıyoruz
komşularımda 60 yaş üstü olunca iyice yalnız kaldık ya
off offf kaderim birgün şöyle ege yada akdeniz taraflarına kayacakmı acaba
sizin tavsiye edeceğiniz yerler varmı kızımı sosyalleştirmek adına? :44:

ya eskişehir de sıkılmaz insan bir terslik war :)
ben olsaydım orada
çok özledim çok.. ben de en güzel şehirlerden birine düşmüsün..şimdi soğuk diye çıkamıyorsunuz sıkıcı geliyor tabi ki.. biz napalım buralarda

bebekle patladık vallahi birgün yangın vaaar diye bi bağırcam eses inlicek
şaka maka vallahi sevemedim aslında küçük şehir ki küçük şehirleri çok severim burasıda öyle sıcak samimi ama yüzeysel havasal olarak donduk :82:
Antalyalı sayılırım sanırım orayı gördükten sonra alışamıyorum buraya sorun orda :84:
birde oturduğum mahalle çok karışık geldi (yeni bağlar) site içi oyun parklı aikeye uygun evmi baksam dicem burada kiralık ev bulmakta dert anacım
yarın yine yunusemreye tiyatroya gideceğiz çalışanlarla kanka olduk :85: :85:
varmı senin tavsiye edeceğin sosyal yer? kızımla bana dair kurtar bizi

insanın kendi memleketi olmayınca paris e de gitsen dar gelir :)
ben kızımla sadece izinlerde bulunuyorum bu beraber gelişimizin 2.si olacak.. anneme bırakıp adalara doktorlara kaçmayı planlıyorum :)
sana önerebileceğim yerlerde bulunmuşsun.. tiyatrosu boldur ben özledim tiyatroya gitmeyi.. sana bence önerilebilecek yerden öte arkadaş lazım :) çevre edinsen sıkılmayacaksın..arkadaşlarımı vereyim sana :)
tayin sebebinden mi oradasınız?

insanın kendi memleketi olmayınca paris e de gitsen dar gelir :)
ben kızımla sadece izinlerde bulunuyorum bu beraber gelişimizin 2.si olacak.. anneme bırakıp adalara doktorlara kaçmayı planlıyorum :)
sana önerebileceğim yerlerde bulunmuşsun.. tiyatrosu boldur ben özledim tiyatroya gitmeyi.. sana bence önerilebilecek yerden öte arkadaş lazım :) çevre edinsen sıkılmayacaksın..arkadaşlarımı vereyim sana :)
tayin sebebinden mi oradasınız?

Evet eşimin işi dolayısıyla
bende bırakacak annede yok şanslısın :)
arkadaşlarını verirmisin ciddi seve seve alırım :82: ki yapım olarak o kadar arkadaş canlısıyımki arkadaşsız dostsuz edemeyen ben burada köreldim
,apartmanda ben taşınırsam kapıya HUZUR EVİ panosu asacaklarmış o derece
çok şansızım manevi olarak eşimde yoğun çalışıyor geceleri gelmediğide oluyor 7/24 kızım ve ben..
Gülüyorumda cidden çok sıkıldım bunaldım şehiri tanıyamadan şehirden soğudum
ilgilendin dinledin vallahi çok sağol arkadaşlarını vermiş kadar oldun

ay canım walla orada olsam ben sana arkadaş 18 aylık kızım war o da kızına arkadaş olurdu :) bence şükret..ben güneydoğuda belde denilen bir köydeyim :) ne yapabilirim burada sence kabulleniyorum..
seni anlıyorum başka bir şehir çevre yok.. doğal olarak alışamadın.. ben ilk evlendiğim sene karabük te idim alışamamıştım..sıkıcı bir şehir di çünkü arkadaşım olamadı :) teyzeler wardı sitede ama artık eşimin meslek gereği şehirlere alışmayı we alışmamayı öğrenicem sanırım..

şimdi yatıyorum artık.. sana alternatifler üreticem söz :) seni o hayattan kutariciiim :)

ay canımsın vallahi çok sağol umut doğdu gece gece
inşallah güzel alternatifler beni bekler
bu arada haklısın beterin beter yeri var şükür demem lazım ki şükür dilerim sende istediğin şehirde yaşamını sürdürürsün sen gel buraya bende antalyaya geçiyim ah ah
burada yaşasaydın gerçekten tanımayı çok isterdim kızlarımızda yaşıt sayılırlarmış olsun yinede çok memnun oldum Elif ben bu arada :)
artık bu topice geleyim gerçekten umut oldu
çok memnun oldum tanıştığıma İyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…