Eskişehir///26

selam kızlar...
rosetree cim hoşbuldum canımcım..bi bakayım dedim öle uğradım ama kimsecikler yok...nerde topikimizin reyting rekorları kırdığı günler..hiç eser yok..

yeni gelen arkadaşlarımda hoşgelmişler..mutlu paylaşımlar..

herkese sevgilerimi gönderiyorum iyi akşamlar..

GÜNAYDIN arkadaşlar herkese güzel bir gün diliyorum musrancım nasılsın görmeyeli neler yapıyosun rosetreem sen nasılsın eylül monarosa eski bir masal ada ela 11 öbür arkadaşlar umarım herkes iyidir adacım hoşgeldin carşıya gittiğimde addax uğrarım inşallah herkesi öpüyorum

teşekkür ederım seher yelı senden haber beklıyorum....

İyi günler ..
Merhaba size bir adres soracaktımda :26: Neoavm ye tramvayla gidiliyor mu acaba?Gidiliyorsa hangi durakta inmek gerekir?

İyi günler ..
Merhaba size bir adres soracaktımda :26: Neoavm ye tramvayla gidiliyor mu acaba?Gidiliyorsa hangi durakta inmek gerekir?

merhaba canım neo ya tramwayla gidilmiyor malesef.tramwaydan tepebaşında insen bile ya çok yürürsün yada otobüsle aktarma yaparsın..:26:

merhaba canım neo ya tramwayla gidilmiyor malesef.tramwaydan tepebaşında insen bile ya çok yürürsün yada otobüsle aktarma yaparsın..:26:

Hadi ya tüh hamileyimde otobüse binmek pek istemiyordum. Uluönder tramvay durağı oraya uzakmı peki?Eşimle google mapsden arayıp duruyoruz devamlı adresi Değişik biryerlere gidelim istedim.Devamlı esparka gidip duruyoruz.Gene aynı yerlerde takılıcaz anlaşılan

Son düzenleme:
selam kızlar yokmu bana köprubası addax ın telefonunu ögrenebılcek bırı....

merhaba millet. ben yeniyim .benide kaydedin lütfen.eskişehirliyim ama istanbulda oturuyorum.

canım biraz geç oldu ama yine de cevaplayım..uluönder trambay durağı epeyce uzak neo ya..odunpazarından neo nun servisine binebilirsiniz.nette carrefourun sitesinde servis saatlerine bakabilirsin ..yada direk giden otobüslere binebilirsin.benim bildiğim 29 no gidiyor..

yani gelen arkadaşlarımız hoş gelmişler sefa getirmişler...

Çok teşekkürler eşim uğraşmak istemedi gene espark adalar falan dolaştık öyle .Kentparka da gitmek istiyorum hiç gitmedik.Bir dahakine artık inşallah

arkadaşlar herkese güzel mutlu bir hafta diliyorum umarım herkesler iyidir

Selam arkadaşlar , karadenizden okumak amacıyla eskişehire gelip , kalabak suyunu içtikten sonra dönemeyenlerdenim :)) 9 yıldır burdayım ,eşimle evlendikten sonra buraya yerleştik , artık memleketimiz gibi oldu , bende aranıza katılmak istedim...

iyi akşamlar arkadaşlar :13:nerlerdesiniz osgeheme hoşgeldin canım güzel paylaşımlar dilerim cano musran rosetree öbür arkadaşlar bekliyorum

selam kızlar yokmu bana köprubası addax ın telefonunu ögrenebılcek bırı....

adacım bugün carşıdaydım inanki tramvay durağına girdim karşımda addaxı görünce sen aklıma geldin ama güvenlikci cıkarmadı bir dahaki gittiğimde alırım inşallah

adacım bugün carşıdaydım inanki tramvay durağına girdim karşımda addaxı görünce sen aklıma geldin ama güvenlikci cıkarmadı bir dahaki gittiğimde alırım inşallah

yaaa canım senden haber beklıyorum ınan hergun bakıyorum unutmadıgına sevındım...işyerıne gelınce ılk işim buraya bakmak oluyor...şimdiden teşekkür ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…