Eskişehir///26

merhaba arkadaşlar bende esesliyimmmm :):)

hepinizin kurban bayramını kutluyorum bu arada

arkadaşlar ben de eskişehirde okudum geçen yıl mezun oldum,çok özledim eskişehirimi ve siz tatlı insanlarını

Merhablar bende Eskişehiedenim... Evlendim İstanbul'dan gelin geldim 3 sene önce. Çok seviyorum Eskişehir'i. İstanbul'a annemi görmeye ve gezmeye geliyorum bir de bayramda şimdide İstanbuldayım ama yarın dönüyorum. Artık buraya da girerim belki buluşuruz.

aramıza yeni katılan arkadaşlarhoş geldiniz seher yelim musranım rosetrem hadi sohpete

günaydın akadaşlar cumanız mübarek olsun eylülcüm nasılsın musran rosetreem sizler nasılsınız hadi gelim sohbet edelim buluşalım yeni arkadaşlar hoşgeldiniz

Merhaba herkese ..
YEni farkettim topiği nasılsınız?
KAbul ediyor musunuz acaba ?

iyiakşamlar arkadaşlar nasılsınız nerlerdesiniz eylül musran ela 11 rosetree öbür arkadaşlar huhuhuhhhhh eski masal hoşgeldin canım güzel paylaşımlar dilerim

herkese merhaba inşallah herkes iyidir arkadaşlar hepinizle sohpeti çok özledim bu sıralar yazılılar çocukların ardarda onun için pek giremiyorum ama nazar değmesin sanki sitemizde biraz canlama var herkese sevgiler

kızlar herkese merhabaaa umarım herkesler iyidir hepinizi öpüyorum cok yorgunum :84:sohpete sonra devam :86:edelim

Merhaba kızlar nasılsınız Musrancım hoş geldin seheryelim eylül eski bir masal sizler nasılsınız hepinize iyi akşamlar

Merhaba kızlar nasılsınız Musrancım hoş geldin seheryelim eylül eski bir masal sizler nasılsınız hepinize iyi akşamlar

Merhaba hoşbulduk ..
İyi akşamlar iyiyim özledim be Eskişehiri ..
topik baya boş kalmış sanırım ..

selam arkadaslar...bende eskısehırlıyım...evlenınce göçtuk oralardan...3.5 sene sonra bayramda gelmek nasıp oldu cok ozlemısım memleketımı hıc doyamadım ne kadar degısmıs yasanılası bı sehır olmus..benım eskısehırde yasayan arkadaslardan bı rıcam olacak..ordan koprubasındakı addax magazasından alısverıs yapmıstım sımdı urunle ılgılı orayı aramam lazım telefonu ınternetten bulamadım...eger yardımcı olabılırsenız cok sevınırım...sımdıden tesekkur ederım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…