Merhablar bende Eskişehiedenim... Evlendim İstanbul'dan gelin geldim 3 sene önce. Çok seviyorum Eskişehir'i. İstanbul'a annemi görmeye ve gezmeye geliyorum bir de bayramda şimdide İstanbuldayım ama yarın dönüyorum. Artık buraya da girerim belki buluşuruz.
iyiakşamlar arkadaşlar nasılsınız nerlerdesiniz eylül musran ela 11 rosetree öbür arkadaşlar huhuhuhhhhh eski masal hoşgeldin canım güzel paylaşımlar dilerim
herkese merhaba inşallah herkes iyidir arkadaşlar hepinizle sohpeti çok özledim bu sıralar yazılılar çocukların ardarda onun için pek giremiyorum ama nazar değmesin sanki sitemizde biraz canlama var herkese sevgiler
selam arkadaslar...bende eskısehırlıyım...evlenınce göçtuk oralardan...3.5 sene sonra bayramda gelmek nasıp oldu cok ozlemısım memleketımı hıc doyamadım ne kadar degısmıs yasanılası bı sehır olmus..benım eskısehırde yasayan arkadaslardan bı rıcam olacak..ordan koprubasındakı addax magazasından alısverıs yapmıstım sımdı urunle ılgılı orayı aramam lazım telefonu ınternetten bulamadım...eger yardımcı olabılırsenız cok sevınırım...sımdıden tesekkur ederım