Eskişehir///26

herkese güzel bir hafta sonu dileğiyle kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile3Şeniz

meraba arkadaşlar
nasılsınız :))
bende bir eskişehirli olarak
ahandaaa burdayımm kaydirigubbakcemile3

herkese merhabalar esesliler :)
Ankarada yaşıyorum. ve eşimin işi gereği 2 ay içinde eskişehire taşınıyoruz sizlere sorum olcaktı.
1.5 yaşındaki kızımla rahat edebileceğim nezih semti neresi?
yeni yapılar ve site içinde bloklarda oturmak istiyorum hatta siteye ait çocuk parkı vs. olan yerler vardır sanırım değilmi?
hurriyet emlaktan araştırdım ama hep ana cadde üzeri apartmanlar..
istediğim gibi evlere sahip olan semtler neresi?
birde gezilcek görülcek yerleri varmı renkli bir şehirmi? :)
google dan baktığımda sadece porsuk çayıyla havuzlu bi park gördüm başka yerleride varmıdır?
küçükmü yani bilemiyorumda lütfen biraz bilgi istiyorum. en önemliside aradığım gibi semt?
Sevgiler :)

Ankarada yaşıyorum. ve eşimin işi gereği 2 ay içinde eskişehire taşınıyoruz sizlere sorum olcaktı.
yeni yapılar ve site içinde bloklarda oturmak istiyorum hatta siteye ait çocuk parkı vs. olan yerler vardır sanırım değilmi?
google dan baktığımda sadece porsuk çayıyla havuzlu bi park gördüm başka yerleride varmıdır?
küçükmü yani bilemiyorumda lütfen biraz bilgi istiyorum. en önemliside aradığım gibi semt?

canım bende eskde yaşıyorum...senin istediğin gibi siteye ait çocuk parkı,bahçesi hatta bikaç sitede havuzda var-BATIKENT MAHALLESİ-ama biraz şehir merkezine uzak.araban varsa sorun olmaz aslında merkez 15 dk.....bizde batıkentte oturuyoruz ondan söylüyorum her gelen bayılıo ne kadar sessiz huzurlu diye:)

canım bende eskde yaşıyorum...senin istediğin gibi siteye ait çocuk parkı,bahçesi hatta bikaç sitede havuzda var-BATIKENT MAHALLESİ-ama biraz şehir merkezine uzak.araban varsa sorun olmaz aslında merkez 15 dk.....bizde batıkentte oturuyoruz ondan söylüyorum her gelen bayılıo ne kadar sessiz huzurlu diye:)

evet canım benim istediğimde tam öyle.
sessiz huzurlu şehir gürültüsünden uzak kızımla akşam bile rahat çıkabileceğim bi yerdi :)
batıkent ankarada da var o yüzden ismini hiç unutmam 1 ay içinde ev bakmaya geleceğim direk oraya bakayım vakit kaybetmiyeyim :))
çok teşekkür ediyorum cevabın için memnun oldum

merhaba canım
eskişehir çok güzeldir
senin istediğin gibi evler arkadaşında tavsiyesi gibi batı kentte ve atatürk bulvarının sonuna doğru tıp fakültesinin civarındaki sitelerde var oralarda sessiz ve sakin içinde çocuk parkları olan yerler vişne evleri var lüks ararsana.s.

Hey, Eskişehir'liler! Ben de buradayım :)
Yeni gelecek olan arkadaşıma tavsiyem Vişnelik Mahallesi ve Sümer Evleri olabilir. Burada her sokak arasında bir çocuk parkı var, ayrıca civarı çok nezih ve sakin sessiz. Merkeze de yakın. Ben de Vişnelikte oturuyorum. Çocuklu aileler için çok uygun bir yer burası.

Eskişehir'de gezecek yer dersen de ne türlü bir eğlence aradığına bağlı olarak çeşitler çok. Öncelikle hem sakin hem de ararsan hareketli gece hayatını da birlikte yaşayabileceğin, aynı zamanda çocuklarınla keyifli zaman geçirebileceğin bir şehir burası. Sıkıldığın anda da Bursa'ya, Ankaraya ve İstanbula günübirlik kaçma imkanı veren bir konumu var. Gezilecek yerler civarda çok.

İstanbulda evimiz var ama ben çocuğumu Eskişehir'de doğurup büyütmek istiyorum. 10 yıldır Eskişehir'deyim ve gitmeye de hiç niyetim yok :))

çok hoş gerçekten ya.. kime sorsam bir kişi kötü demedi
böyle yorumları okudukça heyecanlanıyorum :)
vişnelik büyük semtmi bilmiyorumda hürriyet emlaktan baktığımda eski yapı ama içi tamirden yapılmış evler vardı
ama ana cadde üzerinde pek istiyemiyorum
söylediğiniz semt isimlerini kaydettim arkadaşlar çook teşekkür ediyorum çok faydalı oldu

çok hoş gerçekten ya.. kime sorsam bir kişi kötü demedi
böyle yorumları okudukça heyecanlanıyorum :)
vişnelik büyük semtmi bilmiyorumda hürriyet emlaktan baktığımda eski yapı ama içi tamirden yapılmış evler vardı
ama ana cadde üzerinde pek istiyemiyorum
söylediğiniz semt isimlerini kaydettim arkadaşlar çook teşekkür ediyorum çok faydalı oldu

Burada kesinlikle anacaddede değil evler. En azından seçme şansın var, çok şirin sokak aralarında park kenarlarında da evler var. Hatta Vişne Evleri değil ama Vişnelik Mahallesinde, karşımdaki sokakta 2 yıllık güzel bir binadan 450tl'ye kiralık ev tuttular. Evin içi de çok bakımlı, 135m2 ve odaları çok geniş. Tüm odalar güneş görüyor. :)) Emlakçı gibi oldum ben de.. Ama şu kesin, burada pahalı da ev var ucuz da. Hem uygun fiyatlı hem de çok bakımlı evler bulman da mümkün.

Biz de eşimle cadde üzeri evleri hiç sevmiyoruz. Bu arada bu tarafta Kanlıkavak denilen bir mesire yeri de var. Ufak bir yer ama yaz-kış yürüyüş için, çocukla gezmek için çok uygun bir yer. Porsuk Çayının iki tarafında düzenlenmiş yeşillik, çamlık hoş bir yer var çok yakınımızda. Yürüyerek 5 dakika :KK66:
Google Maps kapanmasaydı sana bu tarafları işaretlerdim haritada. :)
Merak ettiklerini sorabilirsin. Eskişehir'de kalabak suyu içmiş herkes mutlaka yardımseverdir :p

Burada kesinlikle anacaddede değil evler. En azından seçme şansın var, çok şirin sokak aralarında park kenarlarında da evler var. Hatta Vişne Evleri değil ama Vişnelik Mahallesinde, karşımdaki sokakta 2 yıllık güzel bir binadan 450tl'ye kiralık ev tuttular. Evin içi de çok bakımlı, 135m2 ve odaları çok geniş. Tüm odalar güneş görüyor. :)) Emlakçı gibi oldum ben de.. Ama şu kesin, burada pahalı da ev var ucuz da. Hem uygun fiyatlı hem de çok bakımlı evler bulman da mümkün.

Biz de eşimle cadde üzeri evleri hiç sevmiyoruz. Bu arada bu tarafta Kanlıkavak denilen bir mesire yeri de var. Ufak bir yer ama yaz-kış yürüyüş için, çocukla gezmek için çok uygun bir yer. Porsuk Çayının iki tarafında düzenlenmiş yeşillik, çamlık hoş bir yer var çok yakınımızda. Yürüyerek 5 dakika :KK66:
Google Maps kapanmasaydı sana bu tarafları işaretlerdim haritada. :)
Merak ettiklerini sorabilirsin. Eskişehir'de kalabak suyu içmiş herkes mutlaka yardımseverdir :p

çook teşekkür ediyorum. 450 ye o ev iyi kaçmış yaa :1no2:
ben netten bakıyorum 800 den aşşağı yok ki yeni ev de değil :dilcikar:
gelince tüm emlakçılarla görüşcem artık a.s
benim merakımın hepsini giderdiniz çok teşekkür ediyorum.
az önce görümcemin eşiyle görüştüğümde bana eskişehirde çok deprem oluyor devamlı sallanıyor ona göre evini seç dedi. öylemi?
ki mantıkende ankara yakın öyle çook derecesinde olsa ( ki Allah korusun ) bizde buradan hissederdik te sanırım bi abartma var naniknanik

az önce görümcemin eşiyle görüştüğümde bana eskişehirde çok deprem oluyor devamlı sallanıyor ona göre evini seç dedi. öylemi?
ki mantıkende ankara yakın öyle çook derecesinde olsa ( ki Allah korusun ) bizde buradan hissederdik te sanırım bi abartma var naniknanik

canım kesinlikle abartma var allah korusun olmaz denemez ama o kadar da çok olduğu söylenemezyerimseniben

Hatice haklı, biraz abartılmış. Ben 10 yıldır çok şiddetli bir deprem yaşamadım ki 7 sene adalarda porsuk kenarında yaşadım, depremi en çok hissedeceğin yer oralarıdır, o da çok katlı bir binanın üst katlarındaysan.
Ayrıca Batıkent çok sağlam zeminli ve yüksek binaya imarı olan bir yerleşimdir. Vişnelikte de en yüksek apartman 5 katlı. Batıkent yakın tarihli geçmişi olan bir yerleşim, yeni binalar daha çok. Vişnelik nispeten daha eski ama yenileniyor, her gün yeni bir inşaat görüyorum bu civarda.
Osmangazi mahallesi de çok nezih bir mahalledir. Genelde bahçeli evler var, bazıları bahçeli evlerin yerine yeni 3-4 katlı apartmanlar dikse de ortamı bozulmamış hoş semtlerden biridir.
İşin içinde uzun süre çalıştığım için biliyorum, Eskişehir'de imar izinleri kolay kolay verilmiyor. O yüzden içini ferah tut. Denetimi sağlam illerden biri burası.

herkese iyi akşamlar yeni gelen arkadaşlarada hoş geldiniz der mutlu paylaşımlar dilerim

Çok yeni sayılmasam da Eskişehir'li arkadaşları arıyorum. Kimler var? Özellikle anne adayları, nerelerdesiniz??

X