Eskişehir///26

merhabalarzemuszemus
nasılsınız eskişehirli bayanlarlar bayanssulusmile
herkese güzel bir gün diliyorumopuyorumnanaktan

slm arkadaşlar bende bi eskişehirli olarak buradayım.nasılsınız bakalım...

herkese iyi güzel ve mutlu bir pazar günü diliyorum zemuszemus :kahve: umarım herkesler iyidir sudecim hoşgeldin güzel paylaşımlar dilerim a.s. :1hug:

merabalar bende eskişehir' deyim.. forumada yeni üye oldum.. selametle..

bende ekşiehirdeyım eskı uyeyım yazmaktan cok bılgı alıyorum tanıstıgıma memnun oldum kızlar:teytey:

arkadaşlar cumanız mübarek dualarınız kabul olsun:Saruboceq: belgin ve barbara hoşgeldiniz a.s.güzel paylaşımlar dilerim öbür arkadaşlar hadi gelin nerlerdesiniz kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile2 opuyorumnanaktan

belgin hoşgeldin canım hem eses topiğine hem foruma:enbuyukkk:a.s.

barbar4 sende hoşgeldin canım aramıza bizde memnun olduk canım:1hug:

arkadaşlar cumanız mübarek dualarınız kabul olsun:Saruboceq: belgin ve barbara hoşgeldiniz a.s.güzel paylaşımlar dilerim öbür arkadaşlar hadi gelin nerlerdesiniz kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile2 opuyorumnanaktan

seninde mübarek olsun canım a.s.

opuyorumnanaktan Es Es Es Ki Ki Ki her hafta sonu sırf maç için EsEs'e geliyoruz... kurban olurum ben havasına suyuca canım memleketim benim yaopuyorumnanaktan

merabalar bende eskişehir' deyim.. forumada yeni üye oldum.. selametle..
hoşgeldin aramıza aktif paylaşımlar bu ara buralar sesiz malum yaz tatilide geldi artıkın tatile gireriz kimse uğramaz buraya

bende ekşiehirdeyım eskı uyeyım yazmaktan cok bılgı alıyorum tanıstıgıma memnun oldum kızlar:teytey:

hoşgeldin canım

belgin hoşgeldin canım hem eses topiğine hem foruma:enbuyukkk:a.s.

barbar4 sende hoşgeldin canım aramıza bizde memnun olduk canım:1hug:

opuyorumnanaktan Es Es Es Ki Ki Ki her hafta sonu sırf maç için EsEs'e geliyoruz... kurban olurum ben havasına suyuca canım memleketim benim yaopuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3olumunekankayizsmile

herkese günaydın güzel ve mutlu bir gün dileğiyle yeni gelen arkadaşlar aramıza hoş geldinizzemuszemus

günaydın arkadaşlarkaydirigubbakcemile2 opuyorumnanaktan herkesin CUMASI MÜBAREK DUALARI KABUL OLSUN :Saruboceq: güzel bir hafta sonu gecirmeniz dileğiyle :1hug: :dance:

günaydın herkese güzel bir hafta diliyorum opuyorumnanaktan zemuszemus :icecream:

X