Eskişehir///26

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylins
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyi akşamlar eskişehrimin güzel hanımları zemuszemus opuyorumnanaktan
hepinizin ANNELER GÜNÜ kutlu olsun öptüm :1hug: opuyorumnanaktan a.s.

eskişehirli bayanlar daha önce de sormuştum ama bu sefer aciliyetle lazım mezuniyete gitmicektim ama fikir değiştirdim 2 haftam kaldı bi hazırlığım da yok elbise ayakkabı fln uygun nerden bulabilirim yardımcı olabilir misiniz:Saruboceq:

iyigünler hanımlar tamamen bıraktınız burayı 2973485 canım hepsi icin önce esparka bak bulamazsan carşıya gez ben esparkta aradığımı buluyorum sana kolay gelsin

canım baktım ama öyle aklıma yatkın bi elbise bulamadım ayakkabı da steve madden e fln baktık ama acayip pahalı

selam eylülüm canomm nasılsın.sen ankaradaydın değilmi

eskişehirde karacıların yeri varmı eylülcümm

herkese iyi akşamlar inşallah herkes iyidir yaz geldi herkes gezmelerde galiba kimseler uğramamış hoşçakalın sevgiyle kalınopuyorumnanaktan

canım baktım ama öyle aklıma yatkın bi elbise bulamadım ayakkabı da steve madden e fln baktık ama acayip pahalı

merhaba canım saygı ve yanındaki mağazaya bak birde eski barones mağazasının yerindede gece kıyafetleri çoktu daha cumartesi günü gezdim fiyatlarda çok uygun ama herkezin zevki farklı beğenirmisin bilmiyorum o cadde üzerindeki mağazaları bir gez kolay gelsinopuyorumnanaktan

canım terziye verdim dikiliyo ama içime sinmeden ve hayalimdeki model olmıcak işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…