Eskişehir///26

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylins
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cumartesiii allah izin verırse ordayım ees ess sevdıgımeee gelıyorummm:sm_cool:ama hava kötü olcakmış

ben de haftaya geliyorum 2 günlüğüneeee
bu sefer gezicem es-es'i...

cumartesiii allah izin verırse ordayım ees ess sevdıgımeee gelıyorummm:sm_cool:ama hava kötü olcakmış

ewet kötü olacak
zaten ben de sans olsa bu konuda..
biz de cumartesi yola çıkıyoruz 20 gün oradayız ama hava kötü..
geçen sene de aynısı oldu bu zamanlar

herkesin cuması mübarek duaları kabul olsun eylülüm iyilik canım ankara nasıl umarım herkes iyidir

selam hemşolarım canlarımm uzun zamandır uğrayamamıştım özledim hepinizi.

kızlar hava nasıl oradaa?
çarşamba günü geliyorum da, ona göre bavul yapayım :)

canım eskişehirin havasına güven olmuyor
dün sabahan çok güzeldi akşama yağmur yağdı bugün kapalı belki birazdan açar bilememzemuszemus

esesim günaydın bu aralr burası çok durgun sanırım herkesin işi var hepinizi öptüm canlar

ay ben kapatmışım ben acıyorumkaydirigubbakcemile5 :umursamaz: herkese günaydın cumanız mübarek dualarınız kabul olsun görüşürüz opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile2

merhaba kızlar..
ben hala gidemedim eskişehire..haftaya oradayım toprağını öpücemsositososito
conal nerde yaa uğrardı hayretsempatiksalakcinni

merhaba kızlar..
ben hala gidemedim eskişehire..haftaya oradayım toprağını öpücemsositososito
conal nerde yaa uğrardı hayretsempatiksalakcinni

canım iyi işte hep yağmurlu soğuk havalarda geliyorum diye üzülüyordun
şimdi havalar çoook güzel
kaydirigubbakcemile5güneşli havalarda eskişehirin tadını çıkartırsın bol bol

merhaba kızlar nasılsınız yaz geldi galiba 2 - 3 gündür havalar ne güzel hiç evde durasım gelmiyor seheryelim sen nasılsın neler yapıyorsuna.s.

merhaba canlar nasılsınız rosetreem ben bu gün cok iyim canım kac gündür yoğundum rahatladım öptüm gürüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…