- 16 Kasım 2009
- 6.066
- 118
- 173
- Konu Sahibi aylins
- #4.021
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba Es-Es liler. a.s.
Ben aslen Eskişehir li değilim ancak Ömür Mevkii nde evimiz var, yaz tatilinde gidiyorum. Eskişehir in kültürlü,eğitimli ve saygılı insanlarını çok seviyorum.
olsun canım benim..hayırlısı olsun
hem mayısta havalar daha güzel olur....
sositososito
GÜNAYDIN herkese güzel mutlu huzurlu bir hafta diliyorum conalcım ben o dertli bölümlere bakmıyorum baktığım zaman sanki bütün dertler bana geliyor vallahi allah kimseye caresiz dert vermesin amin
:teytey: gısslaarrrrrrrr yine kaybolmuşuzzzzzz
nerelerdesinizzz
ya günlerdir şu eş ve aileleriyle sorun yaşayanlar bölümü varya...orayı okuyorum filan
üffffffffff yaaaa dertlerim depreştiiiii :bbo:
ben de okuyaaaacam nerdedelikafadulden
canım hayatın icinde bölümünde bir derdim var topiğinde girersen cıkamazsın CADIARZU
ee kızlar neler yapıyorsunuz eskişehirde biraz anlatsanıza
ben gelicem ama pek bilgim yokk
güzelliklerini filan alatın biraz.. e bi de olumsuz tarafları tabii ki :))
Eskişehir küçük ve güzel bir şehir..Öğrencilerin çoğunlukta olduğu,eğlenceli,renkli,kasıntısız,kasvetsiz hoş bir şehir..Burda doğdum burda büyüdüm..Eşim nedeniyle başka bir şehire taşınıcam..Hiç gitmek istemiyorum( Ulaşımı kolay bir kere..Kaybolmazsın..Çok pahalıda sayılmaz..Porsuğumuz var..İki yanında cafeler..Gençlik kokuyor resmen..Heyecan akıyor her bir zerresinden...Bırakıp gidesin gelmez..Olumsuz olarak sert bir soğuğu var..O kadar kusur kadı kızındada olur dimi yani??:)) Seviyorum ben bu şehri arkadaş
:lepi: