Eskişehir///26

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylins
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende bozüyüklüyüm fakat eskişehir baskadır benim için

günaydın canlar herkesin cuması mübarek duaları kabul haneleri şen olsun semra hoşgeldin canım güzel paylaşımlar dilerim

a aa aaa kızlar düşmüşüz yine 2. sayfalara ..

nasıl keyifler..soğukla aranız nasıl :))) rabbim kimseyi bu soğukta aç açıkta koymasın ..amin..

bu arada kızlar buluşma tarihini 5 şubat cuma espark diye belirledik...buluşma haberlerindeki konudan haberi olmayanlar için buraya da yazıyorum..arzu eden herkesi bekliyoruz...

melodies
canım nerelerdesin...buluşma fikrini merak ediyorum...

sevgiyle sıcacık kalın :)))

esesim hayırlı akşamlar esesim soğuk değilmi karakediden tam salep boza zamanı

selam eylülüm musranım nasılsınız evet eylüül karakedinin müşterilerinden biride benim her carşıya indiğimde oraya uğramadan gelmem musrancım 5 i olabilir esparkta uygun bence ama arkadaşlar gözükmüyorlar

seheryelim iyiyim canımcım...sende iyisin inşallah..

ablacım buluşma için ben elimden geleni yaptım duyurmak için hem buraya yazıyorum hemde diğer konuya sürekli çağrıda bulunuyorum..

gün belli yer belli artık arzu eden buyursun gelsin..

kızlar selammmm..herkes iyidir umarım..

nisan annesi benim fikrim kısaca şu canım...eskişehir yaşanılacak yer gönül rahatlığıyla yazabilirsin...hakkınızda hayırlısı olur inşallah..

inşallah bakalım az kaldı tercih etmemize hayırlı neresiyse orası olsun inşallah

kızlar ya ben çok özlüyorum oraları kardeşim evlendi eskişehirde oturuyor. Keşke benimde öyle bir imkanım olsada eskişehirde yaşayabilsem...of of

selam kızlar neler yapıyosunuz tahmin ediyorum cok meşgulsünüz gültuğcum sen sık sık gel canım biz görüşürüz valla bu gidişle buluşamıcazda kız ne yapcanızı bildirin

benide alın aranıza doğma büyüme es es liyim...oraları çooook ama çooook arıyorum...tayinle gelmeye çalışıyoruz..burada çok yalnızım hiç arkadaşım yok..sizleri görmek sevindirdi beni..gözlerim doldu.burnum sızladı..rabbim kimseyi toprağından ailesinden ayırmasın...selam eses liler... benide alıııııın

biz her gün burdayız canım sen buraya uğramayı ihmal etme aktif paylaşımlar bende esesimden senelersir uzaktayım burdan şöle eses rüzgarları esiyor a.s.

hoş geldinnnn
cnm ya bende dönmek istiyorum sılaya artık ama olmuyor. imkanlar iş güç ama gerçekten adı geçince bile burnumun direği sızlıyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…