Selam.. Aranıza hoşgeldim..
selam arkadaslar.araniza beni de kabul edermi siniz
slm bayanlar yine ben geldim:) umarım unutmamışsınızdır beni...
bana diyene bak,sende yoktun uzun zamandır yeni yeni görmeye basladım topikte..ben hep buralardayım topiğimizin eski tadı kalmamış yorumları okuyorum sadece sende geldin yaa görüşürüz bol bol müsrancımopuyorumnanaktan
tamam müsrancım ben anlattığını görmemişim..ama eski tadı yok ya topiğin yazsanda cvp yazan yok umarım eski haline döner sayfamız...
kuzuum yazarım ben sana cevap sen merak etmeee..opuyorumnanaktan
topiğin eski tadı olmadığı konusunda sana katılıyorum canım..zaten hep mesajlarımda dile getirmeye çalışıyorum..ama eski haline döneceğinden eminim.yine eskisi gibi ilk sıradan inmeyeceğizyine reyting rekorları kıracağız diiimiii kızlar..hihoyyyt katılıyormusunuz banazemuszemus
iyigünler hanımlar nasılsınız musrancım karnım tokken acıktırdın cokacimcoook kız nasıl bir lezetti sobanın üstünde kızarmış somun üstüne tereyağını sür of yanına peynir ile cay başka bir şey istemez zemuszemus cokacimcoook
ah kalkayım bir cay demleyimkaydirigubbakcemile3
ben kız lar hadi buluşalım musran özledik kız sen başlat cağrıyı öptüüm zemuszemusolumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile5:1hug: :lepi:
aynen katılıyorum müsrancım sayende düzelecek .en güzeell yazıları sen yazıyosun çünkü..topiğimiz eski haline dönecekolumunekankayizsmile
ınşallah tekrar bir buluşma düzenlenir. Sabırsızlıkla bekliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?