Eskişehir///26

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylins
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hanturks günaydın cnm bugün burdada hava güzel inş yarında güzel olur tadını çıkartırsın memleketin

herkese günaydın herkesin cuması mübarek duaları kabul olsun :Saruboceq:
bu gün hava coooook güzel güneşli pırıl pırıl gezmek istiyorum hihoyyyt kaydirigubbakcemile3 işleri bitirebilirsem :umursamaz: :sinifsinif: görüşürüz

evet bugün hava süper tam gezmelik kaydirigubbakcemile2 ah bir de çıkabilsem ):

iyi akşamlar kaydirigubbakcemile5 arkadaşlar şu triko elbiselerden almak istiyorum bayrama da bugün stradivarious ta buldum esparkta hiç gözünüze çarptı mı öyle başka nerelerde var:)

güzel bir eskişehir gününden herkese merhaba kısslar ya nerdesiniz bayram telaşınamı başladınız yoksam..

günaydın arkadaşlar umarım herkesler iyidir kaydirigubbakcemile5 güzel mutlu bir hafta gecirmenizi dilerim tabiki bayram telaşesini de düşünürsek hızlı bir hafta olacak inşallah :hulya: kaydirigubbakcemile2 opuyorumnanaktan

öğretmen arkadaşlarn öğretmenler gününü en içten dileklerimle ktlarm

erkenden bayram kutlamasındada bulunaym çünkü yarn bileçikteyim fedakar olan insan gönülden sevendir yürekli olan insan kendini bilendir umutlu olan insan yaşam sevendir unutmayan bir dost bir ömre bedeldir iyi bayramlar kk özel güzel dostlrı

eylülcüm bileciğin neresine gidiyorsun, bende bayramın ilk günü bozüyükteyim baba tarafım orda çünkü kurbanımızı falan orda kesicez.

herkese merhaba şimdiden herkesin kurban bayramını kutlar sağlıklı ve mutlu bayram geçirmesini dilerim ıYı BAYRAMLAR

iyi akşamlar hanımlar nasılsınız ben cok yoruldum :bbo: yenice işi bitirdim KALİMERA ROSETREEM :1hug: cok teşekkür ederim sizinde bayramınız kutlu olsun herkese iyi bayramlar cokacimcoook :dance:

kurban bayramınız kutlu olsun bayanlar, güneşli bir bayram günü inşallah böyle devam eder :))

seheryelim nasılsın canım haşhaşlı çok güzel olmuş ellerine sağlık diğer arkadaşlar sizler nasılsınız inşallah herkes güzel bir bayram geçirmiştir iyi akşamlar

iyi akşamlar hanımlar nasılsınız rosetreem iyim canım birden bize amortiden tatil cıktı bodruma tatile gittik geldikkaydirigubbakcemile3
cok az bir zamandı ama cok güzel gecti ve iyi geldi güzel bir bayram oldu :icecream: :dance:umarım herkesinkide güzel gecmiştir görüşürüz alkisalkisalkis

hanımlar meraba nerlerdesiniz herkesin CUMASI MÜBAREK OLSUN:Saruboceq: gelirseniz görüşürüz baaaay kaydirigubbakcemile5

:sm_cool:işte geldim burdayım...önce çok geçmiş bayramınızı kutluyorum Allah kurbanlarınızı kabul etsin.çok yoğun bir bayram geçirdim .arefe gece yola çıktıksaat 2 de bilecik kurtköye kayınvalidemlere bayramın ikinci günü pazaryerine annemlere üçüncü günü de es es e arkadaşlara gittim dördüncü gün bozüyük e kızkardeşime o gece 12de yola çıktık saat gece 3 te evimdeydim yani baya yoruldum gelince okul telaşı ödevler beni mahfetti performanslar şimdide okulda müfetttiş var diye çalış babam çalış akannehirsizleride özledim ama bi türlü gelemedim .ESPARK Igezdim 3. gün hrelde yorgunluktan oldu ama içerde bi ağırlık bastı varya arkadaşa dedim burda enerji yoğunluğumu vardır yoksa altında mezarlık falanmı var:roflol:halbuki ben çok uykusuzum mirmirmirmirarkadaşta demezmi buraya gelince bende öyle oluyorum diye:roflol:amasanki gezerken bi ara içim geçti:roflol::roflol:çok komikti önceden girebilseydim kulübe geldim dicektim ama olmadı kaydirigubbakcemile3ne çok konuştum gene dimi herbirinizi ayrı ayrı öpüyorum görüşmek üzerea.s.

herkese iyi akşamlar nasılsınız herkes çok dolu galiba kimseler yokmu hep aynı sayfada duruyoruz hadi gelin arkadaşlar yalnız olmuyor seheryelim elacım iyiki varsınız kimseler yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…