- Konu Sahibi aylins
-
- #3.661
Slm kızlar ben de aranıza esesli olarak yeni katıldım:dance:
arkadaşlar çizme almak istiyorum ekonomik ve güzel nerden alabilirim:) haydi eskişehirliler kaydirigubbakcemile2
arkadaşlar çizme almak istiyorum ekonomik ve güzel nerden alabilirim:) haydi eskişehirliler kaydirigubbakcemile2
merhabalaaar...TEBESSÜM YAREN SELER HANTURKS NARSıST 26 hepiniz hoşgeldiniz ama gitmek yok ona göre haa..delikafaduldenbakın ne güzel ilerlemiş topik :teytey:ben yoktum bi ara gelemedim ama aklım hep burda sizlerde ROSETTE EYLÜL SEHERYELı PELıNCAN nasılsınız beni soracak olursanız çok meşguldüm bu aralar annem kardeşlerim hep biraraya geldik .. dün gece çok güzeldi birlikte yemek yedik çay içtik oturduk bu öğlen kardeşim cumhuriyet le gitti abilerim de gitti herkesi gönderdim:gitme:boşluk olunca hemşolarımın yanına geliyim dedim :1hug:yaa işte yakın da olsa gurbetlik bea .:a015:bu hafta arada sırada size danışırım bana dönün nolur oğluma performans ödevleri verildi :sm_confused:çok sinir bozucu ve herzmnki gibi asla çocuğun tek yapamayacağı şeyler .. bi sürü malzeme resim üç ders bi arada bakalım nasıl yapçaz ..:sm_confused:hepinizi çok öpüyorum ..BU ARADA SÖMESTIRDA BULUŞMA YAPSANIZA belkim kar olmazsa gelirim zaten yarıyıl tatili öne alınacak sanırım grp ten dolayı..:bbo:görüşürüüüz...a.s.
herkese iyi hafta sonları, cuma günü eskişehire geliyorum bayanlar çok özledim valla, kentparka gidicem çok methetti herkes ben daha görememiştim.[/QUOmerhaba arkadaşım kentpark çok güzel ama inşallah geldin gün yağmur ve soğuk olmaz rahatça gezersin iyi gezmeler
günaydın herkese güzel bir hafta diliyorum canım ya bende carşıyı gezmeni tavsiye ederim
valla yağmurlu olacak gibi gözüküyor gidişata göre :1no2: olsun napalım bi göriyim de yazın tekrar gideriz.merhaba arkadaşım kentpark çok güzel ama inşallah geldin gün yağmur ve soğuk olmaz rahatça gezersin iyi gezmeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?