Eskişehir///26

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylins
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar iyi günler herkesin cuması mübarek duaları kabul :Saruboceq: olsun seler hoşgeldin canım güzel paylaşımlar dilerima.s.

herkese iyi hafta sonları, cuma günü eskişehire geliyorum bayanlar çok özledim valla, kentparka gidicem çok methetti herkes ben daha görememiştim.

bende eskişehirliym ve eskişehire aşığımmm :asigim: :dance:

arkadaşlar çizme almak istiyorum ekonomik ve güzel nerden alabilirim:) haydi eskişehirliler kaydirigubbakcemile2

Merhaba arkadaşlar... Ben doğma, büyüme ıstanbulluyum... Ancak yaklaşık 6 aydır evlilik dolayısıyla Eskişehir`de yaşıyorum... Keyfim yerinde, herşey yolunda fakat; burada hiç arkadaşım yok... Sizlerle tanışmak, görüşmek isterim... Sevgiler...

teşekkür ederim cnm:) çıkınca bi bakayım haydi başka tavsiyeleri olanlar kaydirigubbakcemile5

merhabalaaar...TEBESSÜM YAREN SELER HANTURKS NARSİST 26 hepiniz hoşgeldiniz ama gitmek yok ona göre haa..delikafaduldenbakın ne güzel ilerlemiş topik :teytey:ben yoktum bi ara gelemedim ama aklım hep burda sizlerde ROSETTE EYLÜL SEHERYELİ PELİNCAN nasılsınız beni soracak olursanız çok meşguldüm bu aralar annem kardeşlerim hep biraraya geldik .. dün gece çok güzeldi birlikte yemek yedik çay içtik oturduk bu öğlen kardeşim cumhuriyet le gitti abilerim de gitti herkesi gönderdim:gitme:boşluk olunca hemşolarımın yanına geliyim dedim :1hug:yaa işte yakın da olsa gurbetlik bea .:a015:bu hafta arada sırada size danışırım bana dönün nolur oğluma performans ödevleri verildi :sm_confused:çok sinir bozucu ve herzmnki gibi asla çocuğun tek yapamayacağı şeyler .. bi sürü malzeme resim üç ders bi arada bakalım nasıl yapçaz ..:sm_confused:hepinizi çok öpüyorum ..BU ARADA SÖMESTIRDA BULUŞMA YAPSANIZA belkim kar olmazsa gelirim zaten yarıyıl tatili öne alınacak sanırım grp ten dolayı..:bbo:görüşürüüüz...a.s.

elacım günaydın nasılsın allah kavuştursun dersler konusundada elimizden geldiği kadar yardım etmeye calışırız buluşma konusundada arkadaşlar isterse yaparız inşallah

herkese mutlu ve sağlıklı günler diliyorum ELACIM bakıyorum keyifler yerinde insan sevdiklerinle olunca çok mutlu oluyor neyse ALLAH KAVUŞTURSUN

günaydın arkadaşlar yağmurlu ve soğuk bir eskişehir gününden herkese merhaba

merhaba arkadaşım kentpark çok güzel ama inşallah geldin gün yağmur ve soğuk olmaz rahatça gezersin iyi gezmeler
valla yağmurlu olacak gibi gözüküyor gidişata göre :1no2: olsun napalım bi göriyim de yazın tekrar gideriz.

günaydın herkese, nerelerdesiniz ya ikinci sayfaya düşmüşüz zor kurtardım valla kaydirigubbakcemile3 bugün ankara da hava güzel eskişehir nasıl yarın ordayım inşalllah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…