Eskişehir///26

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylins
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar herkeze tüm eskişehirliler günaydın ama kimse uğramıyor buraya kaderine terkedilmiş

selam hemşolarım nasılsınız. çok güzel bir gün.bütün haftanız güzel ve sağlıklı geçer inşallah

ben geldiiim herkese güzel bir hafta diliyorumkaydirigubbakcemile5 yaren hoşgeldin canım a.s. tebessüm sen nasılsın canım opuyorumnanaktan

cnm iyiyim şükür sen nasılsın çok büyük istekle girmiştim topiğe ama paylaşım çok az üzüldüm

meraba kızlar, eskişehir nasıl bakalım? valla çok özledim oraları bayramda annemlere gidicem o zaman görücem inşallah. ben çoook önce bi mesaj attım bu topiğe ama sonra takip edemedim, epeyce katılan olmuş herkese selamlar opuyorumnanaktan

günaydın arkadaşlar nasılsınız ATATÜRKÜ SAYGIYLA ANIYORUZ ruhu şad olsun tebessümcüm arkadaşlarımız coktu ama artık gelmiyolar gelenlede bizim sayfaya uğramıyolar canları sağ olsun hanturks buralar cok güzel 2 gündür havada güzel eses i gezmek lazım öptüm

merhaba arkadaşlar nasılsınız 10 kasım ATATÜRKün ruhu şadolsun iyiki varmış onu çokkkkk seviyorum canım ATATÜRKüm

seher yeli tatlım bende iyiyim. günlerim gün saymakla geçiyor. eşim nasipse arefe günü evimizde olacak.şimdiden çok mutluyum.

esesim nasl boza keyfi başladimi salepte vardr şimdi
köprü başnda of of anlatn bizde okürken keyiflenelim hepinizi öpüyorm

iyigünler canlar nasılsınız pelincan inşallah canım allah kavuştursun yaren tebessüm elaaa rosetreem sizler nasılsınız eylükcüm valla boza keyfi güzel canım bizim meşhur kara kedi bozacımız var her carşıya indiğimizde oraya girneden eve gelmeyiz ama salep hic icmedim bu yağmurda birde pazar gezdim kalkıp onları yerleştireyim görüşürüz

oooff boza demişsiniz valla canım çekti burdakiler hiç kara kedinin yerini tutmaz, bi de oranın ortamı ayrı tabi sıkış tıkış kalabalıkta içicen o bozayı :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…