olsun kız sanada kolaylık olur işte bak olmuş işte bilmemek değil öğrenmemek ayıp ilk teşekkürün bana nasip oldu canım yanlış anlamadın umarım uzun uzun sağol teşekkürler dicene o butonu kullan yeter bak bize biz öyle yapıyoz önemli olan burda paylaşmak demi hemşerim
hanımlar bende carpadan şimdi geldim neler var ne güzel kız ülüfet benim cantalarda gözüm kaldı 1 tane kücük canta aldım birde askılı penye elbise cok uygun ya ama cok kalabalıktı insanlara değerek yürümeyi hic sevmiyorum
eylülcüm nasılsın hemşo bakyom hiç selam yok
kızlar eskde nerde oturuosunuz :)
musrancım teşekür ederim iyi dileklerin icin ben öyle keyifnen pazar yapamıyorum vaktim kısıtlı olduğu icin acele gidip geliyorum ama olsun öylede güzel oluyorselam hanımlar bugün KK daki mesaime geciktim neyse önemli olan katılmak diimi:roflol:
çarpalılar bakıyomda çıkarmışsınız çarpanın tadını ne güzel güle güle kullanın aldıklarınızı
darısı bize inşallah..biz arkanızdan bol bol hayal kurduk. ağaç gölgesinde dinlendik, simit yedik bunlarda çarpanın olmazsa olmazlarından yaptınızmı sizde :))
ülüfet senin bahçedeki mangal keyfi , çay , kahve fikri hoşuma gitti sen hazırla biz hemen damlarız...:içelim:
nurcum ben sana dün yazmadımmı çarpayı anlattım uzun uzunklava kumuyomusun bakiyim sen benim yazdıklarımı hıı
musrancım teşekür ederim iyi dileklerin icin ben öyle keyifnen pazar yapamıyorum vaktim kısıtlı olduğu icin acele gidip geliyorum ama olsun öylede güzel oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?