Eskişehir///26

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylins
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam esesimin güzell hanımları opuyorumnanaktannerelerdesiniz yaaa..

kimse girmiyor topiciğimize...hiiç tadı tuzu kalmamış yahu buraların...:umursamaz:mafoldumbenmafoldumben

senağlamasenağlama
nerede herkes yaf......... :gitme::gitme:

günaydın arkadaşlar

cumanız mübarek olsun hayırlı günler diliyorum..

iyi günler arkadaşlar cumanız mübarek gönlünüz hoş olsun :Saruboceq: karneleri aldık bizim karnemiz pekiyi herkese iyi mutlu huzurlu şen tatil gecirmenizi dilerim kaydirigubbakcemile2 :icecream: opuyorumnanaktan

iyi günler arkadaşlar cumanız mübarek gönlünüz hoş olsun :Saruboceq: karneleri aldık bizim karnemiz pekiyi herkese iyi mutlu huzurlu şen tatil gecirmenizi dilerim kaydirigubbakcemile2 :icecream: opuyorumnanaktan
aferin pekilerle dolu karneye benim böçüklerimde beni bu gün grurlandırdı abi kardeş onur belgeleri üstün başaı belgeleri taktir belgeleri hepsini almışlar

Son düzenleme:
selam kızlar ben gelemiyorum uzun zmndır sonra yazarım ayrıntılı buluşma bu hafta olcakmı daha yeni karne aldık gelemeyizki trenlerde dolu zaten neyse ben gelince yine toplanırsınız nolcek dimi hepinizi öptüm selamlar

günaydın arkadaşlar
herkesin karneleri ve de tatili hayırlı uğurlu olsun

sınavdakilere başarılar
piknikçiler böcüklere dikkat

eses buluşmacıları sizede iyi eğlenceler

hepinize de bol öpücükler

aferin pekilerle dolu karneye benim böçüklerimde beni bu gün grurlandırdı abi kardeş onur belgeleri üstün başaı belgeleri taktir belgeleri hepsini almışlar

eylülcüm meraba tebrik ederim :lepi:canım gercekten cocuklar takdir getirdikleri zaman anneler mutlu oluyo zemuszemus ya ben bu ara sık giremiyorum cok yogunum yeni okudum mesaj yazmayada anca fıesatım oldu kaydirigubbakcemile5

kıııızlar merabalar nerlerdesiniz ben yoğunum sizlerde yoğunsunuz herhalde gelmediğinize göre allah herkesin işini rast getirsin görüşürüüüz

geldim seherim yettim valla öle koşturmaça gün bitmiş haberim yok ben daha işlerimi bitiremedim rahatlamak için sizlere geldim bir kayfe biraz kk iyikide gelmişim pek mutlu oldum esesli hatunların resimlerini görünçe inşallh devamı gelir ben uzakım esesime hemşerilerime böle hasret giderdim valla yorgunluk felan kalmadı pek şekerler pozitifler koçaman iyi dileklerimi gönderiyorum esesime

iyi akşamlar kızlar buluşma resimleri süperdi..zemuszemushepiniz cok tatlısınız keşke bende gelebilseydim ama nasip deilmiş...

opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile2 hihoyyyt

günaydııınnn neşeli bir gün diliyorum esesimin tüm güzellerine ..:dance::teytey:

kızlar nasılsınız kayıplardasınız hepiniz ...topiğimiz iyice formdan düştümirmirmirmir:1closedeyes: hadi 2 kelam edinde canlanalım artık..:dance:

melodies hoş geldin canımcım...:1hug:özledik ...artık buralardasın dimi canım...

iyi akşamlar kızlar buluşma resimleri süperdi..zemuszemushepiniz cok tatlısınız keşke bende gelebilseydim ama nasip deilmiş...

melodiescim canımm çok tşk ederizzz opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan üsülme kıss bunun 2.ciside vaar ona gelırsın :jeyyar::jeyyar: zemuszemus

gunaydın ablacıgımm.. kıs baya erkencısın bakıyorumm zemuszemus gerci erken kalkınca insan kendını daha dinç hissediyor delikafadulden
ben pek takılamıyorum malum dugunume az kaldı 3ay var ama dugun gunumle oyle.. benım enaz 1ay oncesınden herseyımın tam olması gerekıyorr 2ay dicess oyuzdenn.. delikafaduldendelikafadulden malum ceyıss hazırlıkları kıacası ablacıgım.. eksıgım hiç bitmiyor ,,evden çıkana kadarda bitmeyecek anlşılan... şakkıdı

evlılık hazırlıgı topişinden ayrılabılırsen gelcem bu taraflara ama suan pek mumkun değil acıkcası.. yerimseniben :1rolleyes:

saol tatlım geldim buralardayım bende çokı özledim siziŞeniz

slm hanımlar nerlerdesiniz burası zır boş kalmış hey sesimi duyan yokmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…