ben çookk iyiyiiim............... buluşma tarihi yaklaştıkca kimseler girmez oldu yaa...........nedeeen........
kaç gündür bakıyorum bu topic ilerlemiyor....... nerdesiniz güzelleeeerrr......
aferin pekilerle dolu karneye benim böçüklerimde beni bu gün grurlandırdı abi kardeş onur belgeleri üstün başaı belgeleri taktir belgeleri hepsini almışlariyi günler arkadaşlar cumanız mübarek gönlünüz hoş olsun :Saruboceq: karneleri aldık bizim karnemiz pekiyi herkese iyi mutlu huzurlu şen tatil gecirmenizi dilerim kaydirigubbakcemile2 :icecream: opuyorumnanaktan
aferin pekilerle dolu karneye benim böçüklerimde beni bu gün grurlandırdı abi kardeş onur belgeleri üstün başaı belgeleri taktir belgeleri hepsini almışlar
iyi akşamlar kızlar buluşma resimleri süperdi..zemuszemushepiniz cok tatlısınız keşke bende gelebilseydim ama nasip deilmiş...
opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile2 hihoyyyt
günaydııınnn neşeli bir gün diliyorum esesimin tüm güzellerine ..:dance::teytey:
kızlar nasılsınız kayıplardasınız hepiniz ...topiğimiz iyice formdan düştümirmirmirmir:1closedeyes: hadi 2 kelam edinde canlanalım artık..:dance:
melodies hoş geldin canımcım...:1hug:özledik ...artık buralardasın dimi canım...
opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile2 hihoyyyt
günaydııınnn neşeli bir gün diliyorum esesimin tüm güzellerine ..:dance::teytey:
kızlar nasılsınız kayıplardasınız hepiniz ...topiğimiz iyice formdan düştümirmirmirmir:1closedeyes: hadi 2 kelam edinde canlanalım artık..:dance:
melodies hoş geldin canımcım...:1hug:özledik ...artık buralardasın dimi canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?